Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the adace domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/linelife.gr/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
Τι πιο δροσερό και ανοιξιάτικο από ένα πανεύκολο παρφέ με φρέσκες, εποχιακές, ζουμερές φράουλες! - LINE LIFE

Τι πιο δροσερό και ανοιξιάτικο από ένα πανεύκολο παρφέ με φρέσκες, εποχιακές, ζουμερές φράουλες!

Μερίδες: 8-10, Προετοιμασία: 30΄, Αναμονή: περίπου 5 ώρες

Πολτοποιούμε τις φράουλες στο μπλέντερ. Αδειάζουμε τον πολτό σε ένα μεταλλικό μπολ και τον ανακατεύουμε πολύ καλά με την κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι και τη ζάχαρη άχνη.

Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στην κατάψυξη. Ανά 20 λεπτά το βγάζουμε και το ανακατεύουμε πολύ καλά με έναν αυγοδάρτη, ώστε να σπάνε οι μεγάλοι παγοκρύσταλλοι που σχηματίζονται και να παγώνει ομοιόμορφα.

Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία αυτή για 4-5 φορές, έως ότου παγώσει καλά το παρφέ και γίνει αφράτο.

Κατόπιν, το μεταφέρουμε μέσα σε μια παραλληλόγραμμη φόρμα με μήκος 20 εκ. (μήκος), πλάτος 10 εκ. και ύψος 7 εκ. ή άλλη φόρμα της αρεσκείας μας με ίδια χωρητικότητα.

Αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3-4 ώρες, να παγώσει καλά. Ξεφορμάρουμε βυθίζοντας τη φόρμα κατά τα 2/3 σε ζεστό νερό και αναποδογυρίζοντας σε μια πιατέλα.

Σερβίρουμε με φρέσκες, πλυμένες και καθαρισμένες φράουλες.

Tip
Αν διαθέτουμε παγωτομηχανή, αδειάζουμε απευθείας το μείγμα σε αυτήν και μόλις παγώσει το βάζουμε στη φόρμα και το αφήνουμε στην κατάψυξη να σταθεροποιηθεί καλά.
steliosparliaros.gr

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.