Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the adace domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/linelife.gr/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
Φτιάχνω ΠΟΣΙΜΟ φυσικό ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ κ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ με ΛΙΓΟΤΕΡΟ από 1 €! - LINE LIFE

Φτιάχνω ΠΟΣΙΜΟ φυσικό ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ κ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ με ΛΙΓΟΤΕΡΟ από 1 €!

Δεν είναι προτιμότερο να αξιοποιούμε φυσικά προϊόντα τα οποία ουσιαστικά έχουν μηδενική χρηματική αξία, από το να αγοράζουμε πανάκριβα προϊόντα τα οποία, ενδεχομένως, δεν έχουν το σωστό αποτέλεσμα;

Τα συνηθισμένα προϊόντα που πωλούνται στα ράφια, δεν ανταποκρίνονται όλα, πραγματικά, σε αυτό που διαφημίζουν, για τον απλούστατο λόγο ότι ο οργανισμός μεταβολίζει το προϊόν, όπως ό,τι άλλο τρώμε. Έτσι, είναι απλά μία ακόμα πρωτεΐνη, η οποία δεν προσφέρει αυτά για τα οποία πωλείται.

Για να ενισχύσουμε το κολλαγόνο πρέπει να δώσουμε τροφή στους ινοβλάστες οπότε θα σχηματιστεί η παραγωγή υαλουρονικού.

Μπορούμε, λοιπόν, να προσφέρουμε εμείς την τροφή στους ινοβλάστες μας.

Παραγγέλνουμε από τον χασάπη μας καθαρισμένα μοσχαρίσια κόκαλα από τον χασάπη, με το μεδούλι, ενδεχομένως κομμένα σε κομμάτια.

  • Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα και τα σκεπάζουμε με νερό.
  • Ρίχνουμε μία κουταλιά του γλυκού αλάτι.
  • Τα αφήνουμε για 8 ώρες να σιγοβράσουν.
  • Συμπληρώνουμε με νερό όταν χρειάζεται.
  • Μετά, στραγγίζουμε και κρατάμε τον ζωμό.
  • Όταν κρυώσει τοποθετούμε τον ζωμό στο ψυγείο.
  • Πίνουμε ένα ποτήρι καθημερινά.

Επιπλέον μπορούμε να αξιοποιήσουμε τσόφλια αυγών τα οποία περιέχουν 95% ασβέστιο και άλλα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός.

  • Σπάμε τα αυγά.
  • Τα αδειάζουμε από τον κρόκο και το ασπράδι. Δεν πετάμε την μεμβράνη.
  • Τα γυρίζουμε ανάποδα να στραγγίξουν ως το βράδυ.
  • Τα βράζουμε για απολύμανση δέκα λεπτά.
  • Τα αφήνουμε να στεγνώσουν καλά.
  • Την άλλη μέρα τα βάζουμε στο φούρνο για δέκα λεπτά.
  • Παίρνουμε τα τσόφλια και τα θρυμματίζουμε στο μούλτι τόσο ώστε να γίνουν πούδρα.
  • Βάζουμε μισό ποτήρι ζωμό με λίγο λεμόνι και μία κουταλιά του γλυκού πούδρας-τσόφλια.

Είναι σημαντική η προσφορά του μείγματος κυρίως για εγκύους και θηλάζουσες μητέρες, αλλά και για όσους έχουν προβλήματα οστεοαρθρίτιδας, αρθρίτιδας

Πηγή

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.