Αρχική Υγεία 15 αναπάντεχοι τρόποι που μπορείτε να μείνετε έγκυος!

15 αναπάντεχοι τρόποι που μπορείτε να μείνετε έγκυος!

0
15 αναπάντεχοι τρόποι που μπορείτε να μείνετε έγκυος!

Η κλινική καθηγήρια μαιευτικής,γυναικολογίας και αναπαραγωγικών επιστημών του Πανεπιστημίου του Γέιλ, Μέρι Τζέιν Μίνκιν αναφέρει μερικούς τρόπους σύλληψης, που δεν γνωρίζαμε και θα πρέπει να προσέχουμε, αν δεν θέλουμε να έχουμε μια αναπάντεχη εγκυμοσύνη.

#1 Το πρωκτικό.

1

Ναι, οι γυναίκες μπορούν να μείνουν έγκυος κατά την διάρκεια του πρωκτικού έρωτα. Πως γίνεται αυτό; Κατά την διάρκεια της συνουσίας, το σπέρμα δεν καταλήγει πάντα στο πίσω μέρος. Σύμφωνα με την Μίνκιν: “Ακόμα και αν διεισδύσει από τον πρωκτό, το σπερματικό υγρό μπορεί να βρεθεί γύρω από το άνοιγμα του κόλπου.” #2 Όταν ανοίγει το προφυλακτικό με τα δόντια.

#2 Όταν ανοίγει το προφυλακτικό με τα δόντια.

2

Όταν βιάζεσαι και ανοίγεις το προφυλακτικό με τα δόντια, υπάρχει ο κίνδυνος πάνω στην βιασύνη να σκιστεί το προφυλακτικό, χωρίς να το καταλάβουμε.

#3 Τα προκαταρκτικά με εσώρουχα.

3

H πιθανότητα εγκυμοσύνης με τα προκαταρκτικά, ακόμα και με εσώρουχα είναι πιθανή, αν και είναι σπάνια. Αυτό μπορεί να γίνει, αν το σπέρμα διαρρεύσει μέσα από το άνοιγμα του εσωρούχου των αντρών ή το εσώρουχο της γυναίκας έχει σπρωχτεί στο πλάι, γεγονός, που επιτρέπει στο σπέρμα να φτάσει στον κόλπο.

#4 Μπορείς να μείνεις έγκυος, ακόμα και αν είσαι ήδη έγκυος.

4

Αυτό είναι παράξενο και ασυνήθιστο, αλλά μπορεί να συμβεί και ονομάζεται πολλαπλή κύηση. Σύμφωνα με την Μίνκιν, αυτό συμβαίνει, όταν υπάρχει ήδη μια εγκυμοσύνη, αλλά δεν έχει σταματήσει η ωορρηξία. Το δεύτερο γονιμοποιημένο ωάριο εμφυτεύεται στα τοιχώματα της μήτρας με αποτέλεσμα μια δεύτερη εγκυμοσύνη.

#5 Η χρήση λιπαντικών με βάση το πετρέλαιο σε συνδυασμό με προφυλακτικά.

5Τα λιπαντικά με βάση το πετρέλαιο και τα προφυλακτικά δεν πρέπει ποτέ να συνδυάζονται. Τα περισσότερα λιπαντικά είναι ασφαλή στην χρήση τους μαζί με προφυλακτικά, εκτός από αυτά που έχουν ως βάση το πετρέλαιο, όπως η βαζελίνη. Σύμφωνα με την Μίνκιν, αυτού του είδους τα λιπαντικά μπορούν να υποβαθμίσουν την ποιότητα του λάτεξ και να δημιουργήσουν μικροσκοπικές τρύπες στο προφυλακτικό.

#6 Όταν κάνετε παιχνίδια στην μπανιέρα, ακόμα και αν δεν κάνετε έρωτα.

6

“Κάθε φορά που καταλήγει σπέρμα ή σπερματικό υγρό γύρω από το αιδοίο, υπάρχει η πιθανότητα εγκυμοσύνης. Είναι σπάνιο, αλλά δεν είναι και απίθανο”, αναφέρει η Μίνκιν.

#7 Μπορείτε να μείνετε έγκυος, ακόμα και αν παίρνεται τακτικά αντισυλληπτικά χάπια.

7

Αν και μειώνει σε συντριπτικό ποσοστό, 99%, την πιθανότητα εγκυμοσύνης, ποτέ δεν είναι 100% αποτελεσματικό. Το ίδιο ισχύει και για άλλες αντισυλληπτικές μεθόδους. “Κάθε αντισυλληπτική μέθοδος έχει ένα μικρό ποσοστό αποτυχίας”, αναφέρει η Μίνκιν.

#8 Όταν “βρώμικα” δάχτυλα διεισδύουν στον κόλπο.

8

“Αν έχει μόλις τελειώσει και έχει λίγο σπέρμα στο χέρι του, μπορεί αυτό να καταλήξει μέσα στον κόλπο”, αναφέρει η Μίνκιν.

#9 Όταν δεν αφήνετε λίγο χώρο στην κορυφή του προφυλακτικού.

9

“Όταν δεν αφήνουμε λίγο χώρο στην κορυφή του προφυλακτικού, το σπέρμα μπορεί να ξεχυθεί από τις πλευρές”, αναφέρει η Μίνκιν.

#10 Όταν κάνεις $εξ με έναν άντρα που έχει κάνει βαστεκτομή.

10

Η βαστεκτομή είναι όπως κάθε άλλη μέθοδος αντισύλληψης, δηλαδή δεν είναι 100% αποτελεσματική. “Η βαστεκτομή δεν έχει άμεσο αποτέλεσμα, οπότε ο ουρολόγος συνιστά να γίνουν κάποιες εξετάσεις σπέρματος κάποιους μήνες μετά για να είναι σίγουρο το αποτέλεσμα”, αναφέρει η Μίνκιν.

#11 Μπορείς να μείνεις έγκυος ακόμα και αν έχει κάνει απολίνωση των σαλπίγγων.

11

Ακριβώς, όπως η βαστεκτομή, έτσι και η απολίνωση των σαλπίγγων δεν είναι 100% αποτελεσματική. Το ποσοστό αποτυχίας της ανέρχεται στο 1%. Είναι σπάνιο, αλλά όχι απίθανο. #12 Όταν κάνεις σεξ, ενώ έχεις περίοδο. HBO Το σπέρμα μπορεί να ζήσει μέσα μας μέχρι και 5 μέρες. Αυτό σημαίνει, ότι αν κάνετε σεξ ακόμα και στο τέλος της περιόδου, μπορεί να γίνει η σύλληψη, λέει η Μίνκιν.

#13 Αν πάρετε το χάπι της επόμενης ημέρας.

13

Το χάπι της επόμενης ημέρας δεν είναι απόλυτα αποτελεσματικό. Η Μίνκιν υποστηρίζει, ότι αν το χάπι παρθεί μέσα στο πρώτο εικοσιτετράωρο έχει 95% ποσοστό επιτυχίας. Ωστόσο, όσο πιο πολύ αργήσετε να το πάρετε τόσο πιο αναποτελεσματικό γίνεται.

#14 Η χρήση παλιών προφυλακτικών, ειδικά αυτών που έχουν εκτεθεί σε υψηλές ή ψυχρές θερμοκρασίες.

14

Τα προφυλακτικά έχουν ημερομηνία λήξης. Η Μίνκιν υποστηρίζει, ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε ληγμένα προφυλακτικά, γιατί μειώνεται η ποιότητα του λάτεξ και χάνει την ελαστικότητά του.

#15 Όταν κάνεις $εξ, ενώ θηλάζεις.

15

Σύμφωνα με την Μίνκιν, οι ορμόνες που εμπλέκονται στον θηλασμό βοηθούν στην καταστολή της ωορρηξίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν υπάρχει η πιθανότητα εγκυμοσύνης, ακόμη και αν δεν έχει ξαναέρθει η περίοδός σας αμέσως μετά τον τοκετό.

tilestwra.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.