5 Άσχημες Συμπεριφορές που απωθούν τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας.

1. Αλαζονεία.

Η αλαζονεία θα διώξει τους πάντες από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Με κάθε ιστορία για το πόσο σπουδαίος είστε, περνάει στους υπόλοιπους ότι έχετε υπερεκτιμημένο εγωισμό και δεν είστε η καλύτερη παρέα. Πείτε αυτό που θέλετε, αλλά μετριάστε το.

2. Εγωισμός.

Η αυτοσυντήρηση είναι σημαντική, αλλά ο εγωισμός είναι άσχημος. Βάζοντας συνεχώς τις δικές σας προτιμήσεις μπροστά από των άλλων, δεν είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσετε την οικογένεια και τους φίλους στη ζωή σας. Σκεφτείτε πώς ο εγωισμός θα μπορούσε να βλάψει αρνητικά τους ανθρώπους.

3. Αυταρέσκεια.

Κανείς δε νοιάζεται για την αυταρέσκειά σας. Είναι ωραίο να έχετε υψηλή αυτοεκτίμηση του εαυτού σας και των πιστεύω σας, αλλά μη το επιδεικνύετε στους άλλους. Δεν υπάρχει λόγος για τέτοια συμπεριφορά και θα απομακρύνει τον περίγυρό σας.

4. Παράπονα.

Τα παράπονα είναι εντάξει. Είναι καλό να βγάζετε τα εσώψυχά σας, ιδιαίτερα αν σας βαραίνουν. Αλλά όσοι παραπονιούνται και δεν κάνουν τίποτα για να το διορθώσουν, καταλήγουν να γίνονται αντιπαθητικοί. Αυτή η συμπεριφορά σίγουρα θα διώξει τους φίλους σας.

5. Τεμπελιά.

Ίσως η μεγαλύτερη αμαρτία, η αεργία διώχνει τους ανθρώπους, κάνοντάς τους να συνειδητοποιήσουν ότι τίποτα δεν είναι σημαντικό για εσάς – μαζί και αυτοί. Αν σας καλούν οι φίλοι σας, αλλά αυτό που θέλετε να κάνετε είναι να κάτσετε σπίτι και να παίζετε Warcraft, κάποια στιγμή θα σταματήσουν να σας προσκαλούν.

Credit: higherperspectives.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μη φοβάσαι άνθρωπο που γελά, μιλά και τραγουδά δυνατά!

Από όλες τις κατηγορίες ανθρώπων που έχω συναντήσει στη ζωή μου –τρελούς και παλαβούς, εργασιομανείς, μουρμούρηδες, παραπονιάρηδες κλπ –, περισσότερο φοβάμαι τους σιωπηλούς. Αυτούς...

Γροθιά στο στομάχι το νέο βιντεοκλίπ του Moby για την κατάντια της εποχής

Το νέο βιντεοκλίπ του Moby αποτελεί ένα αιχμηρό σχόλιο για τη σύγχρονη εποχή της τεχνολογίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που μετατρέπει την πραγματικότητα...

ΔΕΙΤΕ 12 υγιεινές τροφές που ΔΕΝ ήξερες ότι σε παχαίνουν!

Μπορεί να είναι ευεργετικές για τον οργανισμό, την εμφάνιση και την ψυχολογία σου, όμως κάποιες υγιεινές τροφές αποτελούν θερμιδικές «βόμβες» που απειλούν τη σιλουέτα...
close