Αρχική Ψυχολογία 5 Άσχημες Συμπεριφορές που απωθούν τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας.

5 Άσχημες Συμπεριφορές που απωθούν τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας.

0
5 Άσχημες Συμπεριφορές που απωθούν τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας.

1. Αλαζονεία.

Η αλαζονεία θα διώξει τους πάντες από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Με κάθε ιστορία για το πόσο σπουδαίος είστε, περνάει στους υπόλοιπους ότι έχετε υπερεκτιμημένο εγωισμό και δεν είστε η καλύτερη παρέα. Πείτε αυτό που θέλετε, αλλά μετριάστε το.

2. Εγωισμός.

Η αυτοσυντήρηση είναι σημαντική, αλλά ο εγωισμός είναι άσχημος. Βάζοντας συνεχώς τις δικές σας προτιμήσεις μπροστά από των άλλων, δεν είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσετε την οικογένεια και τους φίλους στη ζωή σας. Σκεφτείτε πώς ο εγωισμός θα μπορούσε να βλάψει αρνητικά τους ανθρώπους.

3. Αυταρέσκεια.

Κανείς δε νοιάζεται για την αυταρέσκειά σας. Είναι ωραίο να έχετε υψηλή αυτοεκτίμηση του εαυτού σας και των πιστεύω σας, αλλά μη το επιδεικνύετε στους άλλους. Δεν υπάρχει λόγος για τέτοια συμπεριφορά και θα απομακρύνει τον περίγυρό σας.

4. Παράπονα.

Τα παράπονα είναι εντάξει. Είναι καλό να βγάζετε τα εσώψυχά σας, ιδιαίτερα αν σας βαραίνουν. Αλλά όσοι παραπονιούνται και δεν κάνουν τίποτα για να το διορθώσουν, καταλήγουν να γίνονται αντιπαθητικοί. Αυτή η συμπεριφορά σίγουρα θα διώξει τους φίλους σας.

5. Τεμπελιά.

Ίσως η μεγαλύτερη αμαρτία, η αεργία διώχνει τους ανθρώπους, κάνοντάς τους να συνειδητοποιήσουν ότι τίποτα δεν είναι σημαντικό για εσάς – μαζί και αυτοί. Αν σας καλούν οι φίλοι σας, αλλά αυτό που θέλετε να κάνετε είναι να κάτσετε σπίτι και να παίζετε Warcraft, κάποια στιγμή θα σταματήσουν να σας προσκαλούν.

Credit: higherperspectives.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.