5 σημάδια ότι ένας γάμος έχει τελειώσει αλλά κανείς δεν το παραδέχεται

Ολοι οι γάμοι έχουν σκαμπανεβάσματα. Καλές και κακές ημέρες. Οταν όμως οι κακές ημέρες δεν εναλλάσσονται με καλές, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Παρακάτω παρουσιάζονται τα πέντε σημάδια που φανερώνουν ότι μάλλον ο γάμος έφθασε στο τέλος του.

Oταν σταματάει το σεχ

Οταν το σεχ από δυο φορές την εβδομάδα γίνεται δυο φορές το μήνα τότε κάτι δεν πάει καλά. Και όπως είναι γνωστό όταν το σεχ τελειώνει έχει τελειώσει και η σχέση. Μάλιστα, ο σύμφωνα με τον ειδικό σε θέματα σχέσεων Εϊπριλ Μασίνι, πρόβλημα δεν υπάρχει μόνο όταν σταματάει ή ελαττώνεται το σεχ, αλλά όταν περιορίζονται και απλά άλλες μικρότερες απολαύσεις, όπως τα καθημερινά φιλιά και τα χάδια.

Ως προ το τι μπορεί να γίνει ο ίδιος τονίζει ότι όταν το ζευγάρι μετά από μια μακρά περίοδο αποφυγής του σεχ προσπαθήσει να επαναφέρει τη σεχουαλική, αυτή η ερωτική συνεύρεση μπορεί να γίνει κάτι σαν το… φιλί του θανάτου. Αντί δηλαδή να αναθερμάνει τη σχέση του ζευγαριού να την διακόψει μια και έξω.

Η εκκωφαντική σιωπή

«Η τελευταία σπίθα του γάμου σβήνει όταν το ζευγάρι σταματά να συζητά. Οταν οι συνομιλίες μεταξύ των συζύγων περιορίζονται στα… ενημερωτικά και διαδικαστικά της καθημερινότητας», τονίζει η ειδικός σε θέματα σχέσεων Μαριέτα Τζόρτζια.

Ρουτίνα

Μοιραία στους γάμους έρχεται και η ρουτίνα. Και η ρουτίνα είναι ένα από τα σημάδια της… ύφεσης του γάμου. Οι ειδικοί προτείνουν στα μέλη το ζευγαριού να προσπαθούν με κάθε τρόπο να απελευθερώνονται από το καθημερινό μοτίβο.

Τσακωμοί

Διαφωνίες στα ζευγάρια υπάρχουν πάντα. Οσο καλά και να είναι μεταξύ τους. Ομως όταν οι τσακωμοί είναι στο καθημερινό πρόγραμμα, τότε τα πράγματα δεν πάνε καλά. Σύμφωνα με τον Μασίνι ίσως οι τσακωμοί αυτοί να γίνονται και με σκοπό να τραβήξει ο ένας σύζυγος την προσοχή του άλλου και όσοι εμπλέκονται σε αυτή τη διαδικασία διατρέχουν τον κίνδυνο να κάνουν ρουτίνα τους τις αψιμαχίες

Οταν η ευγένεια πάει… περίπατο

Το να φέρει κανείς ένα ποτήρι νερό από την κουζίνα στον σύντροφό του, το να του μαζέψει τα ρούχα, το να κάνει μια δουλειά για εκείνον, είναι πράξεις που φαίνονται ασήμαντες αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Μάλιστα, το να μην  γίνονται τέτοιες κινήσεις, κρύβει εχθρότητα ανάμεσα στο ζευγάρι.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νιώθεις στον… “πάτο”; Ιδού δέκα αλήθειες που θα σε συνεφέρουν!

Δεν είναι λίγες οι φορές, που νιώθουμε ότι όλα μας πηγαίνουν στραβά και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορει να μας κάνει να αισθανθούμε...

8 Σημάδια που δείχνουν ότι μπορεί να περάσατε ένα Μίνι-Εγκεφαλικό επεισόδιο ΧΩΡΙΣ να το Καταλάβετε. Ανοίξετε τα Μάτια σας!

Ο εγκέφαλος χρειάζεται κυκλοφορία του αίματος για να λειτουργήσει. Όταν ένα αιμοφόρο αγγείο φράσσει στον εγκέφαλο (γνωστό ως παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο) ή αρχίζει να...

ΣΥΝΤΑΓΗ: Tο ρόφημα που γιατρεύει τα πάντα!

Αϋπνίες, ανησυχία, κατάθλιψη, κρύωμα, δυσπεψία, όλα μαζί; Μια παραλλαγή ενός αρχαίου ινδικού ροφήματος που θα σας θεραπεύσει! Δεν ξέρω τίποτα περί αγιουρβέδα και βοτάνων, αλλά ξέρω...
close