6 μυστικά για να βγαίνετε πολύ καλύτεροι στις φωτογραφίες

Η φωτογραφία μπορεί να αποθανατίσει κάθε στιγμή του χρόνου και να αφήσει την εικόνα εκείνης της στιγμής. Για αυτό και ο κάθε άνθρωπος προσπαθεί να φαίνεται όσο πιο τέλειος γίνεται στις φωτογραφίες, όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε πως είναι πολύ ευχάριστο συναίσθημα, όταν γυρνάμε σε παλιές φωτογραφίες και βρίσκουμε τους εαυτούς μας όμορφους.

Πιστεύουμε πως ο καθένας μπορεί να βγεί ωραίος σε μία φωτογραφία, αρκεί μόνο να μάθει κάποιους βασικούς κανόνες. H φωτογράφος Τζόντι Μπολ (Jodee Ball) έφτιαξε ένα μικρό εγχειρίδιο, για το, πια είναι τα βασικά λάθη κατά την φωτογράφιση και πως μπορούμε να τα διορθώσουμε.

Πάρτε μια πιο χαλαρή πόζα

1

Η στάση σώματος σε σχήμα «S» κάνει το σώμα να φαίνεται πιο ελεύθερο, ως αποτέλεσμα δεν έχει απόλυτη συμμετρία και δείχνει την ελευθερία μας. Πρέπει να δώσετε προσοχή στα χέρια σας, καλύτερα είναι στις τσέπες σας να είναι μόνο ο αντίχειρας, ενώ αφήστε τα άλλα δάχτυλα να φαινονται.

Δώστε κλίση στο σώμα σας

2

Για να φαίνεστε πιο λεπτοί στις φωτογραφίες, θα πρέπει να αποφεύγετε να έχετε τους ώμους σας σε ευθεία, θα πρέπει να δίνετε μια κλίση στο σώμα σας. Στην δεύτερη φωτογραφία και τα δύο χέρια, τα έχει απλώσει απαλά στο πόδι της, κάνοντας την να φαίνεται πιο ευπαρουσίαστη και χαριτωμένη.

Προσέχετε τα χέρια σας

4

Μερικές φορές στις φωτογραφίες πρέπει να έχετε τα χέρια σας κοντά στο πρόσωπο. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να μην δείχνετε την παλάμη σας προς την κάμερα, αλλά να την προσαρμόζεται στο σχήμα του πρωσόπου σας, δίνοντας περισσότερη έμφαση σε αυτό.

Κατεβάστε τους ώμους σας

4

Οι κατεβασμένοι ώμοι κάνουν τον λαιμό να φαίνεται μεγαλύτερος, ως αποτέλεσμα το πρόσωπο γίνεται πιο «ανοιχτό». Θα πρέπει να αποφεύγεται να κρύβετε τα χέρια σας. Στην δεύτερη φωτογραφία το χέρι είναι πάνω στο μπράτσο και δεν το κρύβει όπως στην πρώτη, ως αποτέλεσμα η φωτογραφία είναι πολύ πιο ωραία.

Λυγίστε τα πόδια σας

5

Τραβώντας μια φωτογραφία από πλάγια δεν πρέπει να ξεχνάμε την στάση σώματος τύπου “S”. Λυγίζοντας ελάχιστα τα πόδια σας και κατεβάζοντας τους ώμους σας, θα κάνετε την σιλουέτα σας να φαίνεται πολύ πιο κομψή και γενικός αυτή η στάση είναι πολύ πιο βολική.

Κατεβάστε λίγο το κεφάλι σας

6

Η φωτογραφία θα φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα, εάν δεν βλέπεται τον φακό κατάματα και γυρίσετε λίγο το σώμα σας. Εάν κάνοντας τα παραπάνω δώστε μια μικρή κλίση στο κεφάλι σας, θα δημιουργηθεί η εντύπωση πως κοιτάτε την κάμερα από κάτω προς τα επάνω, άλλος ένας απλός τρόπος να φαίνεστε πιο όμορφοι στης φωτογραφίες σας.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μπορείς να Δεις ΤΙ Κρύβεται σε Αυτή την Εικόνα; 7 στους 10 Αδυνατούν…

Τι βρίσκεται μέσα στον κόκκινο κύκλο; Κάντε το τεστ και δείτε εάν είστε από αυτούς που μπορούν όντως καταφέρουν να το διακρίνουν! Αυτή η...

Τι να κάνετε για να ιδρώνετε λιγότερο το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, ο υδράργυρος ανεβαίνει συνεχώς και μαζί με αυτόν αυξάνεται και ο ιδρώτας. Αν, λοιπόν, ανήκετε σε αυτούς που...

Το 95% των Ανθρώπων, ΔΕΝ μπορεί να Περάσει αυτό το ΤΕΣΤ ευφυίας. Εσύ Μπορείς;

Εάν μπορείτε να απαντήσετε με επιτυχία σε όλες τις ερωτήσεις αυτού του κουίζ, τότε το IQ σας είναι υψηλότερο απ” ότι των περισσότερων ανθρώπων...
close