7 λόγοι που είναι δύσκολο να καταλάβεις έναν ιχθύ

Ο ιχθύς είναι το δωδέκατο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι ένα ζώδιο του νερού και κυβερνάται από τον Ποσειδώνα. Οι δυνάμεις του είναι η συμπόνια, η διαίσθηση, η ανεξαρτησία, η σοφία και η μοναδική καλλιτεχνική του φύση.

Κάποιες από τις αδυναμίες του είναι ότι εμπιστεύεται υπερβολικά, ότι προτιμάει να ξεφεύγει από την πραγματικότητα και ότι είναι υπερβολικά ευαίσθητος.

Οι ιχθείς αναφέρονται ως οι ονειροπόλοι του ζωδιακού κύκλου και χρησιμοποιούν την εξυπνάδα και τη φαντασία τους όταν δεν τους αρέσει η πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν.

Είναι το τελευταίο ζώδιο

Αυτό σημαίνει πως όλα τα προηγούμενα ζώδια, έμμεσα μεταδίδουν αρκετά χαρακτηριστικά στον ιχθύ. Αυτό εξηγεί την αναποφασιστικότητά του και το ότι είναι πρόθυμος να δοκιμάσει τα πάντα.

Οι ιχθείς πάντα ψάχνουν για νέες εμπειρίες

Από τη φύση του είναι περιπετειώδης και ψάχνει για νέες εμπειρίες. Το ότι κινείται συνέχεια όμως έχει ως αποτέλεσμα το να μην μπορεί να φτιάξει δεσμούς που να κρατάνε. Δεν φοβάται τα ταξίδια και χρησιμοποιεί αυτές του τις εμπειρίες για να εξελιχθεί.

Είναι πολύ καλοί καλλιτέχνες

Είναι ονειροπόλοι, πανέξυπνοι, με μεγάλη φαντασία και δημιουργικότητα. Έτσι μπορούν να δίνουν λύσεις σε προβλήματα που οι περισσότεροι θεωρούν ανορθόδοξες. Είναι πολύ καλοί σ’αυτό αλλά βέβαια πολλές φορές η φαντασία τους μπορεί να τους αποπροσανατολίσει από το πρόβλημα, έχοντας τα αντίθετα αποτελέσματα.

3462

 

Υπερβολική εμπάθεια

Ο ιχθύς είναι πολύ εμπαθής. Αν και αυτό είναι ένα δίκοπο μαχαίρι. Συχνά μπερδεύουν τα συναισθήματα των άλλων με τα δικά τους. Αυτό τους προκαλεί τεράστια πίεση και αρχίζουν να αγνοούν τα δικά τους συναισθήματα.

Είναι από τη φύση τους εσωστρεφείς

Τους φαίνεται αρκετά δύσκολο να βρίσκονται γύρω από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν και δυσκολεύονται τότε να εκφραστούν όπως θα ήθελαν. Μόλις όμως νιώσουν πιο άνετα και αφεθούν, θα δείτε την ομορφιά που κρύβουν μέσα τους.

Δυσκολεύονται να ελέγξουν τα συναισθήματά τους

Περήφανοι και συμπονετικοί, οι ιχθείς μπορεί να παθαίνουν φρενίτιδα μερικές φορές λόγω αυτού. Αυτό είναι το τίμημα για τη συμπόνοια τους, που δεν έχει όρια. Δεν είναι απίθανο να δουν τον εαυτό τους να διασχίζει ωκεανούς για έναν άγνωστο.

Ο αγώνας για ανεξαρτησία

Είναι ένα από τα πιο ανεξάρτητα ζώδια. Κάνουν ότι μπορούν για να μην χρειάζεται να βασίζονται σε άλλους. Αυτή η περηφάνια τους οδηγεί να πληρώνουν ένα μεγαλύτερο τίμημα, γιατί αρνούνται να ζητήσουν βοήθεια. Εάν είστε ιχθύς, διαχειριστείτε τους πόρους και τις δυνατότητές σας προσεκτικά. Θυμηθείτε πως οι φίλοι σας θα χαιρόντουσαν να σας βοηθήσουν, αν το χρειαζόσασταν.

Αν γνωρίζετε κάποιον ιχθύ και θέλετε να τον βοηθήσετε, να θυμάστε την περηφάνια τους.

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χρήσιμα και φυσικά γιατροσόφια της γιαγιάς

Μια ενδιαφέρον λίστα από γιατροσόφια της γιαγιάς… Για χτύπημα στο κεφάλι βάζουμε βούτυρο όχι πάγο. Βρεγμένη μπατονέτα με πιπέρι στο αυτί για τον πονόδοντο. Σε ένα λίτρο...

Έβαλε σε μια Κάλτσα μερικά φύλλα από ΑΥΤΟ το Φυτό και την έριξε στο Πλυντήριο. Το Αποτέλεσμα; Θα σας εκπλήξει!

Πιθανώς να μην υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που να γνωρίζουν τον κισσό, το αειθαλές αναρρηχητικό φυτό που συναντάται σε τοίχους κτιρίων ή σε...

Αυτή είναι η Νέα Τάση στα Μαλλιά για το Φθινόπωρο του 2016 που Κάνει Θραύση στο Εξωτερικό! Εσείς θα τα Δοκιμάζατε;

Η τάση με τις αφέλειες επέστρεψε και αυτή τη σεζόν, με μια μικρή παραλλαγή όμως: οι στυλίστες επιτάσσουν να είναι χωρισμένες στη μέση, στη...
close