9 Εκπληκτικές Χρήσεις του αποσμητικού που πιθανότατα δεν Γνωρίζατε! Η 3η θα σας λύσει τα Χέρια!

Το αποσμητικό είναι ένα από τα πιο σημαντικά είδη υγιεινής για τους περισσότερους. Εάν ξεχάσετε να βάλετε το πρωί, είναι πολύ πιθανό να παρατηρήσετε μία άσχημη οσμή να έρχεται από τις μασχάλες σας σε κάποια στιγμή της μέρας. Γι’αυτό και σχεδόν το 1/3 των ανθρώπων έχει ένα αποσμητικό σπίτι.

Αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και με πολλούς άλλους τρόπους:

1

1. Αποτρέψτε τον ιδρώτα κάτω από το στήθoς

Απλά βάλτε αποσμητικό κάτω από το στήθoς σας το πρωί. Αυτό μπορείτε να το κάνετε και σε άλλα μέρη του σώματος, ανάλογα από το πού ιδρώνετε πιο συχνά.

2

2. Ενάντια στην ακμή

Είναι πολύ αποτελεσματικό ενάντια στην ακμή. Ψεκάστε τα σπυράκια σας και αυτό θα καθαρίσει το δέρμα σας. Σιγουρέψτε πως το αποσμητικό σας εμποδίζει τον ιδρώτα και πως δεν καλύπτει απλά τις οσμές.

3. Για να μην γλιστράνε τα γυαλιά σας

Βάζοντας λίγο αποσμητικό στον σκελετό από τα γυαλιά σας, αυτό θα τα κρατήσει στη θέση τους.

3

4. Για να μην κολλάνε τρίχες

Μία μέρα με μεγάλη υγρασία, είναι πολύ συχνό φαινόμενο να βγαίνεις έξω και τα μαλλιά να αρχίζουν να κολλάνε στο σώμα. Το αποσμητικό μπορεί να το αποτρέψει αυτό. Βάλτε λίγο πάνω στο λαιμό σας και δεν θα έχετε πρόβλημα.

5. Για να χωρέσετε σε ένα πιο στενό τζιν

Βάζοντας λίγο αποσμητικό από τον μηρό μέχρι τους αστραγάλους, θα καταφέρετε να χωρέσετε σε ένα στενό τζιν πολύ πιο εύκολα.

4

6. Αποφύγετε τον αποχρωματισμό των ρούχων

Με τον καιρό, ο ιδρώτας θα αφήσει σημάδια. Βάζοντας όμως αποσμητικό στα προβληματικά σημεία, αυτό θα σταματήσει την εφίδρωση και τελικά τον αποχρωματισμό των ρούχων σας.

7. Αποφύγετε την νυχτερινή εφίδρωση

Απλά βάλτε λίγο στην πλάτη σας. Βέβαια, αν ιδρώνετε σε πολύ μεγάλο βαθμό, ίσως θα πρέπει να επισκεφτείτε τον γιατρό σας.

5

8. Καταπολεμήστε τις οσμές από τα πόδια σας

Το ίδιο αποτέλεσμα που έχει το αποσμητικό στις μασχάλες σας θα έχει και στα πόδια σας.

9. Αποφύγετε τις ενοχλητικές φουσκάλες στα πόδια

Τα πολύ στενά παπούτσια σε συνδυασμό με την υγρασία μπορεί να προκαλέσει αυτές τις ενοχλητικές φουσκάλες. Με το αποσμητικό, θα μειωθεί πολύ η υγρασία και δεν θα σχηματιστούν ποτέ.

10. Αποτρέψτε τα σπυράκια από το ξύρισμα

Το αποσμητικό μπορεί να αποτρέψει τον σχηματισμό τους. Απλά βάλτε λίγο μετά το ξύρισμα και η περιοχή του μπικίνι θα παραμείνει μαλακή.

6

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα αποσμητικά. Ακόμα και αν φαίνεται παράξενο στην αρχή, θα δείτε πως το αποτέλεσμα αξίζει!

Credit: hefty.co

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι 12 καλύτερες φυτικές πηγές πρωτεΐνης.

Όταν ακούτε «πρωτεΐνη» , μάλλον το μυαλό σας πάει στο κρέας. Δεν είναι όμως έτσι: οι ακατέργαστες, ωμές τροφές είναι γεμάτες πρωτεΐνες, επομένως έχετε...

Δείτε σε ποιους μήνες η απιστία «χτυπάει» κόκκινο…

Είναι αλήθεια ότι η ψυχολογία των ανθρώπων κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού είναι διαφορετική από ότι το φθινόπωρο και το χειμώνα. Τους...

Έρχεται νέα μέθοδος για να κόψει κανείς το τσιγάρο με μια απλή εξέταση αίματος

Μια εξέταση αίματος είναι ίσως μια καλή λύση για όσους θέλουν να κόψουν το κάπνισμα. Αποκαλύπτει πόσο γρήγορα και αποτελεσματικά ο οργανισμός μεταβολίζει τη νικοτίνη Νέα...
close