in

Ένα Ζευγάρι Βρήκε ΑΥΤΟ στη Παραλία και Κέρδισε 70.000 Δολάρια. Δε θα Πιστεύετε Τι είναι!

Μια μέρα, ένα ζευγάρι από τη Μεγάλη Βρετανία, ο Gary και η Angela Williams, αποφάσισαν να πάνε βόλτα στη παραλία κοντά στο σπίτι τους. Όταν περπάτησαν παραπέρα σε μια πιο απομονωμένη περιοχή, παρατήρησαν μια απαίσια μυρωδιά από νεκρά ψάρια. Από περιέργεια το ζευγάρι αποφάσισε να ψάξει την της μυρωδιάς. Αυτό που ανακάλυψαν είναι το όνειρο πολλών ανθρώπων!

187

Ο Gary και η Angela έπεσαν πάνω σε αυτή τη παράξενη “πέτρα», που ανέδυε μια απαίσια μυρωδιά. Αρχικά, αηδίασαν και ήθελαν να την πετάξουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν. Ωστόσο, ο Gary θυμήθηκε μια είδηση που είχε δει στη τηλεόραση. Η αποστροφή γρήγορα μετατράπηκε σε ενθουσιασμό: αυτή η «πέτρα» ήταν στην πραγματικότητα ένα είδους εμετός φάλαινας!

f11-810x424

Tο σωστό όνομα του πολύτιμου αυτού προϊόντος είναι Ambergris, και προέρχεται από την έκκριση του στομάχου που παράγεται από φάλαινες φυσητήρες. Καθώς αυτές οι «πέτρες» είναι εξαιρετικά σπάνιες, κάθε μία στοιχίζει χιλιάδες δολάρια. Το ambergris χρησιμοποιείται στην βιομηχανία της αρωματοποιίας και θεωρείται μία εκπληκτική ουσία, που επιτρέπει στο άρωμα να διαρκεί περισσότερο.

354

Το ζευγάρι προς το παρόν κάνει διαπραγματεύσεις με αγοραστές από τη Νέα Ζηλανδία και τη Γαλλία και η βάρους 1,57 κιλών πέτρα πιθανόν θα πωληθεί για περίπου 70.000 δολάρια. Είναι σαν να κέρδισαν το λαχείο! Πραγματικά απίστευτη τύχη! Μοιραστείτε αυτή την ιστορία με τους φίλους σας!

H μεγάλη αποκάλυψη: Ποιος κρύβεται πίσω από τον «Μπαλούρδο» και τον τσολιά της «Ελληνοφρένειας»; [Εικόνες]

Κορυφαίο ανέκδοτο: Στα μπουζούκια O Μητσάρας, η γκόμενα και ο Βαρδινογιάννης…!