Όταν μπήκε στα Επείγοντα, ήταν Γεμάτος Αίματα. Ο λόγος; Δεν τον πίστευαν ούτε οι Γιατροί.

Όταν λέει κάποιος για βαρύ τραυματισμό από ζώο, τι ζώο σας έρχεται στο μυαλό; Λιοντάρια, τίγρεις, αρκούδες και σκυλιά είναι οι συνήθεις ύποπτοι. Ίσως άλογα και ταύροι επίσης.

Αλλά στην ιστορία αυτή, ένας σκίουρος έστειλε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο νοσοκομείο, αφού τους τραυμάτισε άσχημα. Καθώς έκανε μικροδουλειές στο γκαράζ του, είδε έναν σκίουρο να μπαίνει από την ανοιχτή πόρτα.

«Ξαφνικά μπήκε μέσα και πήδηξε πάνω μου. Τότε ξεκίνησε η μάχη.»

Είχε μείνει έκπληκτος από τη βiαια επίθεσή του. Το ζώο τον έγδερνε και τον τσιμπούσε με τα νύχια του. Φωτογραφίες δείχνουν τα τραύματα σε όλο το σώμα του ηλικιωμένου. Του έσπασε ακόμα και τα γυαλιά.

Μόλις η γυναίκα του άκουσε τις φωνές του, κατέβηκε στο γκαράζ και είδε το παράξενο αυτό θέαμα. Άρπαξε μία σκούπα και προσπάθησε να απομακρύνει τον σκίουρο. Τελικά κατάφεραν να τον διώξουν από το γκαράζ τους.

Μετά την επίθεση, οι γείτονες μετέφεραν το χτυπημένο ζευγάρι στο νοσοκομείο για να τους παράσχουν ιατρική φροντίδα.

Ο ίδιος σκίουρος θεωρείται ύποπτος για 5 ακόμα παρόμοιες επιθέσεις μέσα σε 2 εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένου ενός δασκάλου και ενός μαθητή σε ένα τοπικό δημοτικό σχολείο.

Credit: americanoverlook.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μπορείς να διαβάσεις τα χρώματα γρήγορα ; Δείτε την φωτογραφία και δοκιμάστε το!

Μετά τα Μαθηματικά και ψυχολογικά Τεστ δημιουργήσαμε ένα ακόμη το οποίο ίσως σας μπερδέψει λίγο. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να διαβάσετε όσο...

Έτοιμο Σε 5 Λεπτά, Το Πίνεις Για 5 Ημέρες Και Χάνεις 5 Κιλά!

Η περίσσεια σωματικού βάρους περιγράφεται ως υπέρβαρη αποθήκευση λίπους στον οργανισμό. Η εναπόθεση λιπών απειλεί τη γενική υγεία και επηρεάζει σημαντικά την λειτουργία των οργάνων,...

Πιέστε αυτά τα 2 σημεία & ΑΜΕΣΩΣ θα εξαφανιστεί ο πόνος που αισθάνεστε στην πλάτη – Ιδού ο τρόπος

Δυστυχώς, εκατομμύρια άνθρωποι αισθάνονται πόνο στην πλάτη που πολλές φορές είναι τόσο έντονος που δεν αντέχεται. Δεν είναι γνωστός κάποιος αποτελεσματικός τρόπος για την...
close