Όταν μπήκε στα Επείγοντα, ήταν Γεμάτος Αίματα. Ο λόγος; Δεν τον πίστευαν ούτε οι Γιατροί.

Όταν λέει κάποιος για βαρύ τραυματισμό από ζώο, τι ζώο σας έρχεται στο μυαλό; Λιοντάρια, τίγρεις, αρκούδες και σκυλιά είναι οι συνήθεις ύποπτοι. Ίσως άλογα και ταύροι επίσης.

Αλλά στην ιστορία αυτή, ένας σκίουρος έστειλε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο νοσοκομείο, αφού τους τραυμάτισε άσχημα. Καθώς έκανε μικροδουλειές στο γκαράζ του, είδε έναν σκίουρο να μπαίνει από την ανοιχτή πόρτα.

«Ξαφνικά μπήκε μέσα και πήδηξε πάνω μου. Τότε ξεκίνησε η μάχη.»

Είχε μείνει έκπληκτος από τη βiαια επίθεσή του. Το ζώο τον έγδερνε και τον τσιμπούσε με τα νύχια του. Φωτογραφίες δείχνουν τα τραύματα σε όλο το σώμα του ηλικιωμένου. Του έσπασε ακόμα και τα γυαλιά.

Μόλις η γυναίκα του άκουσε τις φωνές του, κατέβηκε στο γκαράζ και είδε το παράξενο αυτό θέαμα. Άρπαξε μία σκούπα και προσπάθησε να απομακρύνει τον σκίουρο. Τελικά κατάφεραν να τον διώξουν από το γκαράζ τους.

Μετά την επίθεση, οι γείτονες μετέφεραν το χτυπημένο ζευγάρι στο νοσοκομείο για να τους παράσχουν ιατρική φροντίδα.

Ο ίδιος σκίουρος θεωρείται ύποπτος για 5 ακόμα παρόμοιες επιθέσεις μέσα σε 2 εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένου ενός δασκάλου και ενός μαθητή σε ένα τοπικό δημοτικό σχολείο.

Credit: americanoverlook.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώτα πάς τουαλέτα γιά νά μήν κατουρηθείς πάνω σου καί μετά δές το..Η κρητική version του «Do you love me»…Το βίντεο που «σαρώνει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα επτάλεπτο βίντεο που μας χαρίζει γέλιο μέχρι δακρύων – Το γνωστό τραγούδι «Do you love me» που έγινε παγκόσμια επιτυχία, απέκτησε και κρητική...

Πανεύκολες λοσιόν «αυτομαυρίσματος» με φυσικά υλικά!

Πολλές φορές, τα μαζικά προϊόντα του εμπορίου είναι αδύνατον να λάβουν υπόψη τους τις αποχρώσεις του δέρματός μας και έτσι, πολλά από αυτά, απλά...

5 tips για να ξεφορτωθείς την κυτταρίτιδα (χωρίς γυμναστική!)

Εντάξει ναι το έχεις χιλιοδιαβάσει, αλλά εδώ έχει και μερικά πράγματα που δεν ήξερες. Αλήθεια. Ως γυναίκα, ως μεσογειακή ύπαρξη, αλλά περισσότερο ως άνθρωπος, οφείλεις...
close