Όταν μπήκε στα Επείγοντα, ήταν Γεμάτος Αίματα. Ο λόγος; Δεν τον πίστευαν ούτε οι Γιατροί.

Όταν λέει κάποιος για βαρύ τραυματισμό από ζώο, τι ζώο σας έρχεται στο μυαλό; Λιοντάρια, τίγρεις, αρκούδες και σκυλιά είναι οι συνήθεις ύποπτοι. Ίσως άλογα και ταύροι επίσης.

Αλλά στην ιστορία αυτή, ένας σκίουρος έστειλε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο νοσοκομείο, αφού τους τραυμάτισε άσχημα. Καθώς έκανε μικροδουλειές στο γκαράζ του, είδε έναν σκίουρο να μπαίνει από την ανοιχτή πόρτα.

«Ξαφνικά μπήκε μέσα και πήδηξε πάνω μου. Τότε ξεκίνησε η μάχη.»

Είχε μείνει έκπληκτος από τη βiαια επίθεσή του. Το ζώο τον έγδερνε και τον τσιμπούσε με τα νύχια του. Φωτογραφίες δείχνουν τα τραύματα σε όλο το σώμα του ηλικιωμένου. Του έσπασε ακόμα και τα γυαλιά.

Μόλις η γυναίκα του άκουσε τις φωνές του, κατέβηκε στο γκαράζ και είδε το παράξενο αυτό θέαμα. Άρπαξε μία σκούπα και προσπάθησε να απομακρύνει τον σκίουρο. Τελικά κατάφεραν να τον διώξουν από το γκαράζ τους.

Μετά την επίθεση, οι γείτονες μετέφεραν το χτυπημένο ζευγάρι στο νοσοκομείο για να τους παράσχουν ιατρική φροντίδα.

Ο ίδιος σκίουρος θεωρείται ύποπτος για 5 ακόμα παρόμοιες επιθέσεις μέσα σε 2 εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένου ενός δασκάλου και ενός μαθητή σε ένα τοπικό δημοτικό σχολείο.

Credit: americanoverlook.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βάζει τον Κιμά σε μια Σακούλα και τον Απλώνει με τον Πλάστη. Το αποτέλεσμα θα σας Ενθουσιάσει!

Ο Jef Spencer, ειδικός σε θέματα barbecue πάει το πράγμα σε άλλο επίπεδο! Βέβαια αυτή η συνταγή δεν είναι για όσους πρέπει να προσέχουν...

Πριν λίγες μέρες πέθανε ο πατέρας της και οι γιατροί δε μπορούν να εξηγήσουν τον λόγο.. σήμερα ξύπνησε γεμάτη κόκκινα σημάδια!

Αυτή η γενναία κοπέλα δημοσίευσε φωτογραφίες της με το 97% του σώματός της καλυμμένο με πληγές ψωρίασης, ανακοινώνοντας πως επιτέλους νιώθει όμορφη ακριβώς όπως...

Το πίνουμε καθημερινά, αλλά δεν ξέρουμε ότι προκαλεί καρκίνο του μαστού!

Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε στη Νορβηγία διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που πίνουν 3 φλιτζάνια γάλα την ημέρα, έχουν τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν...
close