in

Όταν ο άντρας της πέθανε, φιλοξένησε έναν άστεγο άντρα. Αν νομίζετε ότι τρελάθηκε κάνετε μεγάλο λάθος!

Ο Michael Faling από το Spokane είναι ο πατέρας ενός 12χρονου αγοριού και προσπαθεί απλά να γίνει ένας καλός πατέρας. Αλλά όταν χάνει τη δουλειά και το διαμέρισμά του, όλα άλλαξαν.

Ο Michael και ο γιος του Cory βρίσκονται μπροστά στην καταστροφή τους. Είναι εντελώς απογοητευμένοι και χωρίς ελπίδα. Χωρίς συγγενείς ή γνωστούς, ούτε το άσυλο άστεγων δεν έχει χώρο για να τους δεχτεί.

1

Είναι αναγκασμένοι να ζήσουν για λίγο καιρό στο δάσος. Ο πατέρας έχει απελπιστεί εντελώς. Πώς θα στείλει το γιο του σχολείο όταν δεν έχει καλά καλά να φάει;

2

Επιβιώνουν πολύ δύσκολα. Καταλήγουν σε διαφορετικά καταφύγια αστέγων και ο μικρός Cory πρέπει να τα καταφέρει μόνος του. Ο πατέρας του Michael ξέρει πώς κάτι πρέπει να αλλάξει σύντομα.

3

«Ο γιος μου νόμιζε ότι κανείς δεν μας συμπαθούσε,» λέει ο Michael αφού κανένας δεν ήθελε να τους δεχτεί και τους δύο.

4

Μαθαίνει για μια οργάνωση που βοηθάει άστεγους να βρούνε διαμέρισμα, αν και υπάρχουν μεγάλες λίστες αναμονής.

Ο Michael χάνει την ελπίδα πως τα πράγματα θα καλυτερεύσουν – αλλά μετά συμβαίνει ένα μικρό θαύμα: μία γυναίκα επικοινωνεί μαζί του. Το όνομά της είναι Mel Wood και είναι η ιδιοκτήτρια μιας μικρής επιχείρησης.

5

6 χρόνια πριν είχε χάσει τον άντρα της – πέθανε από καρδιά -και τώρα ζει μόνη της με τα 3 της παιδιά και τον σκύλο τους.

6

Όταν έμαθε την ιστορία τους στο διαδίκτυο, έδειξε το μεγαλείο της καρδιάς της. Υπάρχει ένα δωμάτιο για 2 στο σπίτι της και τους προσκαλεί να μείνουν μαζί της μέχρι ο Michael να βρει δουλειά. Πολλοί τη θεώρησαν τρελή, αλλά λέει ότι από τότε που πέθανε ο άντρας της, δεν φοβάται τίποτα.

7

«Πιστεύω πως όταν τα πράγματα είναι δύσκολα για κάποιον, είναι σημαντικό να βρίσκει από κάπου να κρατηθεί. Και λέει χαρακτηριστικά: «Όταν έχεις πιο πολλά από όσα χρειάζεσαι, μην χτίζεις ένα τεράστιο φράχτη, αλλά ένα τεράστιο τραπέζι!»

8

Ο Cory μπορεί να πηγαίνει πλέον στο σχολείο και ο πατέρας του δεν χρειάζεται να μένει στο δάσος.

9

8

Χιλιάδες έχουν ακούσει την ιστορία του Michael από όλο το κόσμο και έχουν δωρίσει χρήματα για να βοηθήσουν τον γονιό αυτό. Η Mel είναι σίγουρη ότι ο φιλοξενούμενός της θα σταθεί στα πόδια του πολύ σύντομα.Αυτή η ιστορία δείχνει πώς η γενναιοδωρία μιας χήρας μπόρεσε να σώσει δύο ζωές.

10
Πηγή

Έχω έναν άνθρωπο ολόδικό μου και είμαι ολόδική του – κι είναι σπάνιο!***

Μικρά κοριτσάκια πήγαν να μαζέψουν καραμέλες στο Halloween. Αυτό που κάνει αυτός ο άντρας είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε γονιού. Αν είναι δυνατόν…