Όταν ο άντρας της πέθανε, φιλοξένησε έναν άστεγο άντρα. Αν νομίζετε ότι τρελάθηκε κάνετε μεγάλο λάθος!

Ο Michael Faling από το Spokane είναι ο πατέρας ενός 12χρονου αγοριού και προσπαθεί απλά να γίνει ένας καλός πατέρας. Αλλά όταν χάνει τη δουλειά και το διαμέρισμά του, όλα άλλαξαν.

Ο Michael και ο γιος του Cory βρίσκονται μπροστά στην καταστροφή τους. Είναι εντελώς απογοητευμένοι και χωρίς ελπίδα. Χωρίς συγγενείς ή γνωστούς, ούτε το άσυλο άστεγων δεν έχει χώρο για να τους δεχτεί.

1

Είναι αναγκασμένοι να ζήσουν για λίγο καιρό στο δάσος. Ο πατέρας έχει απελπιστεί εντελώς. Πώς θα στείλει το γιο του σχολείο όταν δεν έχει καλά καλά να φάει;

2

Επιβιώνουν πολύ δύσκολα. Καταλήγουν σε διαφορετικά καταφύγια αστέγων και ο μικρός Cory πρέπει να τα καταφέρει μόνος του. Ο πατέρας του Michael ξέρει πώς κάτι πρέπει να αλλάξει σύντομα.

3

«Ο γιος μου νόμιζε ότι κανείς δεν μας συμπαθούσε,» λέει ο Michael αφού κανένας δεν ήθελε να τους δεχτεί και τους δύο.

4

Μαθαίνει για μια οργάνωση που βοηθάει άστεγους να βρούνε διαμέρισμα, αν και υπάρχουν μεγάλες λίστες αναμονής.

Ο Michael χάνει την ελπίδα πως τα πράγματα θα καλυτερεύσουν – αλλά μετά συμβαίνει ένα μικρό θαύμα: μία γυναίκα επικοινωνεί μαζί του. Το όνομά της είναι Mel Wood και είναι η ιδιοκτήτρια μιας μικρής επιχείρησης.

5

6 χρόνια πριν είχε χάσει τον άντρα της – πέθανε από καρδιά -και τώρα ζει μόνη της με τα 3 της παιδιά και τον σκύλο τους.

6

Όταν έμαθε την ιστορία τους στο διαδίκτυο, έδειξε το μεγαλείο της καρδιάς της. Υπάρχει ένα δωμάτιο για 2 στο σπίτι της και τους προσκαλεί να μείνουν μαζί της μέχρι ο Michael να βρει δουλειά. Πολλοί τη θεώρησαν τρελή, αλλά λέει ότι από τότε που πέθανε ο άντρας της, δεν φοβάται τίποτα.

7

«Πιστεύω πως όταν τα πράγματα είναι δύσκολα για κάποιον, είναι σημαντικό να βρίσκει από κάπου να κρατηθεί. Και λέει χαρακτηριστικά: «Όταν έχεις πιο πολλά από όσα χρειάζεσαι, μην χτίζεις ένα τεράστιο φράχτη, αλλά ένα τεράστιο τραπέζι!»

8

Ο Cory μπορεί να πηγαίνει πλέον στο σχολείο και ο πατέρας του δεν χρειάζεται να μένει στο δάσος.

9

8

Χιλιάδες έχουν ακούσει την ιστορία του Michael από όλο το κόσμο και έχουν δωρίσει χρήματα για να βοηθήσουν τον γονιό αυτό. Η Mel είναι σίγουρη ότι ο φιλοξενούμενός της θα σταθεί στα πόδια του πολύ σύντομα.Αυτή η ιστορία δείχνει πώς η γενναιοδωρία μιας χήρας μπόρεσε να σώσει δύο ζωές.

10
Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι 9 Θαυματουργές Χρήσεις της Ασπιρίνης που Σίγουρα ΔΕΝ γνωρίζεις!

Δείτε παρακάτω τις 9 φαρμακευτικές και μη, χρήσεις ″έκπληξη″ της ασπιρίνης: 1. Θεραπεία για τα τσιμπήματα των εντόμων : Διαλύστε μία ασπιρίνη σε νερό και...

Το πιο ωφέλιμο φυτό που έχετε στο σπίτι σας και δεν το ξέρετε – Δείτε τις θεραπευτικές του ιδιότητες

Μεγάλος είναι ο αριθμός των ερευνών που επιβεβαιώνουν τα οφέλη της αλόης, ενός φυτού που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για θεραπευτικούς σκοπούς. Υπάρχουν περισσότερα από...

Πώς να καταπολεμήσετε τη φλεγμονή και το αυτοάνοσο νόσημά σας σε 30 μέρες!

Ονομάζω τον εαυτό μου «γιατρό της τελευταίας ευκαιρίας» αφού πολλοί από τους ασθενείς μου είναι σχεδόν απελπισμένοι όταν έρχονται στο γραφείο μου. Η Merris,...
close