Αντιστρέψιμη μέθοδος Αντισύλληψης για τον Άνδρα Έρχεται να Αλλάξει τα Δεδομένα!

Μία πολλά υποσχόμενη μελέτη κάνει λόγο για την αποτελεσματικότητα του Vasalgel – μία αντιστρέψιμη ένεση αντισύλληψης για τον άνδρα. Θα είναι διαθέσιμη για όλους τους άνδρες μέχρι το 2018, σύμφωνα με την Elaine Lissner, διευθυντή του Parsemus Foundation, της οργάνωσης που ανέπτυξε το φάρμακο.

Το Vasalgel είναι ένα φάρμακο που διοχετεύεται με ένεση στο μόριο του άνδρα και εμποδίζει το σπέpμα από το να απελευθερωθεί. Στην έρευνα που έγινε χρησιμοποίησαν το φάρμακο σε 12 αρσενικούς λαγούς. 11 από αυτούς παρατηρήθηκε πως ήταν αζωοσπεpμικοί ή χωρίς καθόλου σπέpμα για ένα ολόκληρο χρόνο μετά την ένεση.

Παρόλο που είναι μικρή η έρευνα που έγινε στα ζώα, οι ερευνητές είναι αισιόδοξοι πως θα είναι το ίδιο αποτελεσματικό και στους άντρες. Η διάρκεια της αποτελεσματικότητας πιστεύουν πως μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερη στους άντρες, κάτι που είναι θετικό για όσους δεν νιώθουν άνετα με τον κάνουν συχνά ένεση στο μόριό τους.

Πέρα από το ότι δεν περιέχει ορμόνες, αυτό που κάνει το Vasalgel ελκυστικό είναι ότι είναι αντιστρέψιμο το αποτέλεσμά του. Στους λαγούς προσπάθησαν με μια δεύτερη ένεση να διώξουν το φάρμακο και είδαν πως σε 7 από αυτούς, το σπέpμα επέστρεψε γρήγορα.

Το επόμενο βήμα είναι να γίνουν δοκιμές σε ανθρώπους, κάτι το οποίο έχει προγραμματιστεί για το τέλος του 2016 και πιθανώς να κρατήσει 6 μήνες. Ένα σημαντικό κομμάτι είναι να εκπαιδευτούν άνθρωποι να κάνουν την ένεση αν και υπάρχουν παρόμοιες επεμβάσεις, οπότε δεν θα είναι κάτι δύσκολο.

«Υπάρχουν πολλοί άντρες που το θέλουν και στόχος μας είναι να τους βοηθήσουμε.»

Τώρα το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι το 2018, όταν όπως δείχνουν οι μελέτες θα είναι έτοιμο το φάρμακο να βγει στην αγορά. Είναι αντιστρέψιμο, ασφαλές και δεν θέλει χειρουργείο. Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Πώς σας ακούγεται; 

Credit: cosmopolitan.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νιώθεις στον… “πάτο”; Ιδού δέκα αλήθειες που θα σε συνεφέρουν!

Δεν είναι λίγες οι φορές, που νιώθουμε ότι όλα μας πηγαίνουν στραβά και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορει να μας κάνει να αισθανθούμε...

8 Σημάδια που δείχνουν ότι μπορεί να περάσατε ένα Μίνι-Εγκεφαλικό επεισόδιο ΧΩΡΙΣ να το Καταλάβετε. Ανοίξετε τα Μάτια σας!

Ο εγκέφαλος χρειάζεται κυκλοφορία του αίματος για να λειτουργήσει. Όταν ένα αιμοφόρο αγγείο φράσσει στον εγκέφαλο (γνωστό ως παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο) ή αρχίζει να...

ΣΥΝΤΑΓΗ: Tο ρόφημα που γιατρεύει τα πάντα!

Αϋπνίες, ανησυχία, κατάθλιψη, κρύωμα, δυσπεψία, όλα μαζί; Μια παραλλαγή ενός αρχαίου ινδικού ροφήματος που θα σας θεραπεύσει! Δεν ξέρω τίποτα περί αγιουρβέδα και βοτάνων, αλλά ξέρω...
close