in

Δείτε ΤΙ κάνουν οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! Βάζουν Νομίσματα στις Κλειδαριές των Αυτοκινήτων και..

Οι κλέφτες αυτοκινήτων προσπαθούν συνεχώς να βρουν νέους τρόπους για να διαρρήξουν το αυτοκίνητό σας και να κλέψουν ότι πολύτιμο βρουν. Πιθανότατα να έχετε ακούσει για ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούνται γι’αυτό το λόγο, αλλά μερικοί κλέφτες χρησιμοποιούν μία πολύ πιο απλή μέθοδο.

Χρησιμοποιούν ένα νόμισμα. Αλλά πώς γίνεται με ένα νόμισμα να μπουν στο αμάξι σας; Είτε το αμάξι σας είναι παρκαρισμένο μπροστά από το σπίτι σας, είτε στο πάρκινγκ του καταστήματος που ψωνίζετε, ο κλέφτης σπρώχνει το νόμισμα στο χερούλι της πόρτας από τη μεριά του συνοδηγού. Γιατί όμως;

 Στη συνέχεια σας ακολουθούν όπου πάτε και όταν προσπαθήσετε να κλειδώσετε το αυτοκίνητο, η πόρτα του συνοδηγού δεν θα κλειδώσει γιατί είναι μπλοκαρισμένη. Μετά θα μπορούν να πάρουν ότι θέλουν, ακόμα και το ίδιο το αυτοκίνητο, αν ξέρουν πώς!

Γι’αυτό να ελέγχετε την πόρτα του συνοδηγού πριν μπείτε στο αμάξι σας. Έχουν καταγραφεί περιστατικά όπου οι ληστές είχαν κρυφτεί μέσα στο αυτοκίνητο για να ληστέψουν τον ιδιοκτήτη. Έτσι, καλό είναι να ελέγχετε και το πίσω κάθισμα.

 Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς να αποφύγετε να σας ληστέψουν το αυτοκίνητο, δείτε το βίντεο που ακολουθεί. Η γνώση είναι δύναμη!

Πηγή

Τοποθετήστε τη μία παλάμη δίπλα στην Άλλη! Έχετε αυτές τις 2 Γραμμές; Δείτε ΤΙ σημαίνει!

Που να Αγγίξεις μία Γυναίκα ΧΩΡΙΣ να Παρεξηγηθείς, αναλόγα με τη Σχέση που έχετε. (πίνακας)