Εσείς ξέρετε πως να… βλέπετε την μοίρα στην παλάμη του χεριού σας; Είναι πανεύκολο!

Η τέχνη της χειρομαντείας μπορεί να αποκαλύψει γεγονότα που έχουν σημαδεύσει τη ζωή μας, αλλά και πλευρές του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς μας. Η ανάλυση βασίζεται στις γραμμές που υπάρχουν στο εσωτερικό της παλάμης και για κάθε άνθρωπο είναι μοναδικές. Το να «διαβάσεις» κι εσύ το χέρι σου είναι απλό, ακολουθώντας τις οδηγίες.

Για αρχή διάλεξε χέρι. Για να αποκαλυφτούν κομμάτια της προσωπικότητάς σου και γεγονότα που αφορούν την επαγγελματική σου ζωή, διάβαστε το «καλό» σου χέρι, δηλαδή το δεξί αν είσαι δεξιόχειρας. Για να εξετάσεις τις προσωπκές σου σχέσεις και τις επιθυμίες σου κοίταξε το αντίθετο χέρι.

χερι

Η γραμμή της μυαλού Κοντή γραμμή (σταματάει δηλαδή κοντά στο μέσο της παλάμης): Σκέφτεσαι γρήγορα και οδηγείσαι σε πράξεις χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες.

Μακριά και ευθεία γραμμή (εκτείνεται κατά μήκους της παλάμης που πλησιάζει το μικρό δάχτυλο): Αναλύεις τα πάντα και πολύ. Συχνά βρίσκεις τον εαυτό σου να σκέφτεται τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά πριν καταλήξεις σε κάποια απόφαση.

Γραμμή που χωρίζεται στα δύο: Είσαι ένας ευαίσθητος άνθρωπος και ενδιαφέρεσαι για τα πρόσωπα που βρίσκονται στη ζωή σου. Προτέρημά σου είναι ότι καταφέρνεις να έρχεσαι στη θέση των άλλων, αλλά αυτό σημαίνει ότι συχνά αλλάζεις άποψη.

Μακριά και καμπυλωτή γραμμή (εκτείνεται προς το κάτω άκρο της παλάμης): Η σκέψη σου είναι δημιουργική και πάντα σκέφτεσαι πολλές πιθανές προσεγγίσεις σε μια κατάσταση.

Η γραμμή της καρδιάς Μακριά, ίσια γραμμή (σταματάει κάτω από τον δείκτη): Είσαι ορθολογιστής με αναλυτική σκέψη, που πάντα υπολογίζει τα συναισθήματα των άλλων. Τα δικά σου πρόσωπα ξεχωρίζουν αυτό το προτέρημα.

Κοντή, ίσια γραμμή (σταματάει μεταξύ του μεσαίου δαχτύλου και του δείκτη): Χρειάζεσαι ελευθερία. Δείχνεις την αγάπη σου περισσότερο μέσω των πράξεων πάρα με τις λέξεις.

Μακριά, καμπυλωτή γραμμή (φτάνει την βάση του μεσαίου δαχτύλου): Τα πάθη και οι επιθυμίες είναι για σένα η κινητήριος δύναμη και δεν σε νοιάζει η γνώμη των άλλων.

Κοντή, καμπυλωτή γραμμή (σταματάει περίπου δύο – τρία εκατοστά από τη βάση του μεσαίου δακτύλου): Είσαι εσωστρεφής και προτιμάς την παρέα ενός – δύο ατόμων από τις μεγάλες συγκεντρώσεις.

Γραμμή με δύο ή περισσότερα X: Έχεις βιώσει ή θα βιώσεις μεγάλη προδοσία. Γραμμή που χωρίζεται στα δύο: Έχεις τη συνήθεια να βάζεις τα συναισθήματά σου στην άκρη για να μπορείς να συναντάς τις ανάγκες των άλλων.

Η γραμμή της ζωής Μακριά γραμμή (εκτείνεται από τον αντίχειρα μέχρι τη βάση της παλάμης):Είσαι δυνατός άνθρωπος στον οποίο όλοι βασίζονται για τις δύσκολες στιγμές τους.

Κοντή γραμμή (σταματάει κοντά στο μέσο της παλάμης): Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, το να διατηρείσαι απασχολημένος σε κάνει να νιώθεις ασφαλής.

Γραμμή που «σβήνει» προς το τέλος: Κάποιες στιγμές θα πρέπει να ηρεμείς. Yoga, διαλογισμός, λίγο περπάτημα θα σου κάνουν καλό.

Γραμμή σαν συρματόπλεγμα: Κάθε σκίσιμο στη γραμμή σου υποδηλώνει μια τραυματική εμπειρία που θα βιώσεις και θα έχει αντίκτυπο στις αποφάσεις της ζωής σου.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αν έχετε ένα από αυτά τα 6 συμπτώματα, τότε υποφέρετε από…

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που βασανίζονται για... μεγάλα χρονικά διαστήματα από πολύ βαριά μελαγχολία και έλλειψη όρεξης για ζωή. Στις περιπτώσεις αυτές, της “άτυπης κατάθλιψης”, οι...

Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που κοιμόμαστε για την προσωπικότητά μας;

Το παρακάτω τεστ είναι τόσο απλό και ταυτόχρονα μπορεί να αποκαλύψει πολλά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας. Η στάση που κοιμόμαστε μπορεί να δείχνει πολλά για...

Γεμίζει τo τηγάνι με πoλύ αλάτι – Aυτό είναι ιδιoφυές! (BINTEO)

Oι περισσoτερoι απo εμάς γνωρiζoυμε πoσo πoλύτιμo εiναι τo αλάτι για τo φαγητo μας. Μια μoνo ελάχιστη πoσoτητα αλατιoύ, βελτιώνει την γεύση και μπoρεi...
close