Εσύ θα έβαζες το χέρι σου σε μια τρύπα για να σου κάνουν ό,τι τατουάζ θέλουν δωρεάν;

Στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης υπάρχει ένας tattoo artist που “χτυπάει” δωρεάν τα έργα του σε χέρια αγνώστων. Που τα βάζουν απλά, μέσα σε μια τρύπα. Δείτε τα εκπληκτικά του έργα (Pics+Vid)

“Άσε το τατού που θα σου φτιάξω στην τύχη του και θα το κάνω δωρεάν”. Αυτό είναι το μότο του Scott Campbell που ζει στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Ο Campbell επιλέγει το σχέδιο, ο εθελοντής βάζει το χέρι του μέσα σε μια τρύπα και ο καλλιτέχνης “χτυπάει” το έργο του. Ο ενδιαφερόμενος δεν γνωρίζει από πριν το αποτέλεσμα, αφού δεν έχει δει το προσχέδιο.

Με άλλα λόγια, αν θες τατουάζ από τον Scott, πρέπει να τον εμπιστεύεσαι τυφλά. Κυριολεκτικά τυφλά. Το κέρδος σου, είναι πως το τατουάζ προσφέρεται απολύτως δωρεάν. Η μόνη προϋπόθεση είναι να έχεις υπογράψει μια υπεύθυνη δήλωση που να αναφέρει ότι εμπιστεύεσαι τον δημιουργό.

Το project Whole Glory με τα δωρεάν τατού:

Φυσικά, δεν μιλάμε για έναν “καλλιτέχνη της σειράς”. Ο Campbell είναι ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους στο είδος του στον πλανήτη, έχοντας “σημαδέψει” μεταξύ άλλων τους Marc Jacobs, Orlando Bloom και Penelope Cruz.
Οπότε είναι λογικό όταν λανσάρει τα free project του, να δέχεται δεκάδες ενδιαφερόμενους στο στούντιο του.

Εσύ θα τον άφηνες να χτυπήσει πάνω σου στην τύχη, ένα σχέδιο σαν τα παρακάτω;

ta

ta1

ta2

ta3

ta4

ta5

ta7

ta8

ta9

ta11Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γερά οστά: Οι καλύτερες τροφές εκτός από γαλακτοκομικά

Η σωστή διατροφή για την καλή υγεία των οστών αφορά βασικά δύο πολύτιμα συστατικά: το ασβέστιο και την βιταμίνη D. Και αν είναι γνωστό ότι...

Οι 3 εύκολες ασκήσεις που θα μεταμορφώσουν πόδια και οπίσθια σε 1 μήνα!

Το καλοκαίρι έχει την ιδιότητα να αφυπνίζει τις ανασφάλειές μας. Η καλοκαιρινή περιβολή, μοιραία, θα βγάλει τα άπλυτά μας στη φόρα. Όλα τα βραδινά...

Κάντε θαύματα στο δέρμα σας με μόνο 2 συστατικά που βρίσκονται στην κουζίνα σας!

Το λιπαρό δέρμα μπορεί να είναι πολύ προβληματικό και οι άνθρωποι που έχουν λιπαρό δέρμα γνωρίζουν πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να το διαχειριστούν....
close