in

Η Τζένη Χειλουδάκη στη Θεσσαλονίκη στο Ts-14 BAR 18 και 19 Δεκεμβρίου!

Αποκαλύψεις για τους πολιτικούς που έχουν περάσει από το κρεβάτι της

Υπήρξε ένα εξωτικό, απόκοσμο πλάσμα η Τζένη Χειλουδάκη. Τόσο όμορφη για κάποιους που γινόταν απαγορευτική, μια «βασίλισσα» της εσωτερικής της λάμψης, που νοίκιαζε τον έρωτά της, αλλά δεν εκχώρησε την ψυχή της ποτέ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΟΛΚΑ

Κάποτε στο Spartacus, σαν ντίβα στην πόρτα, επέλεγε με προσοχή τους ευνοούμενους της βραδιάς που μπορούσαν να εισέλθουν στα άδυτα. Περπάτησε σε πασαρέλες. Πρωταγωνίστησε σε πολλά εξώφυλλα της εποχής. Μια αυτοεφευρούμενη καλλονή που ξεπάγιασε στο πεζοδρόμιο μες στη νύχτα, αφέθηκε στο άγνωστο, έγινε τρόπαιο χλιδής, πληρώθηκε για να κάνει τα ερωτικά γούστα -κρυμμένων στις σκιές- εραστών που θεωρούνταν από την κοινωνία «υπεράνω υποψίας».
Η επανέκδοση του βιβλίου της «Μαύρη Βίβλος – η Αποκάλυψη του Ιωάννη» των εκδόσεων Αnima, με την ίδια να υπογράφει πλέον ως Ιωάννα Χειλουδάκη, μας μεταφέρει πίσω στο ακόμα ανέφελο 2003, όταν τα χρήματα σε συγκεκριμένους κύκλους, αποκτημένα συνήθως χωρίς κόπο, αγόραζαν τα πάντα. Μέσα από 23 απαγορευμένα κεφάλαια από τη ζωή της Τζένης Χειλουδάκη (η πρώτη έκδοση εξαντλήθηκε τότε) «παρελαύνουν» βίτσια, διαφθορά, αλλόκοτες διαστροφές, εγκληματικές νοοτροπίες, δαιμονικές ευχαριστήσεις, που έχουν πάντα να κάνουν με κάποια εμμονή σεχουαλικής συνεύρεσης.

Η νεκροφιλία, το ομαδικό σεχ, η κοπρολαγνεία ή η ουρολαγνεία, ο σαδομαζοχισμός, ακόμη και η αιμομιξία περιγράφονται από μια γυναίκα που συχνά γδέρνει το δέρμα της κάτω από το νερό για να πετάξει τη βρόμα από πάνω της, «ξερνάει» στο ερωτικό πεδίο της, προσεύχεται, εξομολογείται. Δεν κρίνει τα ερωτικά γούστα, αλλά μπορεί να «φωτογραφίζει» ουρλιάζοντας με γράμματα τυπωμένα τους υποκριτές που κάνουν τους τιμητές, τους κήνσορες της ηθικής μιας κοινωνίας που ράγισε εδώ και καιρό. Υποκριτές!

Πολιτικοί μετά των συζύγων τους, πλούσιοι κληρονόμοι, τηλεπερσόνες, μεγαλοδημοσιογράφοι, διακεκριμένα στελέχη, βαθύπλουτοι εφοπλιστές ή βιομήχανοι «φωτογραφίζονται» με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες μέσα στις σελίδες της «Μαύρης Βίβλου», η επανέκδοση της οποίας παρουσιάζεται αύριο βράδυ (στις 21.00, στην οδό Φαιδριάδων 8, στην Κυψέλη) από την Τζένη για να ξέρουμε πως κάθε φορά που μας χαμογελούν στην τηλεόραση ή στις τυπωμένες σελίδες εφημερίδων και περιοδικών ο μορφασμός αυτός κρύβει το κακό πίσω από τα περιποιημένα δόντια… καρχαρία. Η Τζένη σε σχετικό κεφάλαιο του βιβλίου εξηγεί:
«(…) Τα άτομα πάντως με ανύπαρκτο οικονομικό παρελθόν -και απότομα χρυσό παρόν- είναι τα πιο διαθέσιμα να στριφογυρίσουν το μαχαίρι στην πληγή σου, πασχίζοντας μάταια να ξεχάσουν ότι κάποτε κρεμόντουσαν από την ίδια σάπια κλωστή με σένα! Οπως αυτοί που σε βρίζουν, σε δέρνουν, σε βιάζουν, σε χαρακώνουν, σε καίνε, σε σταυρώνουν, είναι αυτοί που θα ‘θελαν να σου φωνάξουν, σαν και εσένα – “έτσι είμαι εγώ”, αλλά δεν τολμούν… Τα νυχτιάτικα πεζοδρόμια είναι το άβαφτο πρόσωπο της κοινωνίας, που δεν μας επιτρέπει να το αποδεχθούμε, της αθέατης ηγεσίας που μας κω@@γλείφει την ώρα που μας ρουφάει τα σωθικά. Είμαστε μονάδα για την Εφορία και μπουλούκι για την Κατανάλωση»…

Και η ίδια η Χειλουδάκη, η Τζένη, η Ιωάννα, (η βαφτισμένη ζωές πίσω Ιωάννης) σώζει την ψυχή της. Άλλωστε στην αρχή του βιβλίου της αναφέρει: «Στο Θεό που μου ‘δωσε τη δύναμη να αντέξω, στη μανούλα μου που η αγάπη της με στηρίζει, στη ζωή που γεύομαι ακόμα, σε εσάς που χαρίζω τη φωνή μου…» Αμέσως μετά μας παίρνει απ’ το χέρι και μας κάνει μια βόλτα στη σκοτεινή πλευρά του δρόμου, τη σαγηνευτικά μαύρη, σαν στόμα θανάτου, έτοιμη να μας καταπιεί.

Και μετά από 20 χρόνια επιστρέφει στην πόλη της Θεσσαλονίκης να παίξει μουσική στο Ts-14 και να υπογράψει την μαύρη βίβλο της 18 και 19 Δεκεμβρίου από τις 00:00 ως το πρωί!
Οδυσσέως 5 περιοχή Βαρδάρη!

Τηλέφωνα για κρατήσεις και πληροφορίες 6986083047 – 6943695550

Βίκυ Σταυροπούλου: Η αποκάλυψη για την καταγωγή της που κανείς δεν γνώριζε!

Δείτε ποια ΖΩΔΙΑ Τρελαίνονται με μεγαλύτερους και ποια με μικρότερους …Δεν θα το πιστεύετε !!!