in

Η γυναίκα σου δίνει αυτό που της ξυπνάς…Αξίζει να το διαβάσετε!!!

Νικολέτα Παπουτσή

Έχει τύχει ποτέ στη ζωή σου να ρωτήσεις για να μάθεις το προφίλ μιας γυναίκας που σε ενδιαφέρει και τελικά να πήρες διαφορετικές απαντήσεις από όλους; Απόρησες που συνέβη κάτι τέτοιο; Προφανώς η εξήγηση που έδωσες ήταν πως είτε εκείνοι που ρώτησες δεν την ξέρουν καλά, είτε εσύ ο ίδιος έχεις μαύρα μεσάνυχτα, είτε όντως έπεσες σε γυναίκα με διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας.

Τα πράγματα είναι απλούστερα, φτάνει να τα πάρουμε από την αρχή. Κάθε γυναίκα έχει την προσωπικότητά της, έχει τα προτερήματά της και τα ελαττώματά της, όπως όλοι μας εξάλλου.

Στη γυναίκα όμως συμβαίνει κάτι μαγικό, κάτι που είναι σε θέση να φέρει σύγχυση στους γύρω της. Είναι αρκετά ευμετάβλητη και πιο περίπλοκη από ότι οι άντρες. Είναι φτιαγμένη από ένα κράμα αντιθέσεων. Με τον έναν θα τη δεις τρυφερή κι όλο νάζι, με τον άλλον μέσα στην ξινίλα και την κόντρα.

Δεν είναι να απορείς τι συμβαίνει με την πάρτη της. Είναι απλό. Ο ένας τη φροντίζει και της βγάζει τον καλύτερό της εαυτό κι ο άλλος φροντίζει με την κακή του συμπεριφορά να της βγάζει κάθε ελάττωμά της στη φόρα.

Η γυναίκα λοιπόν, είναι αυτό που της βγάζει ο εκάστοτε άντρας. Είναι ο καθρέφτης του. Αν ένας άντρας κοιτάει τον καθρέφτη όλο μούτρα και κριτική, μην περιμένει το είδωλό του να του γυρίσει χαμόγελα και να του κάνει χαρές.

Μέσα σε κάθε γυναίκα κοιμούνται δυνάμεις ικανές να προκαλέσουν μια ποικιλία εκρήξεων σε όποιον κάνει να τις αφυπνίσει. Σκέψου λοιπόν, τι είσαι ικανός να της ξυπνήσεις; Γιατί αυτό που θα της ξυπνήσεις, αυτό θα πάρεις.

Μην κάνεις τον κόπο να ρωτήσεις δεξιά κι αριστερά τι καπνό φουμάρει. Ούτε να μπεις στη διαδικασία να μάθεις πώς φερόταν σε προηγούμενες σχέσεις της για να πάρεις μια ιδέα περί τίνος πρόκειται.

Γιατί απλά αν το κάνεις, αυτά που θα συλλέξεις θα είναι υποκειμενικές πληροφορίες άλλων ανθρώπων. Θα σχηματίσεις μια μεροληπτική άποψη για κείνη επειδή θα επιτρέψεις στο στενό πρίσμα της οπτικής γωνίας ορισμένων να σε επηρεάσει. Θα βρεθείς αντιμέτωπος με την αδυναμία κάποιων αντρών που δεν κατάφεραν να βουτήξουν στη ψυχή της, να βρουν το θησαυρό που κρύβει μέσα της και να τον ανασύρουν στην επιφάνεια.

Αν λοιπόν εκείνοι στην παρουσιάσουν επί παραδείγματι χαζή, θα είναι γιατί προφανώς ήταν οι ίδιοι κενοί κι ανασφαλείς για να μπορέσουν να συμπορευτούν με μια γυναίκα αρκετά εξυπνότερή τους. Οπότε χαζή θα τη στολίσουν, γιατί προφανώς με χαζούς κατέληξε κι εκείνη χαζή.

Αν κάποιος σε προειδοποιήσει να κρατηθείς μακριά της, γιατί είναι σκύλα ή γκρινιάρα, να’σαι σίγουρος πως έτσι ήταν αλλά μόνο μαζί του, γιατί προφανώς αυτό κατάφερε να της βγάλει στην επιφάνεια ο συγκεκριμένος άνθρωπος.

Η γυναίκα όμως είναι αψυχολόγητο κι απρόβλεπτο πλάσμα. Δεν είναι άσπρο ή μαύρο, καλή ή κακιά. Μέσα της μπορεί άνετα να κοιμάται μια σκύλα, μια χαζή, μια γκρινιάρα και μια νεράιδα. Το τι θα πάρεις εξαρτάται από αυτό που θα της ξυπνήσεις. Τελεία και παύλα.

Μπορεί να είναι μία αλλά κρύβει μέσα της πολλά πρόσωπα. Το πρόσωπο που θα αναδυθεί στην επιφάνεια εξαρτάται καθαρά από σένα. Εσύ είσαι σε θέση να την κάνεις είτε να λάμπει από ευτυχία πλάι σου, είτε να μαραζώνει από έλλειψη ζεστασιάς που σε διακρίνει. Η δική σου επίδραση, ικανότητα, οξυδέρκεια, δύναμη, όπως θες πες το, είναι αυτή που θα κάνει μια γυναίκα να βγάλει από μέσα της ό,τι καλύτερο. Σωστά λοιπόν, λέγεται πως η αξία ενός άντρα φαίνεται στο χαμόγελο της γυναίκας που έχει δίπλα του.

Άσε λοιπόν, το παρελθόν της και το πρόσωπο που δείχνει στους άλλους. Επικεντρώσου με όλη σου την προσοχή και το ενδιαφέρον στη γυναίκα που έχεις απέναντί σου και φρόντισε να της βγάλεις αυτό που θες να πάρεις. Είναι σίγουρο πως θα στο δώσει.

Αν εσύ όντας καλύτερος από τους προηγούμενους, είσαι ακομπλεξάριστος, έξυπνος, ώριμος και τολμηρός στο να πάρεις αυτό που θες, θα το ‘χεις. Θα ‘χεις με δυο λόγια τη γυναίκα των ονείρων σου. Βασίσου λοιπόν σε σένα και στην καλή σου συμπεριφορά και δε θα χάσεις.

Αν είσαι κανένας ανασφαλής του κερατά, κανένας εγωιστής κι ασυνεννόητος που την παραμελείς, θα έχεις μια ωραιότατη σκύλα δίπλα σου. Και πάλι για όσο έχει την όρεξη και το χρόνο να μένει με κάποιον που την κάνει να γαβγίζει.

Γιατί η γυναίκα ξέρει τι ζητάει και με κάποιον περίεργο τρόπο πάντα το βρίσκει. Μοιάζει με λουλούδι. Κανένα λουλούδι δε στερεί από τον εαυτό του τη ζεστασιά και το φως του ήλιου. Θα στραφεί σε εκείνον που την κάνει να ανθίζει και να αισθάνεται όμορφη και ποθητή.

Είσαι εσύ ο ήλιος στη ζωή της ή είσαι μια λάμπα πυρακτώσεως με ημερομηνία λήξεως;

Πηγή

Αυτά είναι τα πιο σπάνια χρώματα ματιών στον κόσμο.

Πήγε να δώσει πίτσα κι έχασε τα λόγια του! Αυτό που έγινε στην συνέχεια δεν το περίμενε!