Η ιστορία αγάπης που έλιωσε την υφήλιο: Το μοναδικό δέσιμο ανάμεσα σε μια βιολογική κόρη και την υιοθετημένη αδελφή της

Η αγάπη μπορεί να λειάνει τις διαφορές και να τις κάνει να μοιάζουν ανύπαρκτες. Η αγάπη ενώνει τους ανθρώπους και αυτό το αποδεικνύει με το καλύτερο τρόπο το άλμπουμ των φωτογραφιών μιας οικογένειας της οποίας η μια κόρη ήταν βιολογική και η άλλη υιοθετημένη.

Η Αν Κριστίν, φωτογράφος στο επάγγελμα, αποτύπωσε με το φωτογραφικό φακό τη μοναδική σχέση αγάπης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της βιολογικής της κόρης Χέιβεν 3,5 ετών και του υιοθετημένου παιδιού της, της Σεμένες 5,5 ετών σήμερα που υιοθέτησε από την Αιθιοπία.

istoria agaphs

istoria agaphs1

Η Αν Κριστίν, μιλώντας στο Modern Met ανέφερε ότι απέκτησε μια ιδιαίτερη ευαισθησία με την υιοθεσία όταν πήγε ως εθελόντρια στην Αϊτή και πήρε υπό τη φροντίδα της ένα παιδάκι. Το παιδάκι αυτό, όμως, πέθανε από ΗIV λίγο αργότερα και η καρδιά της Αν Κριστίν, έσπασε… Μετά από αυτό κατάλαβε ότι η υιοθεσία ήταν ο τρόπος που η ίδια θα ήθελε να κάνει οικογένεια.
Και κάπως έτσι υιοθέτησε την Σεμένες, ενώ λίγο αργότερα απέκτησε και δυο δικά της βιολογικά παιδιά. «Είναι μια όμορφη εμπειρία που αξίζει τον κόπο«, σημειώνει αναφερόμενη στην υιοθεσία η Αν Κριστίν.
Όταν η βιολογική της κόρη έγινε 1,5 ετών και η υιοθετημένη 3,5 ετών, η Αν Κριστίν άρχισε να αποτυπώνει τη μεταξύ τους σχέση που αναπτυσσόταν με το φωτογραφικό της φακό. «Τα δύο κοpίτσια είναι οι καλύτερες φίλες, ενώ καμία διαφορά, όπως το χρώμα του δέρματός τους, δεν μπορεί να τις κρατήσει μακριά.»

istoria agaphs2

Η σειρά αυτή φωτογραφιών είναι ασπρόμαυρες με στόχο να αναδειχθούν οι ομοιότητες και οι διαφορές των δύο κοpιτσιών.
«Δύο ψυχές που γεννήθηκαν σε δυο αντίθετες πλευρές του κόσμου, ήρθαν κοντά μέσω της υιοθεσίας και το δέσιμό τους είναι μεγάλο γιατί είναι μοναδικό«, καταλήγει η φωτογράφος.

istoria agaphs3

istoria agaphs4

istoria agaphs5

istoria agaphs6

istoria agaphs7
Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εύκολο Κόλπο για να Φτιάξετε το ΠΙΟ Μαλακό και Ζουμερό κοτόπουλο που έχετε Δοκιμάσει!

Το στήθος κοτόπουλου είναι σχετικά εύκολο να μαγειρευτεί – όλοι ξέρουμε από μία συνταγή. Τις περισσότερες φορές όμως το κοτόπουλο βγαίνει πολύ στεγνό. Σ’αυτό...

Σχιζοφρένεια: Ποια συμπτώματα πρέπει να μας ανησυχούν

Ποια είναι τα συμπτώματα που μας βοηθούν στη διάγνωση της σχιζοφρένειας και πώς γίνεται η κλινική αντιμετώπιση; Η σχιζοφρένεια είναι μία από τις δέκα σημαντικότερες...

Υπερεαλιστικές εικόνες φέρνουν πιο κοντά άτομα που πάσχουν από κρίσεις πανικού

Αν για εσάς το άγχος δεν είναι απλή υπόθεση και πολλές φορές σας φτάνει στα όρια -και πιο πέρα- μιας κρίσης πανικού, θα ανακαλύψετε...
close