in

Η κόρη τους βρήκε τραγικό θάνατο στα 18. Τότε ήταν που το αγόρι της άρχισε να κάνει ερωτήσεις που δεν περίμενε κανείς!

Ο Josh Thomson, 22 ετών, εργαζόταν ως εκπαιδευτής τένις, στην Κρήτη, στην Ελλάδα, όπως αναφέρει η εφημερίδα New York Daily News, όταν σταμάτησε το γεύμα του με έναν πελάτη την Τετάρτη για να μιλήσει τηλεφωνικά με την φιλενάδα του, Abigail Hall.
Αλλά δεν ήταν η 18-χρονη φιλενάδα του εκείνη που απάντησε, αλλά μία φίλη της η οποία είχε να του μεταφέρει πολύ δυσάρεστα νέα. Η Hall είχε βρεθεί στο διαμέρισμα της στο Sheffield της Αγγλίας, νεκρή.

Συντετριμμένος, ο Thompson έσπευσε σπίτι, γνώριζε ότι έπρεπε να κάνει κάτι για την Hall για τον θάνατο της, που δεν είχε την ευκαιρία να κάνει όταν εκείνη ήταν στην ζωή.

abigail-hall-death-featured

Ο Thompson είπε ότι είχε σχεδιάσει να ζητήσει από την Hall να τον παντρευτεί «μετά τον πρώτο της χρόνο» στο κολλέγιο, όπου φοιτούσε εδώ και μία εβδομάδα, πριν τον θλιβερό της θάνατο.
Απρόθυμος να αφήσει αυτή την τραγωδία να μπει εμπόδιο στην αγάπη τους, ο Thompson αγόρασε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι για την Hall, μετά την επιστροφή του στην Αγγλία.
Σε ένα post Που έκανε στο Facebook λίγο μετά τον θάνατο της Hall, το οποίο μετέπειτα αφαιρέθηκε, ο Thompson σύμφωνα με πληροφορίες έγραψε.

«Η Αbigail Hall και εγώ είμαστε πλέον αρραβωνιασμένοι. Είναι η ζωή μου..
Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν την αγάπη που νιώθω για εκείνη, ήταν ο λόγος για να ξυπνάω κάθε πρωί..Επικοινωνούσαμε τόσο πολύ, από την στιγμή που παραπάτησε σε μία κυλιόμενη σκάλα στο Shard, μία από τις τόσες πολλές, μέχρι τα πιο εξωφρενικά καψίματα από τον ήλιο ταξιδεύοντας μέσα στην Γαλλία με κατεβασμένη την οροφή από το αμάξι.
Όλα αυτά που κάναμε έμοιαζαν αληθινά, ήταν πάντα εκεί με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο της, και ποτέ δεν σταματούσε να κάνει αρκετά για μένα.»

Μαζί με το post o καταβεβλημένος «αρραβωνιαστικός» ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία:

screen-shot-2015-09-26-at-3.26.11-pm-1024x638

O Thompson με βάση πληροφορίες έλαβε την άδεια από τους γονείς της Hall πριν το αρραβώνα, όπου τοποθέτησε το δαχτυλίδι στο δάχτυλο της και το ανακοίνωσε στα social media για να το μάθει όλος ο κόσμος.
Οι αρχές ακόμα ερευνούν τα αίτια του θανάτου της Hall, αλλά σημείωσαν ότι «δεν φαίνεται να είναι μία τυχόν ύποπτη περίπτωση»

Πηγή

Διαδίκτυο: Πως να προστατέψετε τα προσωπικά σας δεδομένα

Τι εσώρουχα του αρέσουν ανάλογα με το ζώδιό του;