in

Η συγκίνηση του Θάνου Καλλίρη για τη μάχη της κόρης του ενάντια στον καρκίνο! Δείτε τι έκανε..

Η πρωτοβουλία της τον έκανε υπερήφανο. Τα δάκρυά του δεν μπορούσε να συγκρατήσει ο γνωστός τραγουδιστής Θάνος Καλλίρης, όταν η κόρη του Δέσποινα, του είπε πως θέλει να κόψει τα μαλλιά της και να τα δωρίσει ώστε να φτιαχτούν ειδικές περούκες για τα παιδάκια που πάσχουν από καρκίνο.

Θέλοντας μάλιστα να παρακινήσει τους φίλους του να ακολουθήσουν το παράδειγμα της κόρης του, δημοσιοποίησε στον λογαριασμό του στο Facebook μερικά ενσταντανέ από την διαδικασία κουρέματος.

«Πριν λίγες μέρες ήρθε η κόρη μου με χαρά και μου είπε: “Μπαμπά αποφάσισα ότι θέλω να κουρευτώ και όχι μόνον αυτό, θέλω να χαρίσω τα μαλλιά μου σε παιδάκια με καρκίνο…” Έτσι και έγινε λοιπόν ! Πόσο πιο περήφανος μπορώ να νιώσω ? ουφ! Εύχομαι σε όλο το κόσμο υγεία και τέτοιες γλυκιές συγκινήσεις …», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. Όπως ήταν αναμενόμενο η κίνηση αυτή της κόρης του έκανε όλο το Facebook να δακρύσει, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έστελναν τα συγχαρητήριά τους στον τραγουδιστή.

«Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία της κόρης σου», «Να τη χαίρεσαι», ήταν μερικά από τα σχόλια των διαδικτυακών του φίλων.

405

markos.tv

H Λαίδη, Άντζελα Δημητρίου έκανε viral τη διαφήμιση των Jumbo σε λίγα λεπτά

5 παράξενες φωτογραφίες του Β” Παγκοσμίου Πολέμου που θα σας… «πάρουν» τα μυαλά [ΒΙΝΤΕΟ]