Η φάλαινα που «ζωγραφίζει» ουράνια τόξα ζει ανάμεσά μας και είναι σκέτη μαγεία

Αυτή η φάλαινα είναι ίσως ό,τι καλύτερο έχει περάσει ποτέ από το ζωικό βασίλειο.

Πριν από λίγες μέρες, στην παραλία του Newport στην California, ένα drone κατέγραψε σε βίντεο το εντυπωσιακό θέαμα μιας φάλαινας-καμπούρας (humpback whale στα αγγλικά) να ψεκάζει ένα ουράνιο τόξο μέσα από τον φυσητήρα της. Το βίντεο τραβήχτηκα από τον Mark Girardeau, έναν φωτογράφο και φυσιοδίφη της άγριας ζωής με έδρα το Orange County, ενώ ο φίλος του Royce Hutain οδηγούσε το σκάφος.

«Δεν είναι τόσο σπάνιο θέαμα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο φαίνεται να βγαίνει το ουράνιο τόξο από τον φυσητήρα του και η λήψη του βίντεο, το κάνουν ξεχωριστό», λέει ο Hutain στην αμερικάνικη Huffington Post. «Επίσης, είναι προφανές πως πρόκειται για μια μαγική φάλαινα με ειδικές δυνάμεις».

Ο Girardeau τράβηξε αυτό το εντυπωσιακό βίντεο στις 5 Ιουλίου ενώ χειριζόταν μια κάμερα αέρος. Παρότι το θέαμα μιας φάλαινας να ψεκάζει ουράνια τόξα δεν είναι σπάνιο (ποιος να μας το λεγε), ο Girardeau και η ομάδα του βρέθηκαν στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή.

«Είδαμε πολλά ουράνια τόξα από πολλές φάλαινες εκείνη την ημέρα», είπε η Hutain. «Έχει να κάνει όμως με το από ποια γωνία βλέπεις τις φάλαινες και από που πέφτει ο ήλιος».

whalegifff

o-ROYCE-HUTAIN-BOAT-570

Σύμφωνα με το Instagram του Girardeau, το υλικό που βλέπουμε δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία. Μπήκε κατευθείαν από την κάμερα στις καρδιές μας.

«Μια φάλαινα να δημιουργεί ένα ουράνιο τόξο», έγραψε κάτω από το βίντεο. «Θα έλεγα πως αυτό είναι καλύτερο και από ένα τσουκάλι με χρυσάφι».

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βάζει τυρί στη φόρμα ψησίματος, αλλά αυτό που βγαίνει από το φούρνο δεν θα το πιστεύετε με τίποτα!

Η πίτσα είναι ένα πασίγνωστο και πολυαγαπημένο φαγητό σε όλο τον κόσμο και πλέον όλοι το γνωρίζουν. Όπου και να πάτε, ότι και να κάνετε,...

Διαγνώστηκε με καρκίνο μια βδομάδα μετά τον θάνατο του άντρα της. Αντί όμως να ξεκινήσει Χημειοθεραπείες, πήρε την πιο Σπουδαία απόφαση!

Τον περασμένο χρόνο, η Norma πέρασε δύο από τις χειρότερες εβδομάδες της ζωής της. Ενώ πάλευε με το δικό της πρόβλημα υγείας, η υγεία...

Η έκκληση ενός πατέρα: «Να πλένετε τα βρώμικα χέρια σας πριν αγγίξετε κάποιο μωρό!»

Ένας μπαμπάς μοιράζεται την ιστορία του και υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να πλένουμε τα χέρια μας πριν έρθουμε σε επαφή με κάποιο μωρό. Είναι χειμώνας...
close