Κάνουν ουρές για να καταπιούν ζωντανά ψάρια και να θεραπευθούν από το άσθμα!

Τουλάχιστον 70.000 Ινδοί στήθηκαν στην ουρά στο Χαϊντεραμπάντ, πρωτεύουσα της ομόσπονδης πολιτείας Άντρα Πραντές, προκειμένου να καταπιούν ένα ζωντανό ψάρι, στο πλαίσιο «θεραπείας» για το άσθμα.

Οι «θεραπευτές» αλείφουν το ψάρι, μήκους 5 εκ. με μια κίτρινη κρέμα από βότανα και στη συνέχεια το βάζουν με αποφασιστική κίνηση στο στόμα του ασθενούς, για να το καταπιεί αμέσως ζωντανό.

Η μυρωδιά είναι τόσο έντονη, που όχι μόνο οι μύτες πρέπει να είναι κλειστές, αλλά και όλη η διαδικασία πρέπει να γίνει ταχύτατα.

Τη «θεραπεία» προσφέρει η οικογένεια Bathini Gould, η οποία ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί μια μυστική συνταγή από βότανα την οποία έδωσε ένας ινδουιστής λόγιος το 1845.

Η όλη διαδικασία γίνεται μόνο μια φορά τον χρόνο και διαρκεί δύο ημέρες, οι οποίες καθορίζονται βάσει αστρολογικών προβλέψεων.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιατί αρρωσταίνουμε; Τι έλεγε ο Ιπποκράτης για κάθε νόσο.

Ο Ιπποκράτης έλεγε οτι κάθε νόσος ξεκινά πρώτα από την ψυχή και μετά καταλήγει στο σώμα. Και πριν αποφασίσουμε ποια θεραπεία θα ακολουθήσουμε για...

Συνταγή: Η κρέμα προσώπου που θα τη ζήλευαν οι καλύτερες εταιρείες καλλυντικών!!!

Το μόνο «δύσκολο» στην παρασκευή αυτής της αντιγηραντικής κρέμας προσώπου είναι να συγκεντρώσετε τα συστατικά που θα χρειαστείτε, τα οποία μπορείτε να βρείτε σε...

Η γλυκιά «κόλαση», ελαφρύ, βελούδινο, με γεύση καραμέλας !!!

Η γλυκιά «κόλαση», ελαφρύ, βελούδινο, με γεύση καραμέλας !!! Της Ανδρονίκης Ζάχου: Πάρτε τη συνταγή και στην κουζίνα: Υλικά: 400 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 400 γραμμάρια γάλα 200 γραμμάρια ζάχαρη 2 βανίλιες 8...
close