Κάνουν ουρές για να καταπιούν ζωντανά ψάρια και να θεραπευθούν από το άσθμα!

Τουλάχιστον 70.000 Ινδοί στήθηκαν στην ουρά στο Χαϊντεραμπάντ, πρωτεύουσα της ομόσπονδης πολιτείας Άντρα Πραντές, προκειμένου να καταπιούν ένα ζωντανό ψάρι, στο πλαίσιο «θεραπείας» για το άσθμα.

Οι «θεραπευτές» αλείφουν το ψάρι, μήκους 5 εκ. με μια κίτρινη κρέμα από βότανα και στη συνέχεια το βάζουν με αποφασιστική κίνηση στο στόμα του ασθενούς, για να το καταπιεί αμέσως ζωντανό.

Η μυρωδιά είναι τόσο έντονη, που όχι μόνο οι μύτες πρέπει να είναι κλειστές, αλλά και όλη η διαδικασία πρέπει να γίνει ταχύτατα.

Τη «θεραπεία» προσφέρει η οικογένεια Bathini Gould, η οποία ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί μια μυστική συνταγή από βότανα την οποία έδωσε ένας ινδουιστής λόγιος το 1845.

Η όλη διαδικασία γίνεται μόνο μια φορά τον χρόνο και διαρκεί δύο ημέρες, οι οποίες καθορίζονται βάσει αστρολογικών προβλέψεων.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δες πως θα εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου με αυτό το έξυπνο κόλπο

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια ένα ζήτημα ομορφιάς που θίγει κυρίως τις γυναίκες. Οι αντιαισθητικοί μαύροι κύκλοι μπορεί να φαίνονται ως σημάδι...

4 «μαγικά» ροφήματα για γρήγορη απώλεια βάρους και αποτοξίνωση!

Το νερό, έτσι κι αλλιώς βοηθά να αποβάλλουμε τις τοξίνες από τον οργανισμό μας σε καθημερινή βάση, με την προσθήκη όμως κάποιων επιπλέον απλών...

Μην το ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ γιατί ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ – Πώς να καθαρίσεις τα νεφρά σου μόνο με μισό ευρώ!

Με την πάροδο του χρόνου τα άλατα συσσωρεύονται και αυτό απαιτεί θεραπευτική αγωγή καθαρισμού. Πως γίνεται αυτό; Είναι πολύ εύκολο. Πρώτα πάρε ένα μάτσο μαϊντανό και πλύνε...
close