Κάνουν ουρές για να καταπιούν ζωντανά ψάρια και να θεραπευθούν από το άσθμα!

Τουλάχιστον 70.000 Ινδοί στήθηκαν στην ουρά στο Χαϊντεραμπάντ, πρωτεύουσα της ομόσπονδης πολιτείας Άντρα Πραντές, προκειμένου να καταπιούν ένα ζωντανό ψάρι, στο πλαίσιο «θεραπείας» για το άσθμα.

Οι «θεραπευτές» αλείφουν το ψάρι, μήκους 5 εκ. με μια κίτρινη κρέμα από βότανα και στη συνέχεια το βάζουν με αποφασιστική κίνηση στο στόμα του ασθενούς, για να το καταπιεί αμέσως ζωντανό.

Η μυρωδιά είναι τόσο έντονη, που όχι μόνο οι μύτες πρέπει να είναι κλειστές, αλλά και όλη η διαδικασία πρέπει να γίνει ταχύτατα.

Τη «θεραπεία» προσφέρει η οικογένεια Bathini Gould, η οποία ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί μια μυστική συνταγή από βότανα την οποία έδωσε ένας ινδουιστής λόγιος το 1845.

Η όλη διαδικασία γίνεται μόνο μια φορά τον χρόνο και διαρκεί δύο ημέρες, οι οποίες καθορίζονται βάσει αστρολογικών προβλέψεων.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε σε ποιους μήνες η απιστία «χτυπάει» κόκκινο…

Είναι αλήθεια ότι η ψυχολογία των ανθρώπων κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού είναι διαφορετική από ότι το φθινόπωρο και το χειμώνα. Τους...

Έρχεται νέα μέθοδος για να κόψει κανείς το τσιγάρο με μια απλή εξέταση αίματος

Μια εξέταση αίματος είναι ίσως μια καλή λύση για όσους θέλουν να κόψουν το κάπνισμα. Αποκαλύπτει πόσο γρήγορα και αποτελεσματικά ο οργανισμός μεταβολίζει τη νικοτίνη Νέα...

Πείτε αντίο στα γυαλιά σας και βελτιώστε την όρασή σας με αυτή τη καταπληκτική συνταγή!

Γνωρίζετε τον Vladimir Petrovich Filatov; Είναι ένας επιφανής Ρώσος γιατρός ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στο να βρεθεί ένας φυσικός τρόπος για τη...
close