Καθώς Καθάριζε Ανακάλυψε Κάτι που άνηκε στον άντρα της. Μέσα σε λίγα Δευτερόλεπτα Ξέσπασε σε Λυγμούς.

Η Τζούλια ξύπνησε ένα πρωινό και παρατήρησε ότι ο άντρας της έλειπε. Συμπεριφερόταν πολύ περίεργα τους τελευταίους μήνες και τίποτα δεν είναι το ίδιο, και η Τζούλια άρχισε να βγάζει δικά της συμπεράσματα.

Σηκώθηκε από το κρεβάτι για να ξεκινήσει τη μέρα της, όταν βρήκε δίπλα στο κρεβάτι ένα γράμμα από τον σύζυγό της. Όταν το διάβασε δε μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Μπορείτε να το διαβάσετε παρακάτω:

“Αγαπητή Τζούλια,

σου γράφω, ενώ κοιμάσαι, σε περίπτωση που αύριο δεν θα ξυπνήσω εγώ δίπλα σου.

Με αυτά τα ταξίδια πέρα δώθε, περνάω όλο και περισσότερο χρόνο από την άλλη πλευρά, και ποιος ξέρει; Φοβάμαι πως δεν θα επιστρέψω πίσω από ένα ταξίδι.

Σε περίπτωση που αύριο δεν είμαι σε θέση να καταλάβω τι μου συμβαίνει. Σε περίπτωση που αύριο δεν θα είμαι σε θέση να σου πω πόσο πολύ σε θαυμάζω και εκτιμώ την ακεραιότητά σου για να είσαι στο πλευρό μου, προσπαθώντας να με κάνεις ευτυχισμένο, όπως και να έχει. Όπως κάνεις πάντα.

 

Σε περίπτωση που αύριο δεν γνωρίζω πια τι κάνεις. Όταν κολλάς σημειώσεις στις πόρτες έτσι ώστε να μη μπερδεύω το μπάνιο και την κουζίνα. Όταν μας κάνεις να γελάμε όταν βάζω τα παπούτσια μου χωρίς κάλτσες. Όταν προσπαθείς να κρατήσεις τη κουβέντα ζωντανή, αν και χάνομαι σε κάθε πρόταση. Όταν με πλησιάζεις διακριτικά και ψιθυρίζεις το όνομα ενός από τα εγγόνια μας στο αυτί μου. Όταν απαντάς τρυφερά σε μία από τις επιθέσεις οργής που έχω, σαν κάτι μέσα μου να επαναστατεί ενάντια σε αυτό το πράγμα που με καταλαμβάνει.

Για αυτά και πολλά άλλα πράγματα. Σε περίπτωση που αύριο δεν θυμάμαι το όνομα σου ή το δικό μου.

Σε περίπτωση που αύριο δεν μπορώ να σε ευχαριστήσω.

Σε περίπτωση που αύριο, Τζούλια, δεν μπορώ να σου πω για τελευταία φορά, ότι σ “αγαπώ.

Δικός σου για πάντα

T.A.M.R”

1761

Είναι σχεδόν αδύνατο να διαβάσουμε αυτό το γράμμα και να μη συγκινηθούμε. Είναι υπέροχο να διαβάζουμε τέτοιες θαυμάσιες εκφράσεις αγάπης, παρ” όλη τη λύπη που προκαλείται από την λήθη. Αλλά σίγουρα δε θα το ξεχάσουμε.

Ας το κρατήσουμε ζωντανό, μοιράζοντας την αγάπη που εκφράζει.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δες πως θα εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου με αυτό το έξυπνο κόλπο

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια ένα ζήτημα ομορφιάς που θίγει κυρίως τις γυναίκες. Οι αντιαισθητικοί μαύροι κύκλοι μπορεί να φαίνονται ως σημάδι...

4 «μαγικά» ροφήματα για γρήγορη απώλεια βάρους και αποτοξίνωση!

Το νερό, έτσι κι αλλιώς βοηθά να αποβάλλουμε τις τοξίνες από τον οργανισμό μας σε καθημερινή βάση, με την προσθήκη όμως κάποιων επιπλέον απλών...

Μην το ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ γιατί ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ – Πώς να καθαρίσεις τα νεφρά σου μόνο με μισό ευρώ!

Με την πάροδο του χρόνου τα άλατα συσσωρεύονται και αυτό απαιτεί θεραπευτική αγωγή καθαρισμού. Πως γίνεται αυτό; Είναι πολύ εύκολο. Πρώτα πάρε ένα μάτσο μαϊντανό και πλύνε...
close