Κοπέλα ανεβάζει $έξι φωτογραφίες στο Facebook. Ο μπαμπάς της απαντάει με τον καλύτερο τρόπο…

Ένα από τα δυσκολότερα πράγματα για κάθε παιδί είναι να αποδεχθεί ένα αίτημα φιλίας στο Facebook από τον γονιό του. Αν και το Facebook είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους ανθρώπους να ψάχνουν για τη ζωή σας, οι χρήστες (ειδικά τα παιδιά) ανησυχούν για τους γονείς τους αν ψαχουλεύουν τον online κόσμο τους.

Όταν ένα νεαρό κορίτσι δημοσίευσε μια προκλητική φωτογραφία στο Facebook, δεν είχε ιδέα ότι ο πατέρας της θα έκανε ένα από τα καλύτερα ανέκδοτα για τους μπαμπάδες όλων των εποχών.

Η νεαρή κοπέλα δημοσίευσε μία γοητευτική φωτογραφία του εαυτού της φορώντας ψηλές κάλτσες στο κρεβάτι δίπλα στον φορητό της υπολογιστή, και ο μπαμπάς της αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του μοναδική εκδοχή για να της δώσει ένα μάθημα.Ιδιοφυές, αυτός ο τύπος έχει πάει την τέχνη του αστείου στο επόμενο επίπεδο!

21235-810x478

Φορώντας ένα υπέροχο ζευγάρι αθλητικές κάλτσες, μια κούπα με γελοιογραφία και ένα φορητό υπολογιστή που έδειχνε αποτελέσματα αναζήτησης στη Google για «κουτάβια», μιμήθηκε την φωτογραφία της κόρης του τόσο τέλεια που έγινε ανάρπαστη αμέσως. Την έχουν δει πάνω από 1,8 εκατομμύρια φορές ήδη. Οι χρήστες ανταποκρίθηκαν άμεσα στο δημιουργικό αστείο του πατέρα.

Μερικοί πρόσθεσαν ακόμα και δικές τους λεζάντες στις φωτογραφίες του μπαμπά, «Απλά κάθομαι εδώ με τις ψηλές μου κάλτσες, κάνω αναζήτηση στη Google για κουτάβια. Ένα τυπικό σαββατόβραδο. Με αγάπη, ο μπαμπάς. «

Ας θαυμάσουμε την ιδιοφυΐα αυτού του τύπου, και ας γελάσουμε με το πόσο αμήχανα η κόρη του θα νιώθει. Θα είναι εφιάλτης για εκείνη.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώτα πάς τουαλέτα γιά νά μήν κατουρηθείς πάνω σου καί μετά δές το..Η κρητική version του «Do you love me»…Το βίντεο που «σαρώνει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα επτάλεπτο βίντεο που μας χαρίζει γέλιο μέχρι δακρύων – Το γνωστό τραγούδι «Do you love me» που έγινε παγκόσμια επιτυχία, απέκτησε και κρητική...

Πανεύκολες λοσιόν «αυτομαυρίσματος» με φυσικά υλικά!

Πολλές φορές, τα μαζικά προϊόντα του εμπορίου είναι αδύνατον να λάβουν υπόψη τους τις αποχρώσεις του δέρματός μας και έτσι, πολλά από αυτά, απλά...

5 tips για να ξεφορτωθείς την κυτταρίτιδα (χωρίς γυμναστική!)

Εντάξει ναι το έχεις χιλιοδιαβάσει, αλλά εδώ έχει και μερικά πράγματα που δεν ήξερες. Αλήθεια. Ως γυναίκα, ως μεσογειακή ύπαρξη, αλλά περισσότερο ως άνθρωπος, οφείλεις...
close