Αρχική Όμορφος Κόσμος Λάβε μέρος στην Παγκόσμια Δράση για το Κλίμα!

Λάβε μέρος στην Παγκόσμια Δράση για το Κλίμα!

0
Λάβε μέρος στην Παγκόσμια Δράση για το Κλίμα!

Πρόσφατα, μία κορυφαία επιστήμονας ξέσπασε σε δάκρυα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης σχετικά με τη ρύπανση του διοξειδίου του άνθρακα, καθώς περιέγραφε ένα εφιαλτικό μέλλον στο οποίο δε θα υπάρχει πλέον ζωή στις θάλασσές μας. Το αν θα βγει αληθινός ο εφιάλτης της εξαρτάται από εμάς.

Η μεγαλύτερη Σύνοδος Κορυφής της δεκαετίας για το κλίμα θα λάβει χώρα σε μόλις τέσσερις μήνες και οι ηγέτες του κόσμου μπορούν να θέσουν έναν επαναστατικό στόχο: την παγκόσμια απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα.

lave meros

Μια τέτοια συμφωνία μπορεί να ανοίξει το δρόμο για τη σωτηρία του πλανήτη από την καταστροφική κλιματική αλλαγή, στέλνοντας σε πολιτικούς, διευθυντές εταιρειών και χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμο το μήνυμα ότι ήρθε το τέλος της εποχής της βρώμικης ενέργειας. Η νίκη δε θα είναι εύκολη αλλά, εάν κάνουμε τους ηγέτες να νιώσουν τη δύναμη αυτού του κινήματος, μπορούμε να κερδίσουμε.

Πέρυσι, το κίνημά μας συνέβαλε στη διοργάνωση της μεγαλύτερης κινητοποίησης της Ιστορίας για το κλίμα με την Παγκόσμια Δράση για το Κλίμα.

Για τις 29 Νοεμβρίου, μερικές ώρες μόνο πριν φτάσουν οι ηγέτες στο Παρίσι για τη Σύνοδο Κορυφής για το κλίμα, ετοιμάζουμε κάτι ακόμη μεγαλύτερο!

Κάνε κλικ εδώ για να πεις «Είμαι μέσα!» για τη φετινή Παγκόσμια Δράση για το Κλίμα εδώ,

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.