Λάβε μέρος στην Παγκόσμια Δράση για το Κλίμα!

Πρόσφατα, μία κορυφαία επιστήμονας ξέσπασε σε δάκρυα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης σχετικά με τη ρύπανση του διοξειδίου του άνθρακα, καθώς περιέγραφε ένα εφιαλτικό μέλλον στο οποίο δε θα υπάρχει πλέον ζωή στις θάλασσές μας. Το αν θα βγει αληθινός ο εφιάλτης της εξαρτάται από εμάς.

Η μεγαλύτερη Σύνοδος Κορυφής της δεκαετίας για το κλίμα θα λάβει χώρα σε μόλις τέσσερις μήνες και οι ηγέτες του κόσμου μπορούν να θέσουν έναν επαναστατικό στόχο: την παγκόσμια απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα.

lave meros

Μια τέτοια συμφωνία μπορεί να ανοίξει το δρόμο για τη σωτηρία του πλανήτη από την καταστροφική κλιματική αλλαγή, στέλνοντας σε πολιτικούς, διευθυντές εταιρειών και χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμο το μήνυμα ότι ήρθε το τέλος της εποχής της βρώμικης ενέργειας. Η νίκη δε θα είναι εύκολη αλλά, εάν κάνουμε τους ηγέτες να νιώσουν τη δύναμη αυτού του κινήματος, μπορούμε να κερδίσουμε.

Πέρυσι, το κίνημά μας συνέβαλε στη διοργάνωση της μεγαλύτερης κινητοποίησης της Ιστορίας για το κλίμα με την Παγκόσμια Δράση για το Κλίμα.

Για τις 29 Νοεμβρίου, μερικές ώρες μόνο πριν φτάσουν οι ηγέτες στο Παρίσι για τη Σύνοδο Κορυφής για το κλίμα, ετοιμάζουμε κάτι ακόμη μεγαλύτερο!

Κάνε κλικ εδώ για να πεις «Είμαι μέσα!» για τη φετινή Παγκόσμια Δράση για το Κλίμα εδώ,

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έχετε φουσκάλες στα πόδια;; Πρέπει να τις ανοίξετε ή ΟΧΙ;; Δείτε την απάντηση ΕΔΩ!

Οι ενοχλητικές φουσκάλες εμφανίζονται στα πόδια λόγω… τριβής και επακόλουθης φθοράς της επιφανειακής στιβάδας του δέρματος… Στη συνέχεια, συγκεντρώνεται στο σημείο υγρό και σχηματίζεται η φουσκάλα,...

Μια μικρή διαδικασία αφαίρεσης ενός σημαδιού εκ γενετής μετατράπηκε σε εφιάλτη

Μία blogger ομορφιάς αποκάλυψε πως μια μικρή διαδικασία αφαίρεσης ενός σημαδιού εκ γενετής μετατράπηκε σε εφιάλτη, όταν η επέμβαση με λέιζερ άφησε το δέρμα...

Έτσι θα εξαφανίσετε τα σπυράκια από την πλάτη!

Σπυράκια. Ο εχθρός της γυναικείας επιδερμίδας. Δε βγαίνουν μόνο στο πρόσωπό αλλά και σε άλλα σημεία του κορμιού, όπως η πλάτη. Τι γίνεται σε μία...
close