Ναρκωτικό σε σκόνη Σκοτώνει νεαρούς Ανθρώπους αλλά ακόμα Πωλείται Κανονικά

Οι γερουσιαστές στην Αμερική θέλουν να το απαγορεύσουν: Σε ένα γράμμα που στάλθηκε στη Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), οι γερουσιαστές της Δημοκρατικής παράταξης έκαναν εκστρατεία για την ομοσπονδιακή απαγόρευση της πώλησης σκόνης καθαρής καφεΐνης, σύμφωνα με το Hill.

Οι γερουσιαστές αναφέρεται ότι είπαν πως ο χειρισμός του FDA σχετικά με αυτό το επικίνδυνο προϊόν ήταν μια πικρή απογοήτευση. Οι ανησυχίες των νομοθετών προέρχονται από δύο θανάτους λόγω υπερβολικής δόσης σκόνης καθαρής καφεΐνης το 2014.

Ο πρώτος ήταν ο Logan Stiner, ένας τελειόφοιτος λυκείου ο οποίος πέθανε μετά από χρήση σκόνης καφεΐνης για να ενισχύσει την ενέργεια του – αλλά δεν υπολόγισε σωστά τη δόση, σύμφωνα με τους New York Times.

Ο δεύτερος ήταν ο James Wade Sweatt, ένας 24χρονος απόφοιτος κολεγίου ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες πέθανε αφού κατανάλωσε ένα ρόφημα το οποίο περιείχε σκόνη καφεΐνης.

Τι έχει κάνει μέχρι στιγμής το FDΑ: Σε μια δήλωση μετά τους θανάτους των Stiner και Sweatt, το FDA πρότεινε στον κόσμο να αποφεύγει την σκόνη καφεΐνης.

Και το 2015, το γραφείο έστειλε “προειδοποιητικές επιστολές” σε 5 διανομείς της σκόνης, “γιατί αυτά τα προϊόντα είναι επικίνδυνα και παρουσιάζουν σημαντικό κίνδυνο ασθένειας και τραυματισμού των καταναλωτών”, σύμφωνα με την δήλωση.

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοιτάξτε τα νύχια σας. Το σχήμα τους αποκαλύπτει κάτι για την προσωπικότητά σας

Διάφορες μέθοδοι κατά καιρούς προσπάθησαν να αποκαλύψουν την προσωπικότητα του ανθρώπου με μια ματιά. Οι περισσότερες συνδέουν ορισμένα μέρη του σώματος με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Κάποια...

Πρώτα πάς τουαλέτα γιά νά μήν κατουρηθείς πάνω σου καί μετά δές το..Η κρητική version του «Do you love me»…Το βίντεο που «σαρώνει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα επτάλεπτο βίντεο που μας χαρίζει γέλιο μέχρι δακρύων – Το γνωστό τραγούδι «Do you love me» που έγινε παγκόσμια επιτυχία, απέκτησε και κρητική...

Πανεύκολες λοσιόν «αυτομαυρίσματος» με φυσικά υλικά!

Πολλές φορές, τα μαζικά προϊόντα του εμπορίου είναι αδύνατον να λάβουν υπόψη τους τις αποχρώσεις του δέρματός μας και έτσι, πολλά από αυτά, απλά...
close