Αρχική Όμορφος Κόσμος Οι Σουηδοί δωρητές αίματος λαμβάνουν μήνυμα στο κινητό τους κάθε φορά που σώζουν μια ζωή!

Οι Σουηδοί δωρητές αίματος λαμβάνουν μήνυμα στο κινητό τους κάθε φορά που σώζουν μια ζωή!

0
Οι Σουηδοί δωρητές αίματος λαμβάνουν μήνυμα στο κινητό τους κάθε φορά που σώζουν μια ζωή!

Στην προσπάθειά τους να πείσουν περισσότερους ανθρώπους να γίνουν δωρητές αίματος, αλλά και θέλοντας να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους σε όσους είναι ήδη εγγεγραμμένοι, οι Σουηδοί στέλνουν ένα μήνυμα κάθε φορά που το αίμα που δώρισε κάποιος χρησιμοποιήθηκε για να σωθεί μια ζωή.

Σουηδοί δωρητές αίματος 1

Η Karolina Blom Wilberg, επικοινωνιακή σύμβουλος από τη Στοκχόλμη, είπε στην εφημερίδα The Independent: «Συνεχώς προσπαθούμε να ανακαλύπτουμε νέους τρόπους για να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας σε αυτούς τους ανθρώπους και πιστεύουμε πως αυτή η πρακτική πετυχαίνει το στόχο της.»

Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα που νιώθεις όταν ξέρεις πως έκανες κάτι πολύ σημαντικό, πως έκανες τη διαφορά και ακόμη περισσότερο όταν ξέρεις πως έσωσες τη ζωή κάποιου συνανθρώπου σου. Πήραμε αρκετή δημοσιότητα από τα social media και τα συμβατικά ΜΜΕ, εξαιτίας αυτού του μηνύματος. Κυρίως όμως, πιστεύουμε πως κατ” αυτόν τον τρόπο, οι δωρητές ευαισθητοποιούνται για να προσφέρουν ξανά.

Σουηδοί δωρητές αίματος 2
Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.