in

Οι άντρες με καράφλα είναι σέξι

Πέννυ Πηττά

Μερικές τα προτιμούν μακριά, άλλες τα θέλουν με φράντζα, άλλες κοντοκομμένα κι άλλες με χωρίστρα.

Ο λόγος περί του τριχωτού της κεφαλής των αρσενικών. Υπάρχουν, όμως, και τα κορίτσια που θέλουν τον άντρα καραφλό. Να μην έχει τρίχα στο κεφάλι του και μέσα σε αυτό το «ελάττωμα» να ξεκλειδώνουν χιλιάδες προτερήματα.

Διότι οι καραφλοί είναι ωραίοι, έξυπνοι κι ιδιαίτερα σέξι. Είναι γνωστή η επιστημονική θεωρία περί υψηλής τεστοστερόνης που κάνει την τρίχα του μαλλιού να πέφτει, αλλά ας μην την αναλύσουμε περαιτέρω, γιατί αυτό θα ήταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη, για τους υπόλοιπους άντρες και θα έπρεπε να κλείσουμε το άρθρο εδώ, πανηγυρίζοντας τη νίκη των καραφλών.

Όμως όταν ανάμεσα στους άντρες χωρίς μαλλιά κυκλοφορούν ο  Jason Statham, ο Bruce Willis, ο Billy Zane κι o Zinedine Zidane, δεν υπάρχουν πολλές αμφιβολίες για τη γοητεία των κυριών που έχουν «πιατάκι» ή τίποτα στο κεφάλι τους.

Μυστήρια πλάσματα κι εμείς οι γυναίκες, το θέλουμε τον άντρα αρρενωπό, να μην ασχολείται με τρίχες κι εξωτερική εμφάνιση. Να βγαίνει από το ντους και να μη χρειάζεται να τρέξει στον καθρέφτη για να στρώσει τη φράντζα του, αλλά να εμφανίζεται μπροστά μας με την πετσέτα του και τα νερά να στάζουν από το κεφάλι του. Χωρίς τρίχες, αλλά με ουσία.

Διότι αυτά τα αρσενικά μπορούν να σε κοιτάνε και το βλέμμα σου να καρφώνεται στα μάτια τους. Σε εκείνο το άγριο και μυστηριώδες βλέμμα που όλες οι γυναίκες γουστάρουν να ερωτεύονται.

Εκείνο το βλέμμα που το πρωί θα σε συναρπάζει και δε θα φοβάσαι μήπως δεχτείς επίθεση από το ανακατεμένο τσουλούφι του Τεν-Τεν που απειλητικά θα στρέφεται προς το μέρος σου. Γι’ αυτό και μόνο, εάν είναι να μην έχει τρίχα, ας μην έχει τρίχα.

Άλλωστε οι άντρες με φαλακρίτσα έχουν ακόμα ένα χαρακτηριστικό που λατρεύουν οι γυναίκες. Αρνούνται να μεγαλώσουν και μένουν για πάντα παιδιά. Και το αρνείται και όλο το είναι τους, τόσο ώστε οι τρίχες τους προκειμένου να μην ασπρίσουν αυτοκτονούν και πέφτουν μόνες τους.

Διότι ο άντρας ο σωστός, ο σέξι οφείλει να είναι παιδί, οφείλει να μην καθυστερεί στο μπάνιο προσπαθώντας να βρει την τέλεια γραμμή για τη χωρίστρα του. Γιατί ο άντρας ο μπρουτάλ, ο άγριος εκείνος που στις ταινίες μας σώζει από τους κακούς είναι χωρίς μαλλιά.

Γιατί γουστάρουμε να μετράμε γοητευτικές ρυτίδες στο κεφάλι τους και όχι να ασχολούμαστε με φράντζες και τσουλούφια. Άλλωστε τα κολλημένα μαλλιά με ζελέ είναι πιο ντεκαβλέ κι από γκόμενα με παντόφλα δίχαλο και κάλτσα.

Φτάνει πια με αυτούς που ασχολούνται με τρίχες και τρώνε χρόνο στα κομμωτήρια. Εμείς τον άντρα τον θέλουμε για να είναι δίπλα μας κι όχι για να ασχολείται με την κόμη του.

Να τρελαίνεται με τα δικά μας μαλλιά και να μην ασχολείται με τα δικά του. Αυτός είναι ο πρόστυχος, ο σέξι άντρας. Όπως τα ράσα δεν κάνουν τον παπά έτσι και το μαλλί δεν κάνει τον άντρα. Άλλωστε υπάρχει και ο μέγας διδάσκαλος του σεχ, Γκουσγκούνης κι αυτό δεν παίρνει αμφισβήτηση.

Οπότε μη λυπάστε εάν πέφτουν τα μαλλιά σας σε όποια ηλικία κι εάν είστε, γιατί οι άντρες με καραφλίτσα είναι γαμάτοι, όλα τα άλλα είναι τρίχες.

Πηγή

Γεννήθηκε μωρό βάρους 6,5 κιλών!

Και όμως αυτό κανείς ΔΕΝ το ήξερε… Δεν φαντάζεστε με ποια είχε σχέση ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ!