in

Ο γιος ήρωας που κράτησε τον πατέρα του ζωντανό για πολλές μέρες μετά από ατύχημα στο κάμπινγκ

Υπάρχουν θαύματα αλλά υπάρχουν και οι άνθρωποι που κάνουν θαύματα. Ο Charlie Finlayson, 13 ετών, έκανε σίγουρα το θαύμα του. Μετά το χτύπημα του πατέρα του από έναν παγωμένο ογκόλιθο κατά τη διάρκεια της κατασκήνωσης σε ένα ταξίδι τους, ο Charlie αγωνίστηκε για να σώσει τη ζωή του πατέρα του κατά τη διάρκεια των επομένων τριών ημερών-δοκιμασία που πέρασε μόνος του.

Στις 17 Αυγούστου, ο Charlie και ο David Finlayson ετών 52, απολάμβαναν μια μέρα αναρρίχησης κοντά στο Ship Island στο Αϊντάχο, μια περιοχή γνωστή ως «Ποταμός χωρίς επιστροφή Wilderness». Στη συνέχεια, το ταξίδι πήρε μια τρομακτική τροπή όταν ένας ογκόλιθος έπεσε χαλαρά και χτύπησε τον David, στέλνοντας τον 30 πόδια κάτω από το βουνό.Έπεσε για λίγο αναίσθητος, διατηρώντας σπασμένο το αριστερό του χέρι, και την αριστερή φτέρνα, καθώς είχε και μια σοβαρή περικοπή στο αριστερό του πόδι όπου εκτίθενται τα οστά.

Με τον πλησιέστερο σταθμό να είναι 13 μίλια μακριά, ο Charlie ανέλαβε τη φροντίδα του πατέρα του. Για δύο ημέρες, το 8ης τάξης στο σχολείο των προσκόπων ,παιδί ,κράτησε τον μπαμπά του σε ηρεμία, με τροφή και ενυδατωμένο. Επίσης καθάρισε και έδεσε τις πληγές του, και χρησιμοποίησε υπνόσακους για να βοηθήσει να τον κρατήσει ζεστό.

«Ήταν σωτήρας μου,» είπε ο David στο Idaho Statesman. «Συνέχιζε να μου μιλάει όλη τη νύχτα.»

Μετά το περπάτημα γύρω από τη λίμνη του Ship Island κάθε μέρα έψάχνε για βοήθεια, πράγμα που κατέστη σαφές ότι ο Charlie θα έπρεπε να ψάξει και παραπέρα για βοήθεια. Την τρίτη μέρα, ο ίδιος ξεκίνησε την πεζοπορία 13 μιλίων μέχρι να φτάσει στο σταθμό ranger, καθώς μετέφερε ένα σακίδιο 40 κιλών και ένα σημείωμα από τον μπαμπά του, εξηγώντας τι είχε συμβεί και πώς να τον βρουν.

1440860975-d17086b9c77b7808ca2ad96329cbab15-300x180
Πηγή

17 τρομακτικά πλάσματα που έχουν πλέον εξαφανιστεί από τον πλανήτη

Τον χώρισε επειδή ήταν φτωχός..10 χρόνια αργότερα δε μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε