Πήραν μία κλήση για ένα σκύλο που κρυβόταν κάτω από μία γέφυρα.Και μετά έγινε αυτό..

Η μητρόπολη του Λος Άντζελες είναι απεριόριστη και απέραντη. Κάτοικοι και τουρίστες από όλο τον κόσμο μέρα με τη μέρα θα πάρουν το αυτοκίνητο και θα κάνουν ταξίδια σε όλη την πόλη – και όμως ακόμη μπορείτε να βρείτε μέρη που δεν ξέρατε ότι υπήρχαν πριν από λίγες ώρες. Αυτό είναι το τόσο συχνά το θαυμάσιο και καταπληκτικό χαρακτηριστικό της πόλης.Ωστόσο, όταν αναζητάτε κάτι σε αυτό το απέραντο τοπίο το έργο μπορεί να είναι τρομερά δύσκολο.

Έχουμε πάρει αυτό το βίντεο με τα καλά παιδιά από το Hope For Paws αναζητώντας με τα κανάλια του Λος Άντζελες για ένα χαμένο Γερμανικό Ποιμενικό που είναι σε κακή κατάσταση. Παράλληλα με την ανάδειξη της δουλειάς που κάνουν – και την ευρύτερη πόλη του Λος Άντζελες – δείχνει σκηνή με σκηνή πόσο αξίζει τον κόπο η αναζήτηση για το χαμένο σκυλί με το όμορφο όνομα Adrienne.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με δυο αυγά, μια μπανάνα και κανέλα φτιάχνει το καλύτερο πρωινό όλων των εποχών!

Η συνταγή είναι πολύ απλή και εύκολη… Χρειάζεσαι μόνο δύο αυγά, μια μπανάνα και κανέλα.! Και ακολουθείς τις παρακάτω φωτογραφίες. Το αποτέλεσμα; Οι πιο γευστικοί τηγανήτες που έφαγες ποτέ!

Με Μόλις 3 Υλικά θα Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη Τριχοφυΐα στο Πρόσωπο, για Πάντα!

Η τριχοφυΐα στο πρόσωπο είναι ένα κοινό πρόβλημα για πολλές γυναίκες, ενώ αρκετές από αυτές ξοδεύουν εκατοντάδες δολάρια για την απομάκρυνσή τους. Πρέπει να...

Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες γκριμάτσες την ώρα του… οργασμού

Η ικανοποίηση που συνοδεύει έναν οργασμό δεν μπορεί να παραμείνει... κρυφή και αντανακλάται στο πρόσωπο. Έχετε ρωτήσει ποτέ το σύντροφό σας ποια γκριμάτσα κάνετε την...
close