Τι να του στείλεις για να τον «ανάψεις»;

Το seχting στις μέρες μας είναι το Α και το Ω σε μια σχέση. Εσύ λοιπόν τι πρέπει να του στείλεις για να προετοιμάσεις το έδαφος;

1. Πες του ότι είναι σέξι.Λέγοντας του πόσο σέξι είναι, αυτό αυτόματα θα τον κάνει αυτόματα να μπει σε σέξι διάθεση κατανοώντας ακριβώς τι σκέφτεσαι ενισχύοντας τα επίπεδα τεστοστερόνης τους.

2. Έτοιμη για δράση. Τίποτα δεν είναι πιο ωραίο από μια γυναίκα έτοιμη να προκαλέσει. Οι άνδρες λατρεύουν το ότι μπορούν να επηρεάσουν την ευχαρίστηση μιας γυναίκας και αυτό ακριβώς θέλει να ακούσει.

3. Αυτά που φοράς ή δεν…φοράς. Οι άνδρες είναι οπτικά πλάσματα. Βοήθησε τη φαντασία του με ένα μικρό κομμάτι περιγραφής αυτού που κάνεις ή αυτών που φοράς.

4. Πες του τι θέλεις να κάνεις για αυτόν . Το να του πεις τι θέλεις να του κάνεις είναι ένας εξασφαλισμένος τρόπος για να τον ενεργοποιήσεις αμέσως. Κάνοντας κάτι τέτοιο δεν θα είναι σε θέση να σταματήσει να το σκέφτεται. Πες του απλά πόσο πολύ τον θέλεις.

5. Πες του τι θέλεις να σου κάνει. Πολλές γυναίκες δεν μιλούν για αυτά που πραγματικά τους αρέσουν στο κρεβάτι. Για τους άνδρες μια γυναίκα η οποία ξέρει τι θέλει στο συγκεκριμένο «παιχνίδι» μπορεί να τους πάει ένα βήμα παραπέρα.

6. Κάνε μια … πονηρή ερώτηση. Αν δεν είσαι σίγουρη για το τι θες να γράψεις μπορείς να κάνεις πάντα μια βρώμικη ερώτηση που θα τον βάλει αμέσως στο παιχνίδι.

Από εμάς καλή διασκέδαση!

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νιώθεις στον… “πάτο”; Ιδού δέκα αλήθειες που θα σε συνεφέρουν!

Δεν είναι λίγες οι φορές, που νιώθουμε ότι όλα μας πηγαίνουν στραβά και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορει να μας κάνει να αισθανθούμε...

8 Σημάδια που δείχνουν ότι μπορεί να περάσατε ένα Μίνι-Εγκεφαλικό επεισόδιο ΧΩΡΙΣ να το Καταλάβετε. Ανοίξετε τα Μάτια σας!

Ο εγκέφαλος χρειάζεται κυκλοφορία του αίματος για να λειτουργήσει. Όταν ένα αιμοφόρο αγγείο φράσσει στον εγκέφαλο (γνωστό ως παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο) ή αρχίζει να...

ΣΥΝΤΑΓΗ: Tο ρόφημα που γιατρεύει τα πάντα!

Αϋπνίες, ανησυχία, κατάθλιψη, κρύωμα, δυσπεψία, όλα μαζί; Μια παραλλαγή ενός αρχαίου ινδικού ροφήματος που θα σας θεραπεύσει! Δεν ξέρω τίποτα περί αγιουρβέδα και βοτάνων, αλλά ξέρω...
close