Του είπαν ότι στα 15 του θα μείνει ανάπηρος και μέχρι τα 20 του θα έχει πεθάνει. Αυτός όμως είχε άλλα σχέδια…

Ο Bonner Paddock διαγνώστηκε με εγκεφαλική παράλυση (Cerebral Palsy) όταν ήταν 11 χρονών, ενώ οι γιατροί είπαν στη μητέρα του ότι «κατά πάσα πιθανότητα, σε 4 χρόνια θα είναι τελείως παράλυτος και μέχρι τα 20 του θα έχει πεθάνει.

Bonner Paddock1

Ύστερα από αρκετά χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων ο Bonner αντιμετώπισε την έλλειψη κατανόησης της σοβαρότητας της κατάστασής του από τους ίδιους του τους γονείς, όπως επίσης και το bullying των συμμαθητών του, έχοντας πλέον φτάσει 30 χρονών, αποφάσισε να σταματήσει να προσπαθεί να κρύψει την πάθησή του και να θέσει νέους στόχους: να είναι ο πρώτος άνθρωπος με εγκεφαλική παράλυση που θα σκαρφαλώσει στο Κιλιμάντζαρο, χωρίς βοήθεια!
Και τα κατάφερε… Λίγο καιρό αργότερα, άρχισε να προπονείται για να σπάσει άλλο ένα ρεκόρ: να είναι ο πρώτος άνθρωπος με CP που θα τερματίσει στο Ironman World Championship!

Bonner Paddock2

Σήμερα, στα 39 του χρόνια και έχοντας ήδη δημοσιεύσει το βιβλίο του με τίτλο «One More Step«, εξηγεί πως όσα έχει καταφέρει στη ζωή του – και θα συνεχίσει να κάνει – είναι προκειμένου ποτέ ξανά, κανένα παιδί να μην υποφέρει από αυτή την ασθένεια.

Bonner Paddock3

Μπορεί ακόμη να αναρρώνει από το στρες στο οποίο υπέβαλε το σώμα του και την υπερβολική αφυδάτωση κατά τη διάρκεια των αγώνων, έχει στρέψει όμως την προσοχή του στο One Man Foundation, μια οργάνωση που σκοπό έχει να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να ενθαρρύνει παιδιά με αναπηρίες να ξεπερνούν τα όριά τους.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που κοιμόμαστε για την προσωπικότητά μας;

Το παρακάτω τεστ είναι τόσο απλό και ταυτόχρονα μπορεί να αποκαλύψει πολλά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας. Η στάση που κοιμόμαστε μπορεί να δείχνει πολλά για...

Γεμίζει τo τηγάνι με πoλύ αλάτι – Aυτό είναι ιδιoφυές! (BINTEO)

Oι περισσoτερoι απo εμάς γνωρiζoυμε πoσo πoλύτιμo εiναι τo αλάτι για τo φαγητo μας. Μια μoνo ελάχιστη πoσoτητα αλατιoύ, βελτιώνει την γεύση και μπoρεi...

Beauty tips με την βαζελίνη που ούτε φανταζόσουν

Η βαζελίνη είναι οικονομική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί έξυπνα για χρήσεις ομορφιάς.Και επειδή δεν λείπει συνήθως από κανένα σπτι διάβασε πως μπορείς να την...
close