Φτιάχνει ανατριχιαστικά κράνη με εφέ ανθρώπινου δέρματος τα οποία μοιάζουν με πραγματικά κεφάλια!

Τα κράνη που μοιάζουν με πραγματικά κεφάλια ανθρώπων, ίσως να είναι η νέα μόδα που θα κάνει την εμφάνισή της στην παγκόσμια αγορά, αν ο σχεδιαστής Jyo John Mullor προχωρήσει στην παραγωγή τους.

Με βάση του το Dubai, ο σχεδιαστής έχει δημιουργήσει διάφορα σχέδια τα οποία απεικονίζουν το πως θα φαίνεται ένα ξυρισμένο ανθρώπινο κεφάλι αν τυπωθεί πάνω σε ένα κράνος. Για την ώρα δεν έχει γνωστό αν προγραμματίζει την παραγωγή του συγκεκριμένου προϊόντος.

Ο Jyo John Mullor είναι γραφίστας με εμπειρία που ξεπερνά τα 10 έτη. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με εταιρίες όπως η Hyundai, η Nissan, η Haagen Dazs και άλλες πολλές. Ο Mullor δουλεύει με μολύβι και άλλα μέσα.

Δείτε παρακάτω τις ανατριχιαστικές εικόνες. Θα φορούσατε κάτι τέτοιο; Περιμένουμε τα σχόλια σας. Παρακαλούμε κοινοποιήστε το!

ανατριχιαστικά κράνη 1

ανατριχιαστικά κράνη 2

ανατριχιαστικά κράνη 3

ανατριχιαστικά κράνη 4

ανατριχιαστικά κράνη 5
Πληροφορίες στο: jyo.dunked.com
Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι παραπλανητικές ειδήσεις για «εμβόλια κατά του καρκίνου» από την Κούβα

Ο ισχυρισμός πως η Κούβα έχει παραγάγει 4 εμβόλια κατά του καρκίνου είναι παραπλανητική είδηση. Σε διάφορα ελληνικά μέσα ενημέρωσης κυκλοφορεί η είδηση πως ερευνητικά...

Βάζει τυρί στη φόρμα ψησίματος, αλλά αυτό που βγαίνει από το φούρνο δεν θα το πιστεύετε με τίποτα!

Η πίτσα είναι ένα πασίγνωστο και πολυαγαπημένο φαγητό σε όλο τον κόσμο και πλέον όλοι το γνωρίζουν. Όπου και να πάτε, ότι και να κάνετε,...

Διαγνώστηκε με καρκίνο μια βδομάδα μετά τον θάνατο του άντρα της. Αντί όμως να ξεκινήσει Χημειοθεραπείες, πήρε την πιο Σπουδαία απόφαση!

Τον περασμένο χρόνο, η Norma πέρασε δύο από τις χειρότερες εβδομάδες της ζωής της. Ενώ πάλευε με το δικό της πρόβλημα υγείας, η υγεία...
close