Ψάχνεις το κινητό του; Σκέφτηκες γιατί το κάνεις;

Ψάχνεις το κινητό του; Σκέφτηκες γιατί το κάνεις;

Προσπαθείς με κλεφτές ματιές να δεις τι γράφει και σε ποιον πάνω από τον ώμο του. Ή προσπαθείς να δεις τον κωδικό ξεκλειδώματος με την άκρη του ματιού σου. Είναι τόσο δελεαστικό να κάνεις μια μίνι κατασκοπεία γιατί θεωρείς πως είναι σημαντικό για εσένα. Έχεις σκεφτεί ποτέ τι θα συμβεί αν το καταλάβει; Η καρδιά του για εσένα θα σπάσει και μετά… θα έρθει ο χωρισμός.

Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου απέναντι του; Οτιδήποτε θα ήθελες να ξέρεις περιέχεται σε ένα ορθογώνιο πέντε ιντσών και έχει να κάνει με φίλους,οικογένεια, επαφές, ενδιαφέροντα, πρόγραμμα και ίσως κάποιο τρίτο πρόσωπο.

Έχεις βάλει τον εαυτό σου σε τόσο μεγάλο κίνδυνο όπου πλέον είναι δύσκολο να αντισταθείς αλλά όλο αυτό πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να γίνεις πιο δυναμική.

Μήπως υποπτεύεσαι ότι σου λέει ψέμματα ή σε εξαπατά; Αυτό είναι ένα θέμα εμπιστοσύνης που θα έπρεπε να συζητήσετε μεταξύ σας καθώς οι σχέσεις χτίζονται πάνω σε ένα θεμέλιο αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Αν έχεις χάσει την εμπιστοσύνη σου απέναντι στο πρόσωπο του τότε θα πρέπει να μάθεις την αιτία. Μπορεί να βρεις στοιχεία που σε δικαιώνουν αλλά τι θα συμβεί αν δεν βρεις τίποτα; Τότε απλά θα γίνεις ένα πρόσωπο που δεν μπορεί να εμπιστευθεί.

Είναι καλύτερα να αντιμετωπίσεις το ζήτημα εμπιστοσύνης άμεσα συζητώντας. Πες του γιατί πιστεύεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Ξεκαθάρισε ότι αυτό που ζητάς είναι ειλικρίνεια ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι υπάρχει άλλη γυναίκα. Εάν δεν μπορείς να συμβιβαστείς με αυτό τότε δεν θα υπάρξει ποτέ επιτυχημένη σχέση.

Υπάρχει μια πιθανότητα να είναι τόσο καταπληκτικός ψεύτης όμως αυτό σημαίνει πως αργά ή γρήγορα θα ξαναδείς κάτι ύποπτο. Και να δεις για δεύτερη φορά ότι δεν πάει καλά κάτι είναι προτιμότερο να χωρίσεις καθώς δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς.

Επίσης είναι σημαντικό να αναρωτηθείς γιατί είσαι καχύπτοπτη; Ίσως θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα σου απαντώντας στις τρεις παρακάτω ερωτήσεις:

Εμπιστεύομαι τον σύντροφο μου;
Γιατί δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ;
Είναι δικαιολογημένη η συμπεριφορά μου;
Έτσι την επόμενη φορά που θα πας να πάρεις κρυφά το κινητό του όταν είναι στη τουαλέτα σκέψου ξανά τι πας να κάνεις.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μεγάλη προσοχή: Κάψτε αμέσως ένα φύλλο δάφνης στο σπίτι σας! Ο λόγος θα σας τρελάνει τελείως…

Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να καίτε ένα φύλλο δάφνης στο σπίτι σας!.... Εξαιτίας των προκλήσεων που συναντάμε καθημερινά, καταλήγουμε να έχουμε νεύρα και...

Δεν θα πιστεύετε πως θα μεταμορφωθούν τα χέρια σας αν τα βουτάτε σε ξύδι!

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης μηλόξυδου υποστηρίζονται από πολλές επιστημονικές έρευνες, ενώ η περιεκτικότητά του σε οξικό οξύ βοηθά να σκοτώσει ορισμένα είδη βακτηρίων και...

Aπo κoρμi…κoρμάρα-Τo ρoφημα πoυ καiει τo λiπoς στην κoιλιά, καθώς κoιμάστε

Κoιμηθεiτε εσεiς και η τύχη σας δoυλεύει O μεταβoλισμoς εiναι o ρυθμoς με τoν oπoio τo σώμα σας καiει θερμiδες. Κάνoντας έξυπνες επιλoγές στo τι...
close