in

Έκτακτο: Οι φωτογραφίες Σπυροπούλου – Κοτσοβού που πλακώνονται στα μπουζούκια! (Photos)

Στο ντοκουμέντο που σας παρουσιάζει σήμερα αποκλειστικά το Youweekly.gr θα δείτε κάτι που δεν έχει προηγούμενο, ούτε στην εγχώρια showbiz, αλλά ούτε και στη διεθνή… Μία παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, νέα κοπέλα, από τα πιο ταλαντούχα άτομα τη γενιάς της, βρέθηκε εκτός εαυτού την περασμένη Κυριακή στο «Fantasia Live» κι επιτέθηκε δημόσια στον πρώην φίλο της Γιώργο Κοτσοβό.

Οι φωτογραφίες του Youweekly.gr είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας μίας απίθανα σουρεαλιστικής σκηνής που διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων ανυποψίαστων θαμώνων.  (Διαβάστε εδώ αναλυτικά)

Η Κωνσταντίνα όπως θα δείτε και μόνοι σας κυριολεκτικά πιάνεται στα χέρια με τον Γιώργο Κοτσοβό και του επιτίθεται όχι μόνο φραστικά αλλά και κυριολεκτικά! Το αποτέλεσμα το βλέπετε! Ο Γιώργος Κοτσοβός τρέπεται σε φυγή με το μπλουζάκι του καταξεσκισμένο, γεμάτος γρατζουνιές από τα νύχια της Κωνσταντίνας….Δείτε αναλυτικά τις φωτογραφίες που κατέγραψε ο φωτογράφος μας ο οποίος εντελώς συμπτωματικά έτυχε να είναι μπροστά σε όλο το σκηνικό:

img_5503

Είναι η στιγμή που η Κωνσταντίνα ορμάει έξαλλη στον πρώην σύντροφό της και δημοσίως προσπαθεί να του βγάλει την μπλούζα. Ταυτόχρονα, όπως βλέπετε, με το αριστερό της χέρι χώνει τα νύχια της στο χέρι του, ενώ ο Κοτσοβός προσπαθεί με το δεξί του χέρι και με το αριστερό να της κατεβάσει τον καρπό. Όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του «Fantasia Live» που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που βλέπουν! Η σκηνή ζηλοτυπίας κράτησε πάνω από 10 λεπτά….

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου και τις φωτογραφίες ΕΔΩ
youweekly.gr

Αυτές είναι οι καλύτερες εκπτώσεις που έχουν συμβεί ποτέ στην Ελλάδα! Δες τι θα γίνει αυτή την Παρασκευή!

Αποκάλυψη! Με αυτή την κοπέλα φιλιόταν ο Κοτσοβός όταν του επιτέθηκε η Σπυροπούλου!