Έπιασε έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ Αστακό βάρους 6,5 κιλών. Μόλις τον δείτε, θα σας Κοπεί η Ανάσα!

Αυτό το τερατώδες καρκινοειδές ζυγίζει 6,5 κιλά! Αυτός ο αστακός θα σας γίνει εφιάλτης! Οι φωτογραφίες αυτού του θηρίου κυκλοφόρησαν στην σελίδα του Sanctuary Marine των Βερμούδων στο Facebook. Η δημοσίευση τους ήταν ανησυχητικά πρόσχαρη:

“Ο τυφώνας Nicole πέταξε μερικά θαλάσσια τέρατα… ένας αστακός 6,5 κιλών, τον πιάσαμε και τον ελευθερώσαμε!

1

Μα πόσο αστείο! Πλάκα μας κάνετε; Γιατί δεν τον δέσατε με ατσάλινα καλώδια; Γιατί δεν τον κυνηγήσατε με πυρσούς; Γιατί τον ρίξατε πάλι στη θάλασσα; Αυτός ο αστακός πρέπει να καταστραφεί!

2

Πολλοί χρήστες του Facebook άφησαν χιουμοριστικά σχόλια του τύπου: “Το φάγατε;”. Φυσικά και δεν το έφαγαν! Μάλλον αυτό τους έφαγε. Μπορεί κιόλας να ανέβασε ο ίδιος ο αστακός τις φωτογραφίες. Μπορεί να κυκλοφορεί πλέον στις Βερμούδες αρπάζοντας ανθρώπους από τον λαιμό και τραβώντας φωτογραφίες μαζί τους.

Επίσης, όσο πιο μεγάλοι είναι οι αστακοί, τόσο λιγότερο νόστιμοι είναι. Το πιο τρομακτικό όμως είναι ότι τα 6,5 κιλά δεν είναι τίποτα. Ο αστακός με το μεγαλύτερο βάρος ζύγιζε 20 κιλά και βρέθηκε στη Nova Scotia.

3

Αυτός ο αστακός μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness. Ή μάλλον σκότωσε όποιον τον βρήκε, σκότωσε τον εκδότη και μπήκε μονός του στο βιβλίο. Οι αστακοί ζουν ως και 70 χρόνια. Μπορεί, λοιπόν, αυτός ο αστακός να είναι ακόμα και ο εκδότης του βιβλίου ρεκόρ Guinness.

Credit: the-daily.buzz

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα 10 πιο καρκινογόνα τρόφιμα

Ποιες τροφές που καταναλώνουμε καθημερινά έχουν όντως αποδειχθεί επιστημονικά ότι… μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο. Κάποιες μάλιστα, αυξάνουν τις πιθανότητες πολύ περισσότερο… Αναλυτικά η λίστα όπως την...

Αυτός ο Άντρας Πειραματίστηκε με ένα Ακραίο Πρόγραμμα Ύπνου, και το Αποτέλεσμα ήταν Εξαντλητικό

Αν είστε όπως το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, πιθανόν κοιμάστε με το «μονοφασικό πρότυπο», που σημαίνει ότι κοιμάστε μονοκόμματα σε 7-8 ώρες. Αλλά τι...

Νιώθετε Πιάσιμο στον Αυχένα; Κάντε ΑΥΤΟ για 90 δευτερόλεπτα και Θα Βρείτε την Υγειά σας!

Πολλοί από μας υποφέρουμε τακτικά από «πιασμένο» (δυσκαμψία) λαιμό, επειδή είμαστε συνέχεια μπροστά σε υπολογιστές, κινητά, tablet και συχνά κοιμόμαστε σε μία μόνο θέση...
close