Έτρωγε και έπινε ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ για 8 εβδομάδες… Θα πάθεις πλάκα όταν δεις πως έγινε! [photo]

Όπως όλοι και όλες μας ξέρουμε, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για μια γυναίκα… να «καθυστερήσει» ή να «απαλύνει» τα σημάδια του χρόνου από το πρόσωπό της.
Όταν είμαστε νέες, το δέρμα μας, παράγει 80% κολλαγόνο. Μετά την ηλικία όμως των 25 ετών, το ποσοστό αυτό αρχίζει να μειώνεται χρόνο με το χρόνο. Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι να εμφανίζονται ρυτίδες και το δέρμα να γίνεται θαμπό.

Όπως εξομολογείται η εκδότρια του Cosmetic Surgery Guide, Λόρα Κάσαγουελ, η οποία είναι 47 ετών, το ελιξίριο της ομορφιάς είναι το να παίρνεις συμπληρώματα κολλαγόνου.

Συγκεκριμένα έκανε ένα πείραμα. Για οκτώ εβδομάδες έτρωγε και έπινε κολλαγόνο και τα αποτελέσματα εμφανίζονται στην παρακάτω φωτογραφία.

«Πριν ξεκινήσω αυτό το πείραμα, είδα αρχικά πόσο κολλαγόνο έχω. Αυτό έγινε με μία συσκευή η οποία στέλνει μια ακτίνα υπεριώδους φωτός στα πάνω πάνω στρώματα του δέρματος. Η μέτρηση έδειξε πως το κολλαγόνο μου ανέρχεται σε 61, λίγο παραπάνω από το μέσο όρο των ηλικιών 40 με 60 ετών. Αυτό συνέβη χάρη στο γεγονός ότι δεν έχω καπνίσει ποτέ. Επίσης έκανα και τεστ για το πάχος και την ελαστικότητα του δέρματός μου.»

Όπως εξηγεί στην συνέχεια η 47χρονη, πολύ σημαντική είναι και η διατροφή παράλληλα με την «θεραπεία» με κολλαγόνο.

11530

Πηγή: arpaxtiko.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ενας μπαμπάς προειδοποιεί μέσω facebook!

Ένας μπαμπάς μοιράστηκε μέσω Facebook, μια φωτογραφία της κόρης του, σε μια προσπάθεια να προειδοποιήσει και άλλους γονείς για έναν κίνδυνο που μπορεί να...

Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα σας, όταν πίνετε νερό με άδειο στομάχι, λίγο αφότου ξυπνήσετε

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι πίνοντας ένα ποτήρι νερό με άδειο στομάχι αμέσως μετά το ξύπνημα έχει και σημαντικά θεραπευτικά οφέλη. Όσο κοιμάστε το...

Η Φαγούρα στο Κορμί της γίνονταν όλο και Πιο Έντονη. Όταν Όμως Επισκέφθηκε το Γιατρό… ΔΕΝ Πίστευε αυτό που Άκουγε!

Οποιοσδήποτε πάσχει από Κοιλιοκάκη ή από δυσανεξία στη γλουτένη – μία πρωτεΐνη που υπάρχει συνήθως σε δημητριακά όπως το σιτάρι, τη σίκαλη και το...
close