in

Αγνώριστη σήμερα η τηλεοπτική Χουρέμ: Δες την με την κορούλα της [photos]

Την γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», όπου υοποδυόταν την Χουρέμ. Ο λόγος για την κοκκινομάλλα Μεριέμ Ουζερλί, η οποία έχει απασχολήσει τα τουρκικά Μέσα και όχι μόνο,με την προσωπικη της ζωή.

Βλέπεις, η όμορφη ηθοποιος, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανια, στην Τουρκία εκτός από επαγγελματική επιτυχία, γνώρισε και το μεγάλο έρωτα στο πρόσωπο γοητευτικού επιχειρηματία. Όταν, όμως, εκείνη έμεινε έγκυος, ο σύντροφός της δεν ήθλε το παιδί, πιέζοντας την να κάνει εκτρωση.

Οι επόμενοι μήνες ήταν δύσκολοι για την όμορφη Μεριέμ, η οποία επέστρεψε στη Γερμανία, αποφασίζοντας να κρατήσει μόνη της το παιδί. Σήμερα, η «Χουρέμ» ζει την απόλυτη ευτυχία έχοντας στη αγκαλιά την κορούλα της, που της μοιάζει εκπληκτικά.

1

Μάλιστα, επέστρεψε στν Τουρκία, ενώ δημοσιεύματα την ήθελαν να βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο διάσημου συναδέλφου της. Μοιράζεται το χρόνο της ανάμεσα στη γειτονική χώρα και τη Γερμανία, όπου ζει η οικογένεια της, ενώ το χαμόγελό της έχει επιστρέψει για τα καλά.

2

Εξάλλου, έχει αφήσει πίσω το παρελθόν, μαζί και το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της – έτσι την γνωρίσαμε άλλωστε – και πλέον είναι ξανθιά κι εξίσου εντυπωσιακή.

3 4Πηγή: womenonly.gr

Τέλος στο θρίλερ με τον μικρό Μπεν! Βρέθηκαν σημάδια αποσύνθεσης στο έδαφος!

Συνετρίβη το αεροπλάνο του Κριστιάνο Ρονάλντο!