Αυτή είναι η Πόλη που Χαρίζει ΔΩΡΕΑΝ 8 Στρέμματα Γης σε όποιον πάει να Εργαστεί εκεί! Εσύ θα Πήγαινες;

Το Cape Breton είναι ένα μικρό νησί στο Nova Scotia του Καναδά. H αγορά Farmer’s Daughter, ένας φούρνος και ένα γενικό κατάστημα είναι τα βασικά συστατικά αυτού του κρυμμένου παράδεισου, ο οποίος θέλει να επεκταθεί. Βασικά, έχουν όλα όσα χρειάζονται γι’αυτό, εκτός από… ανθρώπους.

1

Αυτό το όμορφο νησί με την μοναδική φύση και το καθαρό περιβάλλον έχει πολλά να προσφέρει: υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα μέρη, παιδικές ομάδες, εκκλησίες, κλπ. Ο πληθυσμός είναι 150.000 άτομα, αλλά μειώνεται σταδιακά.

2

Αφότου προσέλαβαν όλους τους καταρτισμένους ντόπιους που είχαν ανάγκη για δουλειά, οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης δημοσίευσαν μια πολύ καλή για να είναι αληθινή αγγελία στην σελίδα τους στο Facebook.

3

Όποιος είναι πρόθυμος να μετακομίσει στην πόλη θα λάβει μια θέση εργασίας και 8 στρέμματα γης για να μείνει. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι δεν μπορούν να κάνουν αίτηση για εργασία αλλοδαποί, γιατί το Cape Breton δεν συμμετέχει στο Πρόγραμμα Αλλοδαπών Εργαζομένων. Μπορούν να προσληφθούν μόνο άτομα που έχουν το νομικό δικαίωμα να εργάζονται στον Καναδά.

4

Ωστόσο, σας προτείνουμε να μην τα παρατήσετε! Σύμφωνα με την νομοθεσία του Καναδά, χρειάζεστε μόνο 2 έγγραφα για να πιάσετε δουλειά στον Καναδά: μια πρόσκληση από Καναδό εργοδότη εγκεκριμένη από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ανάπτυξης του Καναδά και Άδεια Εργασίας, η οποία βγαίνει αφότου αποκτήσετε προσωρινή βίζα.

5

Είστε έτοιμοι να κάνετε το πρώτο βήμα για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας;

Credit: brightside.me

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πιο ωφέλιμο φυτό που έχετε στο σπίτι σας και δεν το ξέρετε – Δείτε τις θεραπευτικές του ιδιότητες

Μεγάλος είναι ο αριθμός των ερευνών που επιβεβαιώνουν τα οφέλη της αλόης, ενός φυτού που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για θεραπευτικούς σκοπούς. Υπάρχουν περισσότερα από...

Πώς να καταπολεμήσετε τη φλεγμονή και το αυτοάνοσο νόσημά σας σε 30 μέρες!

Ονομάζω τον εαυτό μου «γιατρό της τελευταίας ευκαιρίας» αφού πολλοί από τους ασθενείς μου είναι σχεδόν απελπισμένοι όταν έρχονται στο γραφείο μου. Η Merris,...

Γιατί αρρωσταίνουμε; Τι έλεγε ο Ιπποκράτης για κάθε νόσο.

Ο Ιπποκράτης έλεγε οτι κάθε νόσος ξεκινά πρώτα από την ψυχή και μετά καταλήγει στο σώμα. Και πριν αποφασίσουμε ποια θεραπεία θα ακολουθήσουμε για...
close