Αυτό είναι το Μυστικό για να κλείσετε Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια!

Τουλάχιστον όσον αφορά τα αεροπορικά εισιτήρια, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Να έχετε κατά νου ότι «το ταξίδι είναι επίσης θέμα χρόνου«. Είτε σχεδιάζετε να πάτε στο εξωτερικό ή απλά να ταξιδέψετε στη χώρα σας, υπάρχουν επιλογές για να σας βοηθήσουν να επωφεληθείτε από φθηνότερες προσφορές.

Το αεροπλάνο είναι ίσως το πιο ακριβό μέσο μεταφοράς. Είναι γεγονός ότι τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια εξαρτώνται από το να ανακαλύψετε την κατάλληλη χρονική στιγμή.

1467704402-1a90151b3bcd80fc5b5cc06a147630ec-640x340

Η επίτευξη 100% ακρίβειας για τη βελτιστοποίηση των πόρων στο πλαίσιο του ταξιδιού μας μέσω αεροπλάνου, είναι πάντα δίλημμα για νέους επαγγελματίες, ταξιδιώτες, εργαζόμενα άτομα που αξίζουν διακοπές κλπ. Δεν είναι όλοι είναι προικισμένοι με άφθονα χρήματα! Αλλά και πάλι, ο αγώνας δεν είναι χαμένος!

Απλά πρέπει να γνωρίζετε το Μοτίβο Τιμών των αεροπορικών εταιρειών!

dk5kobvcp0mhe8fgsrmi

Όταν κάποιες θέσεις εξακολουθούν να είναι άδειες μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα που είναι ανοιχτές οι κρατήσεις της πτήσης, τότε ξεκινάει το Μοτίβο Τιμών. Έτοιμοι;

Πρώτον, μην προσπαθήσετε καν να κλείσετε τα εισιτήριά σας το Σάββατο. Οι εταιρείες αναμένουν να έχετε ελεύθερο χρόνο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, με αποτέλεσμα η ζήτηση από επίδοξους τουρίστες να ανεβαίνει στα ύψη αυτή την περίοδο.

Αν περιμένατε η Δευτέρα να σηματοδοτεί την έναρξη των πάμφηνων εισιτηρίων, δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Θα παρατηρήσετε ότι το κόστος των εισιτηρίων αρχίζει να μειώνεται, αλλά μην εξαπατηθείτε από αυτόν τον μηχανισμό. Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να συρρέουν αυτήν την ημέρα.

Εξετάζοντας το Μοτίβο Τιμών για δεκαετίες, τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια θα τα βρείτε την Τρίτη στις 15:00 EST. Αρκετά συγκεκριμένο, αλλά όντως ισχύει!

Επί του παρόντος, η πιο αποτελεσματική πλατφόρμα παρακολούθησης για τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων είναι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, αν είστε τύπος του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να επιλέξετε να εγγραφείτε σε newsletters αεροπορικών εταιριών, για να ενημερώνεστε για τις προσφορές τους.

Credits: Witty Feed

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα 10 πιο περίεργα γιατροσόφια που πραγματικά λειτουργούν!

Το γιατροσόφι είναι το πρακτικό φάρμακο που χρησιμοποιούσε ο κόσμος παλιότερα – αλλά ακόμη και στη σημερινή εποχή – προκειμένου να αντιμετωπίσει μικρά ή...

Οι σωστοί χρόνοι για να βράσετε το τέλειο αυγό ανάλογα με το πως το επιθυμείτε

Τι είναι πιο απλό άραγε από το απλά να βράσεις ένα αυγό; Απλά βάζεις νερό, το βάζεις στην φωτιά και περιμένεις έναν συγκεκριμένο χρόνο. Μπορεί...

Το λάθος που κάνετε στο μπάρμπεκιου και μπορεί να σας προκαλέσει δηλητηρίαση

Περισσότεροι από εννέα στους δέκα λάτρεις του μπάρμπεκιου κάνουν τουλάχιστον ένα σοβαρό λάθος υγιεινής όταν ψήνουν κρέατα στα κάρβουνα. Το λάθος αυτό όμως μπορεί να...
close