in

Βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια μόνο με τα εσώρoυχά της και την «τσάκωσαν»!!

Και ενώ οι περισσότερες νοικοκυρές επιλέγουν άνετα (που ως επί τω πλείστον σημαίνει και αντισeξουαλικά) ρούχα για τις «ταπεινωτικές» (μην το πάρετε τοις μετρητοίς) δουλειές του σπιτιού, άλλες προτιμούν κάτι πολύ πιο τολμηρό και αποκαλυπτικό.

Όπως η Laura Alicia, γνωστή από το βρετανικό ριάλιτι «Ex On The Beach», η οποία βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια σε γειτονιά του Μάντσεστερ μόνο με τα δαντελένια εσώρουχά της και ένα σατέν νυχτικό. Το απρεπές, δε, για δημόσια εμφάνιση συνολάκι ολοκλήρωναν μπότες γνωστής εταιρείας.

Και ενώ οι περισσότεροι χρήστες των social media την επέκριναν, όπως ήταν φυσιολογικό, κάποιοι τη δικαιολόγησαν, στάζοντας πάντως… δηλητήριο! «150.000 λίρες έχει ξοδέψει για τις πλαστικές, να μην τα δείξει;», σχολίασαν καυστικά.

laura laura-alicia-summers laura-alicia-summers4

Και μπορεί οι περισσότεροι να κοκκίνιζαν από ντροπή αν έβλεπαν απέναντί τους κάμερα σε αυτήν την κατάσταση, η Laura ωστόσο πρόσφερε το πιο λαμπερό χαμόγελό της και την πίσω όψη της!
«Τόσα λεφτά έσκασε, θα μπορούσε να επενδύσει λίγο και σε αυτήν», συνέχισαν οι κακές γλώσσες, εστιάζοντας επίσης στην… τυχαία εμφάνιση των παπαράτσι την ώρα που βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια.

Όχι ότι θα την έπιαναν οι ντροπές, αφού νωρίτερα φέτος, εξάλλου, η μελαχρινή καλλονή εμφανίστηκε σε δημοφιλές ριάλιτι πλαστικών του Channel 5 για να διορθώσει το στήθος της, αφού είχε χάσει ανομοιόμορφα τη μάχη με τη… βαρύτητα.

newsbomb.gr

Κι όμως Υπάρχουν! Οι Γάτες αυτής της Ράτσες δεν μεγαλώνουν ποτέ και παραμένουν για Πάντα Γατάκια..!! Τέλειο;

Πολύ σπάνια Εικόνα του Ιησού Χριστού να φορά Σκουλαρίκι. Δείτε γιατί o Αγιογράφος πρόσθεσε ΑΥΤΗ τη λεπτομέρεια!