Αρχική Κοινωνία Βρέθηκαν νεκρές σε Παραλία της Γερμανίας. Μόλις δείτε ΤΙ είχαν στα στομάχια τους, θα Εξοργιστείτε!

Βρέθηκαν νεκρές σε Παραλία της Γερμανίας. Μόλις δείτε ΤΙ είχαν στα στομάχια τους, θα Εξοργιστείτε!

0
Βρέθηκαν νεκρές σε Παραλία της Γερμανίας. Μόλις δείτε ΤΙ είχαν στα στομάχια τους, θα Εξοργιστείτε!

13 φάλαινες φυσητήρες βρέθηκαν στην παραλία Schleswig-Holstein της Γερμανίας νωρίτερα φέτος και το θέαμα είναι άσχημο και ενοχλητικό. Η νεκροψία βρήκε πως είχαν στα στομάχια τους πλαστικά σκουπίδια και μέρη αυτοκινήτων.

Είπαν μάλιστα πως βρήκαν 15 μέτρα δίχτυ για γαρίδες, ένα πλαστικό κάλυμμα από μηχανή αυτοκινήτου και πολλά ακόμα.

4953

Ο Robert Habeck, υπουργός περιβάλλοντος, δήλωσε:
“Αυτά τα ευρήματα μας δείχνουν τα αποτελέσματα της κοινωνίας μας που εξαρτάται σε τεράστιο βαθμό από τα πλαστικά. Έτσι υποφέρουν όλα τα ζώα και σε πολλές περιπτώσεις πεθαίνουν με τραγικό τρόπο.
“Παρόλο που τα μεγάλα κομμάτια θα προκαλέσουν προβλήματα και θα μπλοκάρουν το στομάχι, τα μικρότερα κομμάτια δεν είναι λιγότερο επικίνδυνα και μπορούν να προκαλέσουν χρόνια προβλήματα.”

Αλλά η ομάδα που έκανε την αυτοψία είπε πως δεν οφείλονταν τα σκουπίδια για το θάνατό τους. Λένε πως οι φάλαινες πέθαναν από καρδιακή ανακοπή.

Μάλλον βγήκαν στα ρηχά για να βρούνε καλαμάρια. Αλλά δεν μπορούσαν να κολυμπήσουν σε τόσο ρηχά νερά και τα όργανά τους δεν άντεξαν.

“Πιστεύεται πως οι φάλαινες χάθηκαν και βγήκαν σε ρηχά νερά, κάτι που τους έκανε να αποπροσανατολιστούν και να πεθάνουν.”
Παρόλα αυτά, το γεγονός πως βρήκαν τόσα σκουπίδια στο στομάχι τους δείχνει πως ο άνθρωπος δεν χειρίζεται σωστά τη θαλάσσια ζωή.
Δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται μία φάλαινα με το στομάχι της γεμάτο σκουπίδια. Το 2011, βρέθηκε μία φάλαινα σε ακτή της Μυκόνου και όταν την άνοιξαν βρήκαν μέσα εκατοντάδες σακούλες και άλλα σκουπίδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.