Βρέθηκαν νεκρές σε Παραλία της Γερμανίας. Μόλις δείτε ΤΙ είχαν στα στομάχια τους, θα Εξοργιστείτε!

13 φάλαινες φυσητήρες βρέθηκαν στην παραλία Schleswig-Holstein της Γερμανίας νωρίτερα φέτος και το θέαμα είναι άσχημο και ενοχλητικό. Η νεκροψία βρήκε πως είχαν στα στομάχια τους πλαστικά σκουπίδια και μέρη αυτοκινήτων.

Είπαν μάλιστα πως βρήκαν 15 μέτρα δίχτυ για γαρίδες, ένα πλαστικό κάλυμμα από μηχανή αυτοκινήτου και πολλά ακόμα.

4953

Ο Robert Habeck, υπουργός περιβάλλοντος, δήλωσε:
“Αυτά τα ευρήματα μας δείχνουν τα αποτελέσματα της κοινωνίας μας που εξαρτάται σε τεράστιο βαθμό από τα πλαστικά. Έτσι υποφέρουν όλα τα ζώα και σε πολλές περιπτώσεις πεθαίνουν με τραγικό τρόπο.
“Παρόλο που τα μεγάλα κομμάτια θα προκαλέσουν προβλήματα και θα μπλοκάρουν το στομάχι, τα μικρότερα κομμάτια δεν είναι λιγότερο επικίνδυνα και μπορούν να προκαλέσουν χρόνια προβλήματα.”

Αλλά η ομάδα που έκανε την αυτοψία είπε πως δεν οφείλονταν τα σκουπίδια για το θάνατό τους. Λένε πως οι φάλαινες πέθαναν από καρδιακή ανακοπή.

Μάλλον βγήκαν στα ρηχά για να βρούνε καλαμάρια. Αλλά δεν μπορούσαν να κολυμπήσουν σε τόσο ρηχά νερά και τα όργανά τους δεν άντεξαν.

“Πιστεύεται πως οι φάλαινες χάθηκαν και βγήκαν σε ρηχά νερά, κάτι που τους έκανε να αποπροσανατολιστούν και να πεθάνουν.”
Παρόλα αυτά, το γεγονός πως βρήκαν τόσα σκουπίδια στο στομάχι τους δείχνει πως ο άνθρωπος δεν χειρίζεται σωστά τη θαλάσσια ζωή.
Δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται μία φάλαινα με το στομάχι της γεμάτο σκουπίδια. Το 2011, βρέθηκε μία φάλαινα σε ακτή της Μυκόνου και όταν την άνοιξαν βρήκαν μέσα εκατοντάδες σακούλες και άλλα σκουπίδια.

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ενας μπαμπάς προειδοποιεί μέσω facebook!

Ένας μπαμπάς μοιράστηκε μέσω Facebook, μια φωτογραφία της κόρης του, σε μια προσπάθεια να προειδοποιήσει και άλλους γονείς για έναν κίνδυνο που μπορεί να...

Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα σας, όταν πίνετε νερό με άδειο στομάχι, λίγο αφότου ξυπνήσετε

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι πίνοντας ένα ποτήρι νερό με άδειο στομάχι αμέσως μετά το ξύπνημα έχει και σημαντικά θεραπευτικά οφέλη. Όσο κοιμάστε το...

Η Φαγούρα στο Κορμί της γίνονταν όλο και Πιο Έντονη. Όταν Όμως Επισκέφθηκε το Γιατρό… ΔΕΝ Πίστευε αυτό που Άκουγε!

Οποιοσδήποτε πάσχει από Κοιλιοκάκη ή από δυσανεξία στη γλουτένη – μία πρωτεΐνη που υπάρχει συνήθως σε δημητριακά όπως το σιτάρι, τη σίκαλη και το...
close