Βρέθηκαν νεκρές σε Παραλία της Γερμανίας. Μόλις δείτε ΤΙ είχαν στα στομάχια τους, θα Εξοργιστείτε!

13 φάλαινες φυσητήρες βρέθηκαν στην παραλία Schleswig-Holstein της Γερμανίας νωρίτερα φέτος και το θέαμα είναι άσχημο και ενοχλητικό. Η νεκροψία βρήκε πως είχαν στα στομάχια τους πλαστικά σκουπίδια και μέρη αυτοκινήτων.

Είπαν μάλιστα πως βρήκαν 15 μέτρα δίχτυ για γαρίδες, ένα πλαστικό κάλυμμα από μηχανή αυτοκινήτου και πολλά ακόμα.

4953

Ο Robert Habeck, υπουργός περιβάλλοντος, δήλωσε:
“Αυτά τα ευρήματα μας δείχνουν τα αποτελέσματα της κοινωνίας μας που εξαρτάται σε τεράστιο βαθμό από τα πλαστικά. Έτσι υποφέρουν όλα τα ζώα και σε πολλές περιπτώσεις πεθαίνουν με τραγικό τρόπο.
“Παρόλο που τα μεγάλα κομμάτια θα προκαλέσουν προβλήματα και θα μπλοκάρουν το στομάχι, τα μικρότερα κομμάτια δεν είναι λιγότερο επικίνδυνα και μπορούν να προκαλέσουν χρόνια προβλήματα.”

Αλλά η ομάδα που έκανε την αυτοψία είπε πως δεν οφείλονταν τα σκουπίδια για το θάνατό τους. Λένε πως οι φάλαινες πέθαναν από καρδιακή ανακοπή.

Μάλλον βγήκαν στα ρηχά για να βρούνε καλαμάρια. Αλλά δεν μπορούσαν να κολυμπήσουν σε τόσο ρηχά νερά και τα όργανά τους δεν άντεξαν.

“Πιστεύεται πως οι φάλαινες χάθηκαν και βγήκαν σε ρηχά νερά, κάτι που τους έκανε να αποπροσανατολιστούν και να πεθάνουν.”
Παρόλα αυτά, το γεγονός πως βρήκαν τόσα σκουπίδια στο στομάχι τους δείχνει πως ο άνθρωπος δεν χειρίζεται σωστά τη θαλάσσια ζωή.
Δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται μία φάλαινα με το στομάχι της γεμάτο σκουπίδια. Το 2011, βρέθηκε μία φάλαινα σε ακτή της Μυκόνου και όταν την άνοιξαν βρήκαν μέσα εκατοντάδες σακούλες και άλλα σκουπίδια.

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ρατατούι», το υπέροχο γαλλικό μπριάμ! Νηστίσιμη vegan απόλαυση του Άκη Πετρετζίκη

«Ρατατούι», το υπέροχο γαλλικό μπριάμ! Νηστίσιμη vegan απόλαυση του Άκη Πετρετζίκη Μέθοδος Εκτέλεσης Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο. Κόβουμε...

Προσοχή: Μην αναμίξετε ποτέ αυτά τα προϊόντα που υπάρχουν σε κάθε σπίτι – Μεγάλος κίνδυνος για την υγεία!

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν τον κίνδυνο του συνδυασμού διαφορετικών οικιακών καθαριστικών. Το πρόβλημα είναι ότι με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να δημιουργήσετε επιβλαβείς πτητικές...

Αυτήν ακριβώς τη στιγμή, αυτά τα πλάσματα ΖΟΥΝ και αναπαράγονται στο πρόσωπό σας!

Το καθαρό πρόσωπο είναι κάτι με το οποίο πολλοί άνθρωποι πασχίζουν, όπως αποδεικνύεται και από τα δισεκατομμύρια που ξοδεύονται κάθε χρόνο στα προϊόντα περιποίησης...
close