Δείτε πόσο Νερό πρέπει να Πίνετε κάθε μέρα για να χάσετε Βάρος!

Το νερό έχει αποδειχτεί πως είναι ένα από τα πιο σημαντικά δομικά στοιχεία της ζωής. Πράγματι, το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά 50-75% από νερό και το χρησιμοποιούν όλα μας τα όργανα για την ομαλή τους λειτουργία. 

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να κάνει το νερό, είναι να δώσει μια ώθηση στον μεταβολισμό σας. Μία έρευνα έδειξε πως πίνοντας μισό λίτρο νερό, αυτό έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τον μεταβολισμό κατά 30% σε υγιείς άντρες και γυναίκες.

Η κορύφωσή του γίνεται περίπου 30-40 λεπτά από τη στιγμή που πιούμε το νερό.  Βέβαια, έχει μεγάλη σημασία το σωματικό βάρος του καθενός για να υπολογίσουμε πόσο νερό χρειαζόμαστε για να δώσουμε ώθηση στον μεταβολισμό μας.

Βήμα 1: Βρείτε το ακριβές βάρος σας. Καλό είναι να χρησιμοποιήσετε μια ζυγαριά με μεγάλη ακρίβεια.

Βήμα 2: Διαιρέστε το βάρος σας δια 2. Στρογγυλοποιήστε το αποτέλεσμα. Αυτό είναι ο αριθμός ουγγιών νερού που χρειάζεται το σώμα σας.

Βήμα 3:  Καθορίστε το πόσο γυμνάζεστε. Αυτό επηρεάζει και το πόσο νερό χρειάζεστε. Για κάθε 30 λεπτά γυμναστικής, προσθέστε 16 ουγγιές νερού.

Βήμα 4: Προσθέστε τους αριθμούς από τα βήματα 2 και 3.

π.χ

  • Βάρος: 201 λίβρες (91 κιλά)
  • 201 δια 2 ισούται με 101 ουγγιές (μετά τη στρογγυλοποίηση)
  • 30 λεπτά άσκησης ισούνται με 16 ουγγιές
  • 101 συν 16 ισούνται με 117 ουγγιές (3,3 κιλά) νερού.

Καλή αρχή!

Credit: simpleorganiclife.org

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη, ευχαριστούμε: Η Πετρουλάκη μας χαρίζει την κορυφαία δίαιτά της για να χάσεις 5 κιλά σε 7 ημέρες

Είναι η «εθνική» µας γυµνάστρια και αναµφισβήτητα «το κορµί» εδώ και πολλά χρόνια! Η Ελένη Πετρουλάκη, σαν φυσιολογικός άνθρωπος κι αυτή, µπορεί να «αµαρτάνει»...

Εξαφανίστε τα μαύρα στίγματα με λεμόνι και ένα ακόμη συστατικό …

Το λεμόνι περιέχει κιτρικό οξύ που διαλύει την κόλλα που κρατά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Αποτελεί έναν αποτελεσματικό και φυσικό τρόπο για την...

Συνταγές για 5 μαγικές μαρινάδες κρέατος

Μία καλή μαρινάδα θα πρέπει να περιέχει τα εξής: – Μυρωδικά και μπαχαρικά: η χρήση μυρωδικών και μπαχαρικών θα δώσει στο κρέας ποικιλία γεύσεων και...
close