in

Δείτε ΤΙ Σημαίνει, το Σκουλαρίκι που Φορούν Κάποιοι σε ΑΥΤΟ το Σημείο!

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συνεχώς ψάχνουν για εναλλακτικούς και φυσικούς τρόπους για τη θεραπεία παθήσεων και διαταραχών της υγείας τους. Δεν θέλουν να βασίζονται σε σύγχρονες επιλογές, που συνήθως περιλαμβάνουν σκληρά και ακριβά φαρμακευτικά προϊόντα, τα οποία συχνά έχουν ακόμα χειρότερες παρενέργειες, από το ζήτημα που αντιμετωπίζουν.

Πολλοί άνθρωποι καταλήγουν να στρέφονται προς τα ομοιοπαθητικά φάρμακα, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν με φυσικό τρόπο να εξισορροπήσουν και να θεραπεύσουν το σώμα τους. Μία από τις πιο εύκολες και πιο αποτελεσματικές μεθόδους θεραπείας είναι ο ωτικός βελονισμός. Είναι ένας φυσικός τρόπος για την ανακούφιση των επώδυνων συνεπειών των χρόνιων πονοκεφάλων, και οι άνθρωποι έχουν διαπιστώσει, ότι τρυπώντας συγκεκριμένα σημεία στα αυτιά, έχουν απαλλαγεί δραματικά από την ταλαιπωρία των ημικρανιών.

Η θεραπεία είναι παρόμοια με τη ρεφλεξολογία, η οποία είναι η διέγερση ενός αντανακλαστικού σημείου για την ανακούφιση και ρύθμιση ανωμαλιών μεταξύ των διαφόρων τμημάτων του σώματος. Ωστόσο, με τον ωτικό βελονισμό, διάφορα μέρη του αυτιού διεγείρονται είτε χειρονακτικά, πιέζοντας με τις άκρες των δακτύλων σε ορισμένα σημεία, είτε με τη χρήση βελονών. Ένα από τα κύρια σημεία βελονισμού γίνεται στη κόγχη του αυτιού, ακριβώς, όπου κάνουν τρύπημα αυτιών. Το τρύπημα της κόγχης γίνεται εδώ και χιλιάδες χρόνια, μέχρι που μέχρι τη δεκαετία του 1990, έγινε μόδα.

Το τρύπημα γίνεται στο μικρό κομμάτι του χόνδρου, που διπλώνει πλησιέστερα προς το κανάλι του αυτιού. Ο κρίκος καταλήγει να διαπερνάει μέσα από ένα σημείο πίεσης, που συνήθως ενεργοποιούν οι βελονιστές, και έτσι μιμείται τα αποτελέσματα του βελονισμού, οδηγώντας στην ανακούφιση από την ημικρανία. Όταν γίνεται τρύπημα αυτής της περιοχής, τα γύρω αιμοφόρα αγγεία και τα νεύρα διεγείρονται, προκαλώντας τα να απελευθερώσουν ενδορφίνες και άλλες χημικές ουσίες, που το σώμα μας παράγει για τη ρύθμιση του πόνου. Πολλοί άνθρωποι έχουν επιλέξει να κάνουν τρύπημα της κόγχης, έτσι ώστε να στοχεύσουν ειδικά στον χρόνιο πονοκέφαλο τους. Αναφέρουν, ότι μετά από το τρύπημα, βίωσαν πολύ λιγότερο συχνά ημικρανίες ή σε μικρότερη ένταση.

Το τρύπημα είναι σχετικά εύκολο να γίνει. Μια ευθεία βελόνα διαπερνάει την κόγχη και στη συνέχεια, εισάγεται ένας κρίκος. Παρακολουθήστε και το βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες και απευθυνθείτε σε έναν ειδικό, αν σκοπεύετε να τρυπήσετε τα αυτιά σας.

 Μεταδώστε αυτή τη χρήσιμη πληροφορία για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας με όλους τους φίλους σας!

Credit: sun-gazing.com

Έτσι φτιάχνεται η αυθεντική καρμπονάρα

Τεστ προσωπικότητας: Διαλέξτε φιγούρα και δείτε τι δείχνει για τον χαρακτήρα σας.