in

Τεστ προσωπικότητας: Διαλέξτε φιγούρα και δείτε τι δείχνει για τον χαρακτήρα σας.

Το τεστ δημιουργήθηκε από τον Βρετανό ψυχολόγο Pip Wilson. Αρχικά, αφορούσε παιδιά του δημοτικού για να διαπιστώσουν την πορεία τους στα πρώτα χρόνια του σχολείου. Έπειτα, όμως, φάνηκε πως λειτουργεί και στους ενήλικες.

Μέσα από τα αποτελέσματα θα μπορέσετε να δείτε ποια είναι η πραγματική συναισθηματική σας κατάσταση αλλά και ενδιαφέροντα στοιχεία της προσωπικότητας και του εσωτερικού σας κόσμου.

1290

Κάθε φιγούρα στην εικόνα είναι μια διαφορετική διάθεση και έχει διαφορετική θέση στο δέντρο. Πρώτα βρείτε την φιγούρα με την οποία ταυτίζεστε περισσότερο. Στη συνέχεια, βρείτε αυτή που θα θέλατε να μοιάζετε.

Αποτελέσματα:

Αν έχετε διαλέξει τις φιγούρες 1, 3, 6, ή 7, τότε είστε αποφασιστικό άτομο, δεν φοβάστε δυσκολίες ή εμπόδια.

Αν πιστεύετε ότι οι φιγούρες 2, 11, 12, 18, ή 19 σας μοιάζουν, τότε είστε ευγενικό άτομο, που πάντα βρίσκεται δίπλα στους φίλους του.

Η φιγούρα 4 σας περιγράφει ως ένα σταθερό άτομο, που θέλει να επιτύχει χωρίς να περάσει από μεγάλες ταλαιπωρίες.

Το νούμερο 5 σημαίνει ότι συχνά βαριέστε και νιώθετε αδύναμοι, και δεν έχετε μεγάλη ενέργεια για τη ζωή.

Αν διαλέξατε το 9, είστε ένα χαρούμενο άτομο, που αγαπάει να διασκεδάζει.

Οι αριθμοί 13 ή 21 σημαίνουν ότι έχετε την τάση να κρατάτε πράγματα για τον εαυτό σας, αγχώνεστε συχνά και συνήθως αποφεύγετε άλλους ανθρώπους.

Διαβάστε  Τεστ: Είναι το Σύμπαν με το μέρος σας;

Η φιγούρα 8 δηλώνει ότι είστε ονειροπόλος — σας αρέσει να είστε στον δικό σας κόσμο και μακριά από την πραγματικότητα.

Οι φιγούρες 10 και 15 σας περιγράφουν ως ένα άτομο που προσαρμόζεται εύκολα, και ευχαριστημένο με τη ζωή που έχετε τώρα.

Ο αριθμός 14 δηλώνει ότι είσαι συναισθηματικά εξαντλημένοι. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βιώνετε εσωτερική συναισθηματική κρίση.

Η φιγούρα 20 αντιπροσωπεύει άτομα με υψηλή αίσθηση της σημαντικότητας του εαυτού τους. Είναι γεννημένοι ηγέτες, και θέλουν να είναι το μόνο πρόσωπο που ακούνε οι άλλοι.

Αν διαλέξατε την φιγούρα 16, τότε έχετε κουραστεί να υποστηρίζετε κάποιον άλλον. Ωστόσο, θα μπορούσατε να δείτε τον εαυτό σας στην φιγούρα 17. Σε αυτή την περίπτωση είστε το άτομο που λατρεύουν οι άλλοι.

enallaktikidrasi.com

Δείτε ΤΙ Σημαίνει, το Σκουλαρίκι που Φορούν Κάποιοι σε ΑΥΤΟ το Σημείο!

Χρησιμοποιήστε Aυτό το Απλό Κόλπο για να Καθαρίσετε τα Βρώμικα Λευκά Παπούτσια και Κάντε τα Ξανά Ολόλευκα