in

Δεν είχαμε ιδέα γιατί «καπάκωσε» το βούτυρο, όταν όμως είδαμε το αποτέλεσμα…

Πόσες φορές σας έχει τύχει να ξεκινήσετε μια συνταγή μόνο και μόνο για ν” ανακαλύψετε ότι απαιτεί μαλακό βούτυρο;

Είναι ήδη αργά για να το βγάλετε από το ψυγείο και να περιμένετε να μαλακώσει κι αν το βάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων θα λιώσει, οπότε ποια είναι η λύση;

Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=SWGBLkdm5h0?rel=0&showinfo=0]Credits: Sun Gazing

Πρέπει να πίνουμε 8 ποτήρια νερό την ημέρα – Μύθος ή αλήθεια;

7 τοξίνες που καταστρέφουν τον θυρεοειδή σας και μία μοναδική συνταγή ροφήματος για να τον σώσετε