in

Δεν είχαμε ιδέα γιατί «καπάκωσε» το βούτυρο, όταν όμως είδαμε το αποτέλεσμα…

Πόσες φορές σας έχει τύχει να ξεκινήσετε μια συνταγή μόνο και μόνο για ν” ανακαλύψετε ότι απαιτεί μαλακό βούτυρο;

Είναι ήδη αργά για να το βγάλετε από το ψυγείο και να περιμένετε να μαλακώσει κι αν το βάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων θα λιώσει, οπότε ποια είναι η λύση;

Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί:

Credits: Sun Gazing

4 βήματα για πιο υγιεινές πατάτες τηγανιτές!

Παίρνει τον Κιμά και τον Πλάθει σε Σχήμα Κουλουριού. Μόλις Μάθετε το Λόγο, θα το Κάνετε κι εσείς!