Δεν θα πιστέψεις ποιοι ηθοποιοί θα γίνουν το νέο ζευγάρι στη «Μουρμούρα» [photos]

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Πάνος Βλάχος κι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αποχώρησαν από τη «Μουρμούρα» του Alpha αφού πήγαν στην Αμερική για να κυνηγήσουν το όνειρό τους εκεί.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κι η Δανάη Επιθυμιάδη πήραν τις θέσεις τους ενσαρκώνοντας ένα νέο ζευγάρι, το οποίο όμως δυστυχώς δεν έπεισε, ενώ η σειρά προς το τέλος της σεζόν παρουσίασε κάμψη στην τηλεθέαση.

αρχείο λήψης

Δεδομένου ότι ο Alpha δε θέλει να χάσει το δυνατό χαρτί του στην prime time ζώνη έτσι απλά, οι υπεύθυνοι συμφώνησαν ότι επιβάλλεται να μπει στη σειρά ένα νέο ζευγάρι το ερχόμενο φθινόπωρο οπότε και η σειρά θα μπει στην τέταρτη σεζόν προβολής της.

Αρχικά ακούστηκε ότι τη θέση των Τσιμιτσέλη- Επιθυμιάδη θα πάρουν η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, Φωτεινή και Γιάννη Διακάκη. Ωστόσο, τελικά άλλοι είναι οι δύο ηθοποιοί που σύμφωνα με το zappit.gr, θα μουρμουράνε στον Alpha από το φθινόπωρο.

 

Αυτοί είναι η λατρεμένη μας «Βίβιαν» από το «Κάτω Παρτάλι», Νάντια Κοντογεώργη και ο Γιώργος Χρυσοστόμου, οι οποίοι έδωσαν τα χέρια με τους υπευθύνους του Alpha.

αρχείο λήψης (2) αρχείο λήψης (1)

womenonly.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ΔΙΑΙΤΑ που θα λατρέψεις!! – Έτσι θα χάσεις 10 κιλά σε λιγότερο από ένα μήνα!!

Η δίαιτα του γρήγορου μεταβολισμού ή αλλιώς όπως είναι και ο αγγλικός της τίτλος The Fast Metabolism Diet, της αμερικανίδας διαιτολόγου, Haylie Pomroy, υπόσχεται...

Ξυπνάτε συχνά στη διάρκεια της νύχτας; Δείτε από τι κινδυνεύετε

Οι άνθρωποι που ξυπνούν πολλές φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας, δηλαδή υποφέρουν από κατακερματισμό του ύπνου, εμφανίζουν αλλαγές στον εγκέφαλό τους, οι οποίες...

13 πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν έχετε κακή διάθεση

13 πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν έχετε κακή διάθεση Πάντα θα είσαι τα πάντα σε κάποιον. Το χαμόγελό σου θα κάνει κάποιον χαρούμενο ακόμη και...
close