Δεν θα πιστέψεις ποιοι ηθοποιοί θα γίνουν το νέο ζευγάρι στη «Μουρμούρα» [photos]

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Πάνος Βλάχος κι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αποχώρησαν από τη «Μουρμούρα» του Alpha αφού πήγαν στην Αμερική για να κυνηγήσουν το όνειρό τους εκεί.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κι η Δανάη Επιθυμιάδη πήραν τις θέσεις τους ενσαρκώνοντας ένα νέο ζευγάρι, το οποίο όμως δυστυχώς δεν έπεισε, ενώ η σειρά προς το τέλος της σεζόν παρουσίασε κάμψη στην τηλεθέαση.

αρχείο λήψης

Δεδομένου ότι ο Alpha δε θέλει να χάσει το δυνατό χαρτί του στην prime time ζώνη έτσι απλά, οι υπεύθυνοι συμφώνησαν ότι επιβάλλεται να μπει στη σειρά ένα νέο ζευγάρι το ερχόμενο φθινόπωρο οπότε και η σειρά θα μπει στην τέταρτη σεζόν προβολής της.

Αρχικά ακούστηκε ότι τη θέση των Τσιμιτσέλη- Επιθυμιάδη θα πάρουν η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, Φωτεινή και Γιάννη Διακάκη. Ωστόσο, τελικά άλλοι είναι οι δύο ηθοποιοί που σύμφωνα με το zappit.gr, θα μουρμουράνε στον Alpha από το φθινόπωρο.

 

Αυτοί είναι η λατρεμένη μας «Βίβιαν» από το «Κάτω Παρτάλι», Νάντια Κοντογεώργη και ο Γιώργος Χρυσοστόμου, οι οποίοι έδωσαν τα χέρια με τους υπευθύνους του Alpha.

αρχείο λήψης (2) αρχείο λήψης (1)

womenonly.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα γρήγορο κόλπο για να φτιάχνετε μόνοι σας φρέσκια σάλτσα ντομάτας

Πολλοί δεν το κατέχουν με τη μαγειρική, έτσι κάθε φορά που θέλουν να φτιάξουν κάτι καταφεύγουν στα έτοιμα και στα τυποποιημένα. Πάρτε για παράδειγμα...

Τυλίγει ζυμάρι γύρω από το αλουμινόχαρτο, σε σχήμα κώνου όταν όμως τελείωσε; Σίγουρα θα το δοκιμάσουμε!

Επειδή όπως και να το κάνουμε, το φαγητό που σερβίρεται σε χωνάκι είναι πολύ καλύτερο, θα σας δείξουμε πως να φτιάξετε χωνάκια ψωμιού που...

8 Σημάδια-Καμπανάκι που δείχνουν πως ΔΕΝ Πίνουμε αρκετό Νερό. Το 5ο είναι το πιο Χαρακτηριστικό!

Η ζωή δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς νερό. Κάθε ζωντανός οργανισμός το χρειάζεται. Βοηθάει το σώμα να λειτουργήσει σωστά, αλλά να θυμάστε πως πρέπει...
close