in

Είσαι ψυχοπαθής; Θα φανεί από την απάντησή σου σε μια και μόνο ερώτηση

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει viral στο διαδίκτυο ένα ψυχολογικό τεστ, που υποτίθεται πως σου δείχνει αν είσαι ψυχοπαθής με την απάντηση που θα δώσεις σε ένα και μόνο ερώτημα. 

Όπως αναφέρει και το Indy100 του Independent το post που έχει γίνει viral τα τελευταια 24ωρα, ειδικά στο Facebook, ισχυρίζεται πως μόνο όσοι είναι ψυχοπαθείς δίνουν μία συγκεκριμένη απάντηση στο ακόλουθο ερώτημα που αφορά ένα υποθετικό σενάριο. Συγκεκριμένα το τεστ σου παρουσιάζει το ακόλουθο σενάριο:
” Αυτό είναι ένα αληθινό ψυχολογικό τεστ. Είναι η ιστορία ενός κοριτσιού. Το κορίτσι ενώ βρίσκεται στην κηδεία της μητέρας του γνωρίζει για πρώτη φορά έναν άγνωστο άνδρα. Νομίζει πως είναι ο άνδρας των ονείρων της σε τέτοιο βαθμό που τον ερωτεύεται από την πρώτη στιγμή. Λίγες μέρες μετά το κορίτσι σκοτώνει την αδελφή του. Ποιό είναι το κίνητρό της για να διαπράξει τον φόνο;”
Αυτό είναι το ερώτημα και σύμφωνα πάντα με το τεστ, μόνο όσοι είναι ψυχοπαθείς δίνουν μία συγκεκριμένη απάντηση: “Την σκοτώνει γιατί ελπίζει ο άγνωστος άνδρας να πάει στην κηδεία της αδελφής της για να τον δει”.
Αν σκεφτήκατε αυτή την απάντηση να το… ψάξετε. Πάντως όλοι οι ειδικοί αμφισβητούν την εγκυρότητα του τεστ και τονίζουν πως ναι μεν μια τέτοια απάντηση μπορεί να αποτελεί ένδειξη ψυχοπάθειας αλλά εξηγούν πως η συγκεκριμένη ψυχική διαταραχή είναι πολύ σύνθετη για να εντοπιστεί με ένα και μόνο ερώτημα.

psycho

mag.sigmalive.com

Το φρούτο που καταπολεμάει αρθρίτιδα και καρκίνο

Τύλιξε Τα Πόδια Σου Με Αλουμινόχαρτο Για 1 Ώρα! Αυτό Που Θα Συμβεί Μετά Θα Σε Καταπλήξει!