in

Μια γυναίκα την προσέβαλε για την δουλειά της – Η απάντησή της; Έχει «Ρίξει» το ίντερνετ!

Αυτή η γυναίκα είναι η Caitlin Brassington, που εργάζεται και ζει στην Αυστραλία ως νοσοκόμα.

Την περασμένη Παρασκευή, η Caitlin είχε τελειώσει τη βάρδιά της και σταμάτησε σε ένα κατάστημα για να αγοράσει γάλα. Εκεί συνάντησε τυχαία μια γνωστή, που παρατήρησε τα ρούχα εργασίας και είπε στην Caitlin ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι “ήταν απλά μια νοσοκόμα”.

Φανερά ενοχλημένη και θυμωμένη, η Caitlin έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook ότι στα 18 χρόνια που εργάζεται ως νοσοκόμα, έχει ακούσει τη φράση «απλά μια νοσοκόμα» αρκετές φορές, αλλά στο άκουσμα αυτής της φράσης τη Παρασκευή την έφτασε στα όρια της.

“Νομίζω ότι είναι ένα λογικό και κοινό σχόλιο, που πιστεύω ότι είναι και ο λόγος που ανέβασα τη δημοσίευσή μου,” εξηγεί η ίδια η Caitlin στο BuzzFeed News.

“Προφανώς, έχει να κάνει με το ρόλο της νοσοκόμας, αλλά θεωρώ ότι έχει να κάνει και με όλα αυτά τα άτομα, είτε είναι δασκάλες, μαμάδες, πωλήτριες, που νιώθουν υποτιμητικά και μειονεκτικά εξαιτίας της εργασίας τους και του ρόλου τους.

“Έχει να κάνει με το να δείχνουμε λίγο σεβασμό ο ένας στον άλλον και να μη υποτιμούμε την αξία μιας εργασίας. ”

“Έχω κάνει καρδιοπνευμονική ανάνηψη σε ασθενείς και τους έχω επαναφέρει στη ζωή, και ωστόσο είμαι μια απλή νοσοκόμα,” γράφει η Caitlin στο Facebook.

14572844_10154663456277578_891476600724608335_n

%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf-2

Είμαι τα μάτια, τα αυτιά, και τα χέρια του γιατρού, με την ικανότητα να αξιολογώ, να θεραπεύω και να διαχειρίζομαι την ασθένειά σας, ωστόσο είμαι μια απλή νοσοκόμα.”

“Μπορώ να βοηθήσω σε ένα νεογέννητο να αναπνεύσει και να αξιολογήσω όποιον ασθενή δυσκολεύεται να αναπνεύσει, ωστόσο είμαι μια απλή νοσοκόμα.”

“Μπορώ να εκπαιδεύσω ασθενείς, και νέες νοσοκόμες, ωστόσο είμαι μια απλή νοσοκόμα.”

“Είμαι ο σύμβουλος του ασθενή σε ένα σύστημα υγείας που δεν βάζει πάντα σε προτεραιότητα το συμφέρον του ασθενή, ωστόσο είμαι μια απλή νοσοκόμα.”

“Θα χάσω τις γιορτές των Χριστουγέννων, τα γενέθλια των παιδιών μου και σχολικές γιορτές, επειδή πρέπει να πάω στη δουλειά και να φροντίσω τους αγαπημένους σας, ωστόσο είμαι μια απλή νοσοκόμα.”

Η δημοσίευση της Caitlin στο Facebook έχει λάβει πάνω από 2.000 like και έχει μοιραστεί εκατοντάδες φορές, λαμβάνοντας δεκάδες σχόλια συμπαράστασης.

“I have performed CPR on patients and brought them back to life, and yet I am just a nurse,” Caitlin wrote on Facebook.Caitlin’s Facebook post has received more than 2,000 likes and hundreds of shares, with hundreds also commenting with messages of support and praise.

sub-buzz-13754-1476159831-1

sub-buzz-12431-1476158031-1

“Θα ήθελα όσοι νιώθουν ότι η εργασία και ο κόπος τους υποτιμάται, να φτιάξουν έναν καφέ και να διαβάσουν αυτά τα σχόλια, ” δήλωσε η Caitlin στο BuzzFeed News. “Αυτές οι απαντήσεις δεν είναι μονάχα για μένα προσωπικά, αλλά για όλες τις νοσοκόμες!”

fanpage.gr

Η Κοπέλα του Ούρλιαζε: «ή Εγώ ή ο Σκύλος σου» – Η αντίδραση του Άντρα; ΜΟΝΑΔΙΚΗ..!

Έλεγε στους φίλους του ΤΙ κάνει το Παπάκι όταν τον βλέπει αλλά κανείς δεν τον Πίστευε. Μόλις όμως είδαν το Βίντεο έμειναν Άφωνοι!