Αρχική Όμορφος Κόσμος Μπουράκ Οζτσιβίτ: «Δεν το περίμενα αυτό από τις Ελληνίδες γυναίκες»

Μπουράκ Οζτσιβίτ: «Δεν το περίμενα αυτό από τις Ελληνίδες γυναίκες»

0
Μπουράκ Οζτσιβίτ: «Δεν το περίμενα αυτό από τις Ελληνίδες γυναίκες»

Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ, μίλησε για την πρόσφατη επίσκεψή του στη χώρα μας και αποκάλυψε στο 7 μέρες TV αν περίμενε ότι οι Έλληνες θα τον υποδέχονταν τόσο εγκάρδια.

«Θα ήθελα να σας απαντήσω σε δύο σκέλη. Προτού έρθω στην Ελλάδα είχα ζήσει ανάλογες στιγμές και αλλού. Η αλήθεια όμως είναι πως δεν περίμενα μια τόσο θερμή υποδοχή εδώ, Γι’ αυτό σας ευχαριστώ από καρδιάς, είστε ένα δυναμικό κοινό και γι’ αυτό πρέπει να επισκεφθώ ξανά τη χώρα σας. 

Θα πρέπει να έρθω με καινούργιες ταινίες και θα δουλέψω πιο σκληρά. Το δεύτερο σκέλος είναι ότι εμείς οι ηθοποιοί αποτελούμε μια γέφυρα φιλίας μεταξύ δύο χωρών και μάλιστα γειτονικών όπως η Ελλάδα και η Τουρκία. Πιστεύω ότι τα καταφέρνουμε και θεωρώ Οτι σε αυτό τον τομέα πρέπει να εργαστούμε»

Θα ήθελε να παίξει με έναν Έλληνα ηθοποιό; «Ναι, και μάλλον αργήσαμε πάρα πολύ. Πρέπει να έχουμε σίγουρα έναν κοινό προγραμματισμό και μια κοινή παραγωγή. Γιατί τη φιλία των λαών να μην την ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο; Πιστεύω ότι και εδώ υπάρχουν άξιοι ηθοποιοί και θα πρέπει να συνεργαστούμε!», λέει ο ηθοποιός στο 7 μέρες tv.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.